Horoscop zilnic

#horoscop 2011 #horoscop #capricorn

Horoscop 2011 zodia capricorn

In 2011 dobandesti o mai mare libertate de actiune. Apar numeroase ocazii de a te dezvolta, de a investi in tine, ca om. Esti mai deschis, mai flexibil, mai comunicativ. Valorile pe care se pune acum accentul au legatura cu domeniul umanist, mai mult decat cu cel material. Nu esti total indiferent la tot ceea ce inseamna bani, avere, statut, dar investesti mai multa energie in a te intelege pe tine insuti si a intelege lumea in care traiesti.

Este indicat ca principalele tale proiecte sa fie foarte bine definite, altfel, risti sa te pierzi in detalii inutile. Poti invata lucruri despre tine insuti, te descoperi, intelegand care iti sunt limitele si mai ales, nevoile pentru a fi un om implinit.


Horoscop 2011 Capricorn - Dragoste si sex Capricorn 2011


In acest an, simti nevoia de stabilitate in viata sentimentala. Si poti avea parte de ea, in masura in care ai gasit persoana mult visata. Te apropii mai mult de partener si il lasi sa te cunoasca in profunzime, descoperindu-i, la randul tau, laturi nestiute.

Comunicarea dintre voi se face pe mai multe paliere, iar clipele de comuniune iti aduc o mare implinire afectiva. Pentru Capricorni , nemultumirile si neclaritatile de pana acum se concretizeaza, iar acest lucru constituie primul pas spre gasirea unei solutii salvatoare. Esti mai linistit, mai sigur pe tine, stii exact ce trebuie sa faci pentru a netezi calea spre implinirea afectiva.

In prima parte a anului, petreci clipe pasionale alaturi de persoana iubita. Intelegerea dintre voi este atat la nivel fizic, cat si spiritual. Nativii singuri, insa, prefera sa aiba parte de placeri intense, dar trecatoare. Farmecul lor deosebit nu ramane fara urmari. Au admiratori si stiu sa traiasca clipa.

Aceasta stare de lucruri persista si dupa a doua jumatate a lui 2011. Erotism, senzualitate, afectiune, incredere si multa stabilitate, de toate acestea au parte nativii in relatia de cuplu. Pentru restul, este vorba despre aventuri efemere, dar care le fac mare placere. Spre finalul anului, Capricornii singuri au posibilitatea sa intalneasca o persoana potrivita, care sa-i faca sa-si doreasca ceva mai serios, mai stabil, de lunga durata. Restul sunt preocupati de bunastarea cuplului si fac tot posibilul pentru acest lucru. Eforturile lor sunt reale, iar rezultatele, pe masura asteptarilor.


Horoscop 2011 Capricorn - Cariera Capricorn 2011


2011 este un an bun pentru tine in ceea ce priveste cariera. Poti face progrese importante si te poti dezvolta in directia dorita de tine, muncind atat singur, cat si impreuna cu altii. Este posibil sa duci mai multe activitati in paralel. Oportunitatile apar, asa ca nu trebuie decat sa profiti de ele. Ai idei si esti dispus sa le comunici persoanelor indicate.

Anul incepe cu bune si cu rele. Pe de o parte lucrurile nu merg chiar asa cum ti-ai dori. Te confrunti cu unele mici neplaceri. Daca insa nu-ti concentrezi atentia asupra lucrurilor negative si iti pastrezi gandirea pozitiva, te vei folosi cu succes de aptitudinile tale si vei intoarce lucrurile in favoarea ta. Pana in vara, au loc diverse evenimente care aduc cu sine noi oportunitati. In cazul in care faci o schimbare majora, aceasta va fi buna pentru tine.

In primavara si in vara vei avea cele mai multe sanse sa-ti imbunatatesti conditia la locul de munca sau situatia profesionala, in general. Fii cu ochii-n patru, pentru a nu rata sansele aparute acum. Finalul anului este lipsit de evenimente importante , dar poti evolua investind tu insuti in tine.


Horoscop 2011 Capricorn - Bani Capricorn 2011


In plan material, exista posibilitatea de a-ti imbunatati situatia financiara. Cu toate acestea, depinde de tine daca acest lucru se va intampla sau nu. Veniturile vor creste, dar numai daca esti cu adevarat interesat de acest aspect si iei deciziile care se impun. Chiar si hotarat fiind, ocazii prea multe de castig nu apar. Cu atat mai mult trebuie sa fii atent in jurul tau si sa exploatezi orice oportunitate.

In primele 6 luni ale anului situatia bancara este stabila. Nici nu ai foarte multi bani, dar nici nu este nevoie sa faci adevarate sacrificii. Pe de alta parte, ai momente in care vezi tot felul de lucruri in magazine sau pe internet si foarte greu te infranezi de la a-ti face un moft. Daca se intampla o data, este in regula. Daca iti faci insa un obicei, atunci in mod sigur te vei trezi cu probleme financiare din care extrem de greu poti iesi.

In a doua parte a anului, lucrurile se imbunatatesc simtitor. Insa banii nu vin de la locul de munca, deoarece este putin probabil sa ti se mareasca salariul. Mai degraba, aceste sume de bani se datoreaza unor investitii profitabile pe care le faci chiar tu sau, de ce nu, unor cadouri venite de la oameni la care nu te asteptai. Oricum ar fi, este indicat sa te bazezi in primul rand pe talentul si inspiratia proprie decat sa astepti un salariu mai mare, in acest an. Poti specula, dar sub nicio forma nu-ti asuma riscuri lipsite cu desavarsire de garantii.


Horoscop 2011 Capricorn - Sanatate si stare de spirit Capricorn 2011


In 2011 iti rezervi mai mult timp pentru tine insuti. Ai nevoie de acest lucru ca sa-ti incarci bateriile. In general iti place sa-ti petreci timpul in casa, unde te simti cel mai bine si in locuri familiare. Acum, cu atat mai mult te vei indeparta de restul lumii pentru a te retrage intr-un cocon, intim si cald. Astfel, iti refaci resursele de energie.

Incepi anul destul de bine. Daca iti impui un regim de viata mai sanatos, ai mari sanse sa te tii de el. Ai suficienta rabdare si vointa si iei lucrurile pas cu pas. Este foarte important ca pe masura ce-ti intri in forma sa nu fortezi nota. Nu incerca sa-ti depasesti limitele fizice, chiar daca te simti foarte bine. Rezistenta ta fizica nu este dintre cele mai bune si poti avea surprize neplacute.

In restul anului starea de sanatate este stabila. Singurul lucru de care trebuie sa ai grija este alimentatia. Uneori ai perioade in care iti faci prea multe mofturi, indiferent ca este vorba despre mancare sau dulciuri. Vei lua in greutate si pe urma tot tu trebuie sa faci sacrificii. Mai bine sa previi acest lucru. Cu moralul stai bine. Petrece-ti timpul langa persoane care te optimizeaza, a caror prezenta simti ca-ti este benefica.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului