Astrologie

#zodii negotarate # nehatarare zodii # astrologi #predictii #zodii #horoscop

Zodiile care sunt in permanenta nehotarate! Se razgandesc mereu si incurca pe toata lumea

Pentru cele mai multe persoane nu este deloc dificil sa ia anumite decizii. Exista insa cativa nativi pentru care luarea deciziilor este o adevarata corvoada, sau care se razgandesc in ultima clipa si schimba totul la 180 de grade fara sa tina cont de cei din jur. Iata care sunt cei mai indecisi nativi ai zodiacului si la ce trebuie sa te astepti de la ei.

Gemeni

Despre Gemeni se stie deja ca sunt cei mai nehotariti nativi ai zodiacului si ca au un caracter duplicitar. Acesti nativi nu sunt in stare sa ia nici cea mai mica decizie fara sa se razgandeasca de cateva ori. Pentru ca nu sunt capabili sa ia decizii la timp au multe de pierdut in viata, dar cel mai rau este ca isi indeparteaza prietenii care incep sa nu mai aiba incredere in acesti nativi.

Leu

Leii sunt acele persoane care acum vor ceva, iar peste cateva secunde cu toul altceva. Nu le pasa prea mult de cei din jur ci doar de propriile nevoi, asadar nu se vor sfii sa anunte in ultimul momentu ca au schimbat planurile sau ca nu mai participa la un anumit eveniment. Este o adevarata aventura sa ai printre prieteni un nativ Leu, deoarece nu stii niciodata la ce sa te astepti din partea lui.

Balanta

Balantele se tem sa ia o decizie pentru a nu face ceva gresit. De cele mai multe ori acesti nativi au nevoie de mult timp pentru a-si da seama ce isi doresc cu adevarat si fac orice pentru a evita conflictele. Atunci cand nu pot nu doresc sa ia partea nimanui ci prefera sa se retraga in propriul cocon.  

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare