Astrologie

#astrologie #horoscop zodii #zodii alcool #zodii betie

Zodiile la betie: cum se comporta dupa un pahar in plus

Exista putine momente in care nativii se comporta exact asa cum le dicteaza zodia, iar betia este cu siguranta una din aceste circumstante. Dupa un pahar in plus, inhibitiile dispar, pofta de a iesi in evidenta creste si multe lucruri sunt spuse fara prea mult discernamant. Iata cum recunosti semnul zodiacal in care s-a nascut un prieten de pahar!


Berbec

Cand Berbecul se imbata, devine si mai infocat decat este de obicei. Il poti vedea dansand pe mese sau initiind certuri cu persoanele din jur, doar pentru ca li se pare ca s-au uitat intr-un anume fel la cel mai bun prieten al sau. Spiritul combativ si logoreea sunt doua semne clare ca un Berbec a cam exagerat cu alcoolul la o petrecere.


Taur

Purtati pe valurile ametitoare ale betiei, Taurii simt brusc o nevoie si mai mare de a se simti confortabil, indiferent de locul in care se afla. Prin urmare, ii poti vedea relaxandu-se in pozitie orizontala pe canapeaua clubului sau dandu-si pantalonii jos, daca ii cam strange cureaua.


Gemeni

Daca un nativ in Gemeni este vorbaret in stare lucida, la betie lucrurile scapa de sub control...la nivel verbal. Comunicativul zodiacului incepe sa spuna vrute si nevrute, deseori informatii extrem de intime despre el insusi, iar discutiile pe care le initiaza si le intretine contin in mare parte aluzii sexuale sau glume mai putin inspirate.


Rac

Sensibili peste masura, Racii nu devin nicidecum duri si impasibili dupa multe pahare in plus. In schimb, spiritul lor melancolic si emotiv se accentueaza in mod vizibil. Astfel, pot incepe sa planga si sa caute cu disperare alinare sub forma gesturilor tandre, uneori chiar la oameni complet straini si deloc dornici sa le satisfaca asteptarile.


Leu

Starul care zace in orice nativ Leu iese la suprafata la betie, de aici si stimulul puternic pentru a da reprezentatii "interesante" in public. Acesti nativi se vor da in spectacol de parca ar fi pe scena unui festival international, organizand ad-hoc un concurs de karaoke si imaginandu-si ca au mult talent in aceasta arta.


Fecioara

Fecioarele, de regula retinute si preocupate de bunele maniere, se pot relaxa suficient de mult la betie, incat sa spuna toate acele cuvinte triviale pe care nu le-au rostit in public vreodata. Brusc, acesti nativi foarte sociabili si vorbareti, vor sa cunoasca toti strainii din jur si sa povesteasca evenimente amuzante din viata lor, cu tot cu picanteriile de rigoare.


Balanta

La orice petrecere, trebuie sa existe cel putin o persoana care se imbata si incepe sa fie nepotrivit de apropiata cu cei din jur. Aceasta este cu siguranta nascuta in zodia Balantei. Acesti nativi incep sa imbratiseze partenerii de pahar, sa le spuna ca ii iubeste si ca le apreciaza nespus prietenia unica.


Scorpion

Exista 3 scenarii posibile pentru comportamentul Scorpionului la betie: fie se retrage intr-un colt si incepe sa discute despre sensul vietii cu cineva dispus sa asculte monologul, fie isi suna fosta iubire sa o intrebe cu ce a gresit de s-au despartit, fie isi gaseste o companie placuta si o invita la camera de hotel, pentru o noapte pasionala impreuna.


Sagetator

Pentru un Sagetator beat, totul este o mare competitie. Vei observa acesti nativi cum se iau la intrecere cu ceilalti petrecareti insetati in "cine bea mai multa bere" sau cum organizeaza o lupta de wresling intr-un colt retras al incaperii, sperand sa isi dovedeasca abilitatile de luptator anonim, dar cu potential.


Capricorn

Capricornul deschide cutia Pandorei dupa cateva pahare in plus, intrucat relaxarea indusa de alcool ii da o pofta nebuna de a scoate la suprafata toate acele informatii tinute bine ascunse in interior. Cei din jur afla secrete din cele mai intime, puncte de vedere controversate si alte confesiuni tinute "sub cheie" de Capricornul dezlantuit.


Varsator

La betie, Varsatorii isi descopera o putere de seductie nestiuta in starea lucida, pe care insista sa o exercite asupra sexului opus cat mai repede posibil. Acesti nativi, de regula retinuti si orgoliosi, flirteaza cu oricine, cer numere de telefon, danseaza lasciv si renunta mult prea repede la haine.


Pesti

Nativii in Pesti sunt asa-zisii "betivi veseli". Ii vezi amuzandu-se copios, zambind tuturor si explodand parca de fericire. Imprastie in jur o energie tandra si calda. Dupa cateva minute petrecute cu un nativ in Pesti "pilit", incepi sa iti doresti si tu un pahar din bautura pe care acesta a consumat-o mai devreme.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului