Zodia ta si cariera

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #horoscop cariera

Horoscopul carierei in 2013

Anul 2013 aduce o serie de schimbari in plan profesional. Pentru unii nativi, aceste schimbari sunt motivante, pentru altii, ele inseamna nevoia de adaptare sau, dimpotriva, renuntarea la un proiect si alegerea altui drum.

Iata predictiile 2013 in cariera:


Cariera Berbec 2013

Pentru Berbeci, anul 2013 aduce o perioada activa in plan profesional. Proiectele care nu au putut fi finalizate pana acum vor fi terminate in noul an, iar altele vor incepe. Berbecii isi folosesc toata energia si iscusinta pentru a-si atinge scopul in cariera. Unii Berbeci sunt promovati, iar altii incep o afacere pe cont propriu.


Cariera Taur 2013

Taurii au o sansa buna in cariera in 2013. Situatiile confuze de pana acum se clarifica, iar nativii Taur stiu care este alegerea pe care trebuie sa o faca. Unii nativi Taur reusesc sa obtina o pozitie mai buna in ierarhia profesionala, in timp ce altii chiar ar putea sa schimbe complet domeniul de activitate in 2013.


Cariera Gemeni 2013

Gemenii sunt profund preocupati de situatia profesionala in 2013. Unii doresc sa castige mai multi bani, altii urmaresc sa obtina o noua functie si anumite beneficii. Este important ca pe masura ce se apropie de atingerea scopului, Gemenii sa-si faca relatii bune cu superiorii, colegii sau colaboratorii.


Cariera Rac 2013

Anul 2013 aduce o perioada in care Racii studiaza o noua disciplina, fac diverse cursuri de perfectionare sau se familiarizeaza cu noile tehnologii. Pe tot parcursul anului, Racii vor calatori si isi vor face noi contacte, patrunzand in medii diferite de cele cu care sunt obisnuiti.


Cariera Leu 2013

Pentru a face fata provocarilor carora sunt supusi in 2013, Leii trebuie sa fie mai organizati la locul de munca. Este posibil ca in 2013 nativii Leu sa fie promovati, noul post aducand mai multa raspundere decat pana acum. Din fericire, Leii au incredere in ei si nimic nu-i poate face sa se teama de viitor.


Cariera Fecioara 2013

Fecioarele incep anul in forta. Nativii zodiei sunt increzatori in fortele proprii si hotarati sa dea tot ce au mai bun pentru a reusi in plan profesional. Pe masura ce trece timpul, Fecioarele se confrunta cu diverse dificultati la locul de munca si uneori vor fi descurajate. Din fericire, luciditatea lor este cea mai buna modalitate de a mentine un echilibru.


Cariera Balanta 2013

Pentru Balante, primele luni ale anului nu aduc nimic nou, insa, din primavara, situatia profesionala ajunge pe primul loc. Balantele care iau initiativa in aceasta perioada au toate sansele sa reuseasca in ceea ce isi propun. Pentru acest lucru, Balantele trebuie sa fie flexibile, sa se adapteze la reguli si situatii noi.


Cariera Scorpion 2013

Anul 2013 incepe cu schimbari mari in plan profesional pentru Scorpion. Poate fi vorba despre o schimbare a programului de lucru sau chiar a postului. Pe termen lung, aceste schimbari sunt in avantajul Scorpionului. Din primavara, nativii pot sa se astepte la o promovare sau la o schimbare a locului de munca.


Cariera Sagetator 2013

Sagetatorii se bucura de autonomie in plan profesional, lucru care le place foarte mult acestora. Sagetatorii sunt energici si combativi. In 2013, acestia se vor ocupa de cele mai dragi proiecte ale lor. Este bine ca in situatii cheie, Sagetatorii sa isi tempereze elanul si sa actioneze cu mai mult calm.


Cariera Capricorn 2013

In 2013, Capricornii se bucura de multe satisfactii in plan profesional. Pentru acesti nativi, succesele in cariera merg mana in mana cu banii si castigurile financiare. In primavara 2013 are loc o schimbare importanta in cariera nativilor Capricorn. Este posibil ca acestora sa li se faca o propunere care este in avantajul lor.


Cariera Varsator 2013

Incepand din primavara 2013, nativii Varsator obtin rezultate bune in plan profesional. Este bine ca Varsatorii sa-si foloseasca ideile in mod aplicat, nu sa ramana cu ele pe hartie. Orice proiect pe care il fac trebuie realizat dupa un plan detaliat, gandit bine inainte. Varsatorii pot avea multe satisfactii in cariera daca sunt perseverenti in munca lor.


Cariera Pesti 2013

La inceput de an, Pestii sunt agitati la locul de munca. Este important ca acestia sa vorbeasca mai putin si sa joace cartea diplomatiei. In 2013, Pestii au idei foarte bune pe care, daca le prezinta persoanei potrivite, le vor putea folosi in indeplinirea planurilor profesionale din acest an. Unii Pesti urmeaza cursuri de perfectionare.

Sursa foto: ec.europa.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro