Horoscop chinezesc

#maimuta de foc #anul maimutei de foc #noul an chinezesc #horoscop chinezesc #predictii #horoscop #astrologie #zodiacul chinezesc

2016, anul Maimutei de Foc! Cum te influenteaza in functie de zodie

Noul an chinezesc va incepe in data de 8 februarie 2016 si se va incheia in data de 27 ianuarie 2017. Pe data de 8 februarie vom iesi din anul Caprei de Lemn si vom intra in anul Maimutei de Foc.

Calendarul lunar chinez se desfasoara dupa un ciclu de 12 ani si atribuie fiecarui an un animal. Mamuta se afla pe locul al noualea, urmand Caprei si precedand Cocosului. Persoanele nascute in anii 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 , 2004 si 2016 apartin acestui semn zodiacal.

Astrologii prevad pentru anul Maimutei de Foc atat momente de extaz care vor marca destinele oamenilor cat si momente neplacute. Va fi un an plin de provocari pe toate planurile. In acest an, zodiile vor deveni mai energice si mai puternice. Dintre toti nativii, cei mai avantajati sunt Maimutele, care prin inteligenta lor nativa si prin puterea de adaptare vor sa-si recreeze destinul.

Iata la ce trebuie sa te astepti in noul an chinezesc, in functie de semnul tau zodiacal.

Sobolan

In anul Maimutei, Sobolanii vor fi lipsiti de griji. Este un an excelent pentru a incepe o relatie frumoasa de dragoste sau pentru a o consolida pe cea in care se afla deja. Trebuie sa aiba in schimb grija de sanatatea lor, deoarece se intrevad probleme in zona rinichilor si intestinelor.

 

 

Sura foto: besedo.tk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-chinezesc

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare