Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #sex

Zodiile care te vor satisface sexual pe deplin

In timp ce unele zodii au fost inzestrate de astre cu talent artistic, aptitudini de conducator sau loialitate in dragoste, altele sunt capabile sa isi satisfaca sexual partenerul pe deplin. Care sunt cei mai priceputi nativi in arta amorului carnal, afli mai jos!

Berbec

Berbecul exceleaza la capitolul preludiului, deoarece au o personalitate magnetica si stiu sa preia controlul. Acesti nativi saruta desavarsit, insa entuzismul lor de la inceput se stinge destul de rapid. Daca reusesti sa tii pasul cu ei si sa atingi punctul culminant in timp record, exista posibilitatea sa te satisfaca. In caz contrar, vei observa ca "spectacolul" se termina cam repede.

Taur

Fara doar si poate, Taurul merita titlul de campion in asternuturi. Inzestrat de astre cu un apetit sexual accentuat, acest nativ adora sa ia lucrurile incet in pat, sa simta o conexiune adanca in cuplu si sa isi satisfaca pe deplin partenera, ca la carte. Profita de senzualitatea lui si lasa-l sa te "guste" pe indelete.

Gemeni

Desi nu se incadreaza in categoria celor mai buni parteneri de sex din zodiac, Gemenii se pricep de minute sa te stimuleze mental. Sunt maestri ai flirtului si stiu sa iti induca starea necesara pentru sex, pe calea vorbelor. Daca te excita cuvintele murdare in pat, atunci un nativ Gemeni te va satisface cu siguranta.

Rac

Racii nu debordeaza de sexualitate si nu ar castiga un maraton sexual, insa au rezerve bogate de tandrete pe care sa le ofere in pat. Tanjesc dupa mangaieri fine, stiu sa te "atinga" din punct de vedere emotional si sa te faca sa te simti special/a. Instinctul lor animalic se manifesta, totusi, destul de rar.

Leu

Daca nu ai simtit inca pe pielea ta extazul unui sex de calitate, probabil ca nu ai cunoscut inca un Leu. Acest nativ pasional este increzator in sine si face din fiecare partida de amor o adevarata opera de arta. Cu un Leu, vei atinge intotdeauna cele mai inalte culmi ale placerii.

Fecioara

La inceput, un partener Fecioara poate sa para frivol si retinut in pat. Cand ajunge, insa, sa se simta confortabil cu tine in asternuturi, ii descoperi latura senzuala speciala si te bucuri de toate avantajele implicate de aceasta: sex pasional, fantezii sexuale indeplinite si ore intregi de placere fara limite.

Balanta

Nativii Balanta sunt generosi in pat, insa au nevoie sa fie stimulati, condusi si ghidati catre punctele fierbinti. Astfel, te pot satisface asa cum iti doresti, dar doar daca le dai o mana de ajutor si iti exprimi clar dorintele. In schimb, vei avea parte de mult romantism in dormitor!

Scorpion

Scorpionii sunt considerati cei mai seducatori si sexuali nativi ai zodiacului. Acestia au personalitati magnetice si irezistibile, stiu sa se joace cu simturile si cu mintea partenerului, duc experienta erotica la un nivel superior si sunt maestri ai manipularii. Sexul cu un Scorpion ramane o amintire fierbinte de fiecare data.

Sagetator

Sagetatorii nu sunt cei mai "fierbinti" amanti, insa stiu sa faca sexul distractiv. Le place sa se joace, sa improvizeze si aduca mereu ceva nou intre asternuturi. Daca iti plac partenerii creativi si relaxati in pat, ai toate sansele sa te bucuri din plin de experientele sexuale cu un Sagetator.

Capricorn

Daca te astepti la focuri de artificii cu un Capricorn atunci cand faceti dragoste, renunta la idee. Acesti nativi calculati si rigizi nu sunt deloc deschisi experimentelor, le place ritmul lent si decenta in dormitor. Te poti simti bine alaturi de acest nativ, doar daca ii impartasesti gusturile.

Varsator

Inzestrat cu o puternica incarcatura erotica, Varsatorul stie sa se bucure de placerile carnale si este foarte indemnatic in pat. Acest nativ are o intuitie aparte cand vine vorba de anatomia umana si stie ce sa-ti faca, pentru a te propulsa direct pe culmile orgasmului. Varsatorul este un rebel in pat, care nu se retrage in fata provocarilor si perversiunilor de tot felul.

Pesti

Intrucat Pestii sunt cam lenesi si deloc dornici sa preia initiativa, nu exceleaza in privinta sexualitatii si capacitatii de a satisface imediat pe oricine. In schimb, daca se afla intr-o relatie in care au investit sentimente, pot fi extrem de tandri, rabdatori si dornici sa ofere placere.

Sursa foto: fitday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii