Astrologie

#job #bani #cariera #horoscop #zodii #sef #zodii profesie

Zodiile si relatia cu seful ierarhic

Relatia cu seful ierarhic este una dintre cele mai importante legaturi pe care un individ le intretine de-a lungul vietii sale. Reusita acestei interactiuni consta in gradul de compatibilitate intre parti, temperamentul si felul de a reactiona pe care subalternul si superiorul le au in cadrul colaborarii. Iata cum iti influenteaza zodia relatia pe care o ai cu persoana care iti coordoneaza activitatea la locul de munca.

Berbec

Nativii din zodia berbecului nu vor incerca niciodata sa-si linguseasca seful ierarhic, nici sa ii zambeasca fals atunci cand ceva nu i se pare corect. Berbecii nu rad la glume nesarate, nu accepta intimitati atunci cand nu simt o chimie cu celalalt si nu fac compromisuri. Au o putere de reactie buna si nu se pierd niciodata atunci cand trebuie sa dea socoteala.

Taur

Taurii se straduiesc sa construiasca o relatie armonioasa cu seful lor, de aceea tolereaza de multe ori mai mult decat ar fi cazul. Acesti nativi fac orice le sta in putinta pentru a fi demni de aprecierea superiorilor si isi inhiba nemultumirile cu pretul propriului echilibru psihic. Constiinciosi si discreti, taurii sunt subalternii ideali.

Gemeni

Gemenii sunt inconsecventi si isi schimba atitudinea mai repede decat se schimba ziua cu noaptea: in fata colegilor, isi acuza seful de nedreptate, iar in fata sefului isi condamna colegii pentru nereusita unei sarcini de serviciu. Daca sunt laudati si apreciati, gemenii isi ridica superiorul la rang de zeitate. In caz contrar, seful devine personajul negativ pe care acesti nativi simt sa-si exercite cea mai acida razbunare.

Rac

Racii sunt deseori angajatii care starnesc revoltele, aduc in prim-plan greselile sefilor si starnesc revolte in departamentul executiv. Ei nu se sfiesc sa-si exprime punctul de vedere in fata superiorilor si isi atrag de multe ori admiratia colegilor. Disputele din relatia cu sefii sunt, de cele mai multe ori, constructive.

Leu

Leii nu suporta in niciun fel sa aiba sefi, iar daca viata ii aduce totusi in aceasta ipostaza ingrata si detestabila, superiorii lor vor simti la un moment dat ostilitatea acestuia. Singura modalitate de " convietuire " armonioasa cu un sef este, pentru un nativ in leu, sa ajunga cumva mana lui dreapta, mai exact sa i se atribuie un statut preferential in mediul profesional.

Fecioara

Docile si constiincioase, fecioarele isi indeplinesc sarcinile de serviciu fara sa clinteasca, de aceea sunt numite deseori "angajatul lunii" pe panoul de la intrarea in cladire. Concilianti si rabdatori, acesti nativi reusesc sa echilibreze tensiunile in echipa si sa fie apreciati de superiorii lor. Se revolta atunci cand seful direct comite o nedreptate la adresa proprie, insa nu gaseste curajul sa-si expuna direct doleantele.

Balanta

Balantele sunt veritabile militante ale dreptatii si echitatii, de aceea isi va confrunta seful fara teama de concediere daca acesta comite o greseala in acest sens. La fel ca berbecul, nativul in balanta nu va incerca sa-si linguseasca superiorii si nu le va arata simpatie daca nu o simte.

Scorpion

Scorpionii sunt lideri innascuti, de aceea vor incerca sa inainteze in ierarhie cu orice pret. Nu isi vor exprima intentiile fatis, o vor face tacit, pozand in cel mai bun prieten al sefului lor. De cele mai multe ori, strategia functioneaza perfect.

Sagetator

Prietenosi si jucausi, sagetatorii se inteleg de minune cu sefii lor, insa risca sa cada intr-o extrema nepotrivita: sa flirteze cu superiorii de sex opus, din prea multa afectiune impartasita de ambele parti. In rest, sagetatorul stie sa fie subalternul ideal.

Capricorn

Capricornii sunt reci si calculati, de aceea prefera o relatia diplomata si oficiala cu superiorii. Nu isi vor spune niciodata parerea sincera in randul colegilor si vor analiza cu atentie posibilitatile de avansare. Conflictele se sting de obicei la nivel energetic.

Varsator

Varsatorii isi vor intelege cu greu atributiile si nu isi vor considera coordonatorul un adevarat sef, nici macar atunci cand acesta isi exercita autoritatea de drept. Nonsalanti, relaxati si lipsiti de orice aer servil, varsatorii isi vor considera seful un alt coleg, cu sarcini diferite.

Pesti

Nativii din pesti sunt constiinciosi si productivi , daca li se spune ce sa faca. Nu ii deranjeaza ordinele, cata vreme sunt realizabile. Sefii le apreciaza bunul simt, insa si-ar dori mai mult spirit de initiativa din partea lor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top