Horoscop chinezesc

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #horoscop chinezesc #principii fengh shui

Principii Feng Shui in functie de semnul zodiacal chinezesc

Arta Feng Shui este asociata, in general, amenajarii si decorarii spatiilor in care locuiesti sau in care iti desfasori activitatea. Insa, contrar opiniei generale, practicile Feng Shui pot fi folosite si pentru echilibrarea propriei energii.

Iata ce practici Feng Shui te pot fortifica si proteja in 2014 - anul Calului de Lemn, in functie de semnul zodiacului chinezesc care te reprezinta!

Sobolan

2014 este un an provocator pentru Sobolan. Desi vei avea oportunitati in cariera, nu ezita sa folosesti obiecte Feng Shui de atragere a succesului. Nici starea de sanatate nu iti este constanta, asa ca achizitioneaza-ti un Buddha destinat acestui aspect. Margelele care-ti vor echilibra energia sunt Pi Yao si Dzi, pe care le poti completa si cu o amuleta cu semnul tau zodiacal.

Bivol

Anul Calului de Lemn se anunta unul benefic pentru nativii Bivoli, mult mai bun decat 2013. Sporeste-ti sansele de a avansa in cariera cu statuete Feng Shui pentru prosperitate. Statuetele-pereche, precum Chi Lin sau Cainii Fu iti vor asigura succesul in dragoste, iar sanatatea ti-o poti ajuta cu un Wu Lou. Pi Yao, pe care il gasesti si sub forma de podoaba, este cel care te va proteja in 2014.

Tigru

Energia lui 2014 rezoneaza cu cea a Tigrului. Vei avea un an excelent, insa nu lipsit de provocari. Pentru succes in cariera, ia-ti un Buddha Norocos sau un Kwan Yin si alatura-le unui snur cu banuti Feng Shui sau unui Copac al Bunastarii. In dragoste te vor ajuta Ratele Mandarine. Ia-ti un Bambus Norocos sau un Wu Lou pentru fortificarea sanatatii. In materie de cristale, potrivite pentru tine sunt Ochiul Tigrului si Citrinul.

Iepure

Iepurele este si el un fericit al lui 2014, in toate planurile. Pentru a te asigura ca sanatatea este la cote maxime, ia-ti un Kwan Yin protector. Statuetele cu indragostiti si cuartul roz in forma de inima vor imbunatati si relatiile amoroase. Pentru a-ti contrui o amuleta norocoasa pe care sa o poti purta cumpara-ti un cristal al Iepurelui (jad, smarald) si asociaza-l unei bijuterii cu Nodul Mistic.

Dragon

Dragonul va avea parte de mari provocari in acest an. Inarmeaza-te cu toate armele Feng Shui potrivite semnului tau, pentru a putea face fata. In privinta carierei, Pi Yao poate fi foarte benefic pentru Dragon. Kwan Yin si Buddha al Sanatatii iti vor imuniza si proteja organismul in fata eventualelor afectiuni. Foloseste si cristale precum pirita sau ametistul, pentru o mai buna protectie.

Sarpe

Este un an favorabil Sarpelui. Daca apartii acestui semn, foloseste un Chi Lin care sa te ajute in cariera, statuete Rate Mandarine pentru a aveea succes in dragoste si uleiuri esentiale pentru a-ti proteja sanatatea. Cristalele tale sunt malachitele si jaspul.

Cal

Calul nu are parte de foarte multe provocari in 2014, cu conditia sa fie rabdator si calm. Foloseste-te de beneficiile energetice ale unui Bambus Norocos si nu fugi de uleiurile esentiale, pentru a te purifica. Nodul Mistic iti poate fi de mare ajutor.

Capra

Caprei i se promite un an extraordinar. Cu toate astea, trebuie sa te purifici cu ajutorul uleiurilor esentiale. Ia in calcul si cristalele potrivite semnului tau, precum coralul rosu sau opalul.

Maimuta

Maimutei i se prevede un an linistit si prosper. Foloseste margele Dzi sau Copacul din Piatra pentru succes in cariera, amuleta Kwan Yin pentru protejarea vietii amoroase si poarta citrin, jasp, piatra lunii si cuart transparent pentru bunastarea personala.

Cocos

Si Cocosii sunt norocosi in 2014. Iti sunt recomandate Copacul de Cristal pentru asigurarea prosperitatii materiale, uleiurile esentiale si plantele purificatoare pentru protejarea sanatatii, iar cristalele zodiei tale sunt acvamarinul si turquoise-ul.

Caine

2014 este plin de suisuri si coborasuri pentru Caine. Foloseste un Copac de Piatra si un Buddha Fericit pentru a-ti proteja cariera. In privinta sanatatii, plantele purificatoare iti vor fi de ajutor. Poarta jasp, ametist si jad pentru un flux bun de energie.

Porc

Porcul are parte de numeroase oportunitati in acest an. Neutralizeaza energia negativa si fortific-o pe cea pozitiva cu ajutorul uleiurilor esentiale si al plantelor, si poarta amulete cu rubin, jad purpuriu si piatra lunii pentru a fi protejat.

Sursa foto: liulifengshui.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-chinezesc

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare