Horoscop zilnic

#dragoste #zodii #compatibilitati #sex #casatorie #horoscop 2013 #hoproscopul dragostei 2013

Te casatoresti in 2013? Vezi ce spun astrele!

Zodia ta poate sa fie motivul pentru care te casatoresti in 2013, chiar daca nici nu te gandesti la acest pas important deocamdata. Astrele au modul lor special de a favoriza anumite aspecte ale vietii, iar anul viitor se anunta cu adevarat special in privinta iubirii. Vezi ce spun astrele despre fericirea ta personala in 2013!

Berbec

Chiar daca anul 2013 se anunta dominat de schimbari pe plan amoros, de dificultati si bucurii deopotriva, casatoria nu se va numara pe lista ta de prioritati. Vei iubi patimas, intens, vei lasa gelozia sa te cuprinda, apoi iti vei dori impacari ca in filme. Poti sa revii la o dragoste mai veche sau sa pui capat relatiei de cuplu din prezent. Altarul nu-ti face ochiul, insa.

Taur

Pentru nativii in Taur, anul 2013 este foarte important pe plan afectiv. Vor fi tentati sa isi faca ordine in relatie, sa inlature orice sursa de conflict si sa rezolve disensiunile in familie. La fel de benefica este influenta astrala si vis-a-vis de intensitatea sentimentelor, asa ca daca nu te casatoresti in 2013, cu siguranta te logodesti sau incepi o relatie serioasa!

Gemeni

Casatoria este cel mai probabil sa se intample pentru Gemeni in anul 2013. Viata acestor nativi se schimba in bine in aria dragostei, isi gasesc echilibrul emotional si incep sa isi doreasca stabilitate, cu acte in regula. In primele sase luni in 2013, este posibil ca nativii sa se pregateasca de nunta sau de o cerere in casatorie ca la Hollywood.

Rac

Racii nu vor fi deschisi ideii de casatorie anul viitor, intrucat vor intampina multe tensiuni si obstacole pe plan personal. In schimb, celibatarii vor avea multa incredere in sine, gratie planetei Neptun, astfel ca vor atrage mai usor potentiali parteneri.

Leu

Anul 2013 nu aduce transformari majore in viata Leilor, care vor avea tendinta sa isi pastreze pe cat posibil atitudinea si stilul de viata asa cum este. In schimb, pe plan amoros pot deveni mai afectuosi cu partenerul, dorindu-si mai multa caldura in cuplu. Sansele de casatorie nu le surad, insa, Leilor.

Fecioara

Nici Fecioarele nu vor purta tinute nuptiale in 2013, cel putin daca luam in considerare configuratia astrala in cazul acestei zodii. Nativii se concentreaza prioritar pe reusitele in cariera, mai putin pe legaturile personale. Exceptie fac Fecioarele singure, care vor fi mai dornice de stabilitate si mai putin interesate de aventuri scurte si superficiale.

Balanta

Pentru Balante, anul 2013 va fi excelent pentru flirt, cunoasterea de oameni noi, redescoperirea farmecelor proprii sau consolidarea relatiei de cuplu. Nu se aud clopote de nunta, in schimb Balantele vor traversa o perioada de evolutie in amor, mai exact o maturizare a lor in legaturile intime. In sfarsit, acesti nativi reusesc sa invete din greselile trecutului!

Scorpion

Cu siguranta, Scorpionii vor incepe un capitol important in viata lor odata cu pasirea in 2013, iar cel mai probabil lucru nou sa se petreaca este casatoria. Nativii vor simti cu adevarat ca au trecut la o noua etapa a vietii, in care este momentul sa poarte verigheta si sa intampine si un al treilea membru al familiei.

Sagetator

Pentru Sagetatori, anul 2013 este extrem de benefic pe plan personal. Fie ca vorbim de flirturi si cunoasterea de potentiali parteneri, fie ca ne referim la oficializarea relatiei, acesti nativi vor face minimum un pas in fata, din prisma relatiilor intime. Surprinzator este ca Sagetatorii, nu foarte familisti de fel, incep sa isi doreasca si urmasi!

Capricorn

Pentru Capricorni, anul 2013 nu va fi cel mai bland dintre toti din prisma implinirii sentimentale. Acesti nativi concentrati cu indarjire pe profesie nu vor fi, in mod necesar, dornici dintr-o data sa traiasca senzatii tari alaturi de un partener. Cu toate acestea, alaturi de persoana potrivita, Capricornii isi pot intalni jumatatea sau isi pot indeplini o dorinta mai veche in amor.

Varsator

Varsatorii isi pot descoperi multe din cauzele care stau la baza confuziilor sentimentale in 2013, astfel ca se pot desparti sau impaca de un partener cu mare usurinta. Casatoria nu se intrevede pe cerul acestor nativi, in schimb o buna colaborare in cuplu este extrem de posibila.

Pesti

Pestii isi vor gasi, in sfarsit, linistea sentimentala in 2013. Daca nativii au in plan casatoria, demersurile le vor merge ca pe roate. In rest, multe surprize placute pot duce la intarirea relatiei de cuplu, iar toate eforturile depuse pentru copii (daca ei exista) vor fi incununate de succes.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro