Horoscop chinezesc

#zile norocoase #zile #horoscop chinezesc #horoscop

Cele mai norocoase zile de nastere pentru fiecare semn zodiacal chinezesc

In astrologia chinezeasca, semnul zodiacal este determinat de anul in care te-ai nascut, nu de luna. Pentru fiecare semn din zodiacul chinezesc, anumite zile din fiecare luna au o insemnatate aparte. Afla care sunt cele mai norocoase zile din luna, pentru semnul tau zodiacal.

Sobolan: 4, 13, 30

Pentru Sobolan, zilele de 4, 13 si 30 din fiecare luna sunt favorabile atat pentru a-si face noi cunostinte si a-si largi sfera profesionala, dar si pentru investitii.

Bou: 13, 27

Cei care s-au nascut sub semnul Bivolului sunt persoane extrem de muncitoare, care cauta mereu sa gaseasca rezolvarea la orice problema. Pe datele de 13 si 27, caracterul lor puternic va atrage lucruri bune in viata lor.

Tigru:4, 16, 27

Tigrul este stapan pe el, adora competitia si este curajos. Toate calitatile sunt puse in valoare in acelasi timp pe datele 4, 16 si 27 ale lunii pentru a-i oferi sanse si mai mari de a avea succes.

Iepure: 26, 26, 29

In aceste trei zile din fiecare luna, Iepurele este si mai norocos. Datorita capacitatii lor de a relationa cu cei din jur, toate relatiile Iepurelui, cea de familie, prietenie si amoroasa, au sanse de a evolua si mai mult in aceste zile.

Dragon:1, 6

Dragonul este prin natura sa visator si creativa. In zilele norocoase, Dragonul se poate astepta sa faca pasi importanti in cariera si sa aiba parte de schimbari in bine pe plan profesional.

Sarpe:1, 23

Antisocial din fire, Sarpele poate profita de zilele sale norocoase din fiecare luna pentru a-si dezvolta relatiile personale. Cele doua zile, ii oferta acestui nativ posibilitatea de a se dezvolta dar si de a-si cultiva optimismul care de regula ii lipseste.

Cal: 5, 20

Calul este asociat cu elementul foc, ceea ce il face destul de rezistent si plin de viata, in acelasi timp. Conform zodiacului chinezesc, puterea si munca grea pe care o depune Calul sunt cu adevarat recunoscute in aceste doua zile.

Oaie (Capra): 7, 30

In aceste doua zile din luna, Oaia cea blanda si draguta se va afla intr-o si mai profunda armonie cu lumea din jurul sau. Relatiile sale vor inflori pur si simplu, iar cei din jurul sau vor aprecia si mai mult gratia acestui nativ.

Maimuta: 4, 14

Maimutele sunt uneori zgomotoase, excentrice si distrate. Conform zodiacului chinezesc, Maimutei ii place sa faca ca lucrurile sa se intample, avand intotdeauna initiativa. In zilele norocoase, vor castiga pe plan profesional si in viata sociala. Si in plus, vor fi in centrul atentiei.

Cocos: 4, 26

Cocosului ii place sa iasa in evidenta si ii place independenta. De cele mai multe ori, Cocosul este cel care ii inspira pe altii fiind un adevarat trendsetter. In zilele norocoase, Cocosul va avea ocazia sa fie mandru de succesul inregistrat in afaceri si datorita faptului ca acum notorietatea lui este la cote maxime.

Caine: 7, 28

Cainele are o fire calda si ii place sa fie mereu in contact cu oamenii. In cele doua zile din luna, Cainele se va bucura de si mai mult noroc in viata sociala.

Porc: 17, 24

Inteligent si curajos, Porcul va primi si mai multa apreciere de la cei din jur in aceste zile pentru faptul ca stie sa se comporte respectos si profesionist, in orice situatie. In zilele norocose, au sansa sa promoveze sau sa aiba parte de alte avantaje in cariera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-chinezesc

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro