Horoscop chinezesc

#semnificatia anului porcului de pamant #anul porcului de pamant #zodiac chinezesc #anul porcului #noul an chinezesc

Intram in Noul An Chinezesc. Afla ce semnificatie are Anul Porcului de Pamant

Pe 5 februarie 2019 intram in Noul An chinezesc. Anul Porcului de Pamant va dura pana pe 24 ianuarie 2020, urmand ca pe 25 ianuarie 2020 sa inceapa Anul Sobolanului.

Calendarul lunar chinezesc se desfasoara dupa un ciclu de 12 ani si atribuie fiecarui an un animal. Porcul se afla pe locul al doisprezecelea, urmand sobolanului si precedand cainelui. Persoanele nascute in 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 si 2019, apartin acestui semn zodiacal.

Potrivit astrologilor chinezi, anul 2019 va fi un an al lenei si somnului, porcul fiind vazut de chinezi ca un animal lenes, nu prea destept si somnoros, care mananca mult si se ingrasa. Pe de alta parte insa, porcul nu are intentii rele si nu face rau altor fiinte, ceea ce aduce cu sine un an calm, in care oamenii se vor intelege mai bine, iar conflictele vor fi mai putine.

In cultura asiatica se spune ca anul Porcului le aduce oamenilor un simt crescut al responsabilitatii, independentei si optimismului. Porcii sunt vazuti ca persoane generoase, care au mila de cei aflati al nevoie si care ii iarta cu usurinta pe cei care le gresesc. Cam asa va decurge si anul 2019, pentru majoritatea semnelor zodiacale, acestea fiind intens influentate de puterea Porcului de Pamanat.

Porcul are drept culori norocoase galbenul, griul, maroul si auriul, drept numere norocoase 2, 5 si 8, iar ca flori norocoase hortensia, margareta si planta Pitcher cunoscuta si ca Nepenthes.

Porcii trebuie sa tina cont ca le pot aduce ghinion culorile albastru si verde, dar si numerele 1, 7 si 9.

Compatibilitatile Porcului cu restul semnelor zodiacale

Compatibil cu Tigrul, Iepurele si Capra

Porcii au o compatibilitate crescuta cu Tigrii, Iepurii si Caprele, care le asigura nevoia de siguranta de care au atata nevoie.

Iepurii vor fi atrasi de inteligenta si caldura Porcilor, in timp ce Capra va fi atrasa de interesele comune din diverse somenii. In schimb Tigrii, ii gasesc vulnerabili si le pot sari in permanenta in ajutor Porcilor, ceea ce aduce fericire si bunastare de ambele parti.

Incompatibil cu: Sarpele si Maimuta

Porcii si Serpii au persoanlitati imcompatibile. Ambii au obiectii si se judeca reciproc si niciunul nu este dispus la compromisuri. Si cu Maimutele relatiile sunt extrem de dificile si pline de tensiune. Ambele relatii se vor termina rapid si nu in mod prietenos.

Personalitatile Porcilor

Barbatii nascuti in zodia Porcului sunt optimisti si blanzi. Sunt hotarati, iar cand isi doresc ceva fac orice pentru a obtine acel lucru, insa doar prin munca cinstita.

In ceea ce priveste gestionarea banilor, nu este puntul forte al Porcilor. Acesti nativi sunt naivi si pot fi pacaliti usor. Deoarece au foarte multa incredere in oameni sunt adesea luati de prosti, iar cei din jur profita pentru a-si atinge propriile scopuri. In acest fel pot pierde nu numai bani dar si multe prietenii sau relatii de orice fel.

Este important de mentionat insa ca barbatii nascuti in acesta zodie sunt liniștiți. Sunt extrem de destepti si adora sa invete mereu lucruri noi, insa nu stau prea bine la a exprima ceea ce gandesc si de multe ori pot si luati drept prosti. Nu sunt vorbareti, insa stiu cum sa se poarte cu cei din jur si fac orice pentru a-i ajuta cand au nevoie, fiind si foarte altruisti.

Femeile nascute in zodia Porcului sunt emotive si au mare nevoie de afectiune. In relatiile cu cei din jur tind sa devina sufocante si sa uite ca si ceilalti au nevoie de spatiu personal.

Le place sa participe la evenimente si stiu cum sa se comporte in public, dar si in relatiile cu cei din jur. Le inspira celor din jur incredere, iar barbatii adora acest lucru la ele.

In ceea ce priveste banii stiu cum sa faca economii si adesea ajung sa stranga o mica avere (sau mare, dupa caz). Muncesc din greu pentru fiecare banut si nu regreta nicio clipa.

Acasa sunt extrem de organizate si nu suporta dezordinea. Daca este necesar stau si o noapte intreaga pentru a curata locuinta.

Aceste femei adora copiii si adesea isi doresc mai mult de un copil. Unul dintre lucrurile care le aduc o bucurie enorma este sa se joace cu proprii lor copii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului