Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 12-18 aprilie. Tensiuni, conflicte si nesiguranta pentru zodii. Astrele va pun rabdarea la incercare!

Horoscop 12-18 aprilie. Planetele sunt puse pe sotii si se joaca putin cu nervii zodiilor in aceasta saptamana. Saptamana este marcata de tensiuni si conflicte, iar multi nativi au de suferit din cauza lipsei de incredere in fortele proprii.

HOROSCOP 12-18 aprilie. Previziuni pentru toate zodiile

Nu este o saptamana usoara pentru nimeni, insa sase zodii vor avea viata cu adevarat grea in zilele urmatoare. Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte:

HOROSCOP 12-18 aprilie BERBEC

Saptamana incepe cu emotii la cote inalte, de o mare intensitate. Esti expresiv si empatic. Te distrezi, dai dovada de spontaneitate, insa incearca sa nu te grabesti ca fata mare a maritat si la iluziile care s-ar putea sa nu se implineasca si sa aduca dezamagiri. Atentie la relatiile personale, care ar putea avea de suferit la sfarsitul saptamanii.

HOROSCOP 12-18 aprilie TAUR

Te incearca o multime de emotii si ai un spirit jucaus. Esti conectat cu sentimentele tale si devii foarte pretentios, draga Taurule. Esti serios si rezervat si asta pentru ca te incearca sentimente de inferioritate si iti lipseste increderea in fortele proprii. Weekendul vine cu momente frumoase in viata amoroasa, iar creativitatea este la cote inalte.

HOROSCOP 12-18 aprilie GEMENI

Ai o saptamana ca un roller coaster. Astrele se joaca putin cu nervii tai si iti dau una calda, una rece. Emotiile joaca un rol important in felul in care evolueaza relatiile personale in aceasta saptamana si sunt fie un liant, fie creeaza obstacole. Incearca sa iei ce e bun de la viata si sa ignori influentele negative, mai ales ca esti intr-un moment de stabilitate. Controleaza-ti impulsurile si vei avea o saptamana reusita.

HOROSCOP 12-18 aprilie RAC

Astrele nu sunt chiar blande cu tine. Ai tendinta sa te concentrezi mai mult pe latura emotionala si psihologica a vietii tale si scapi din vedere chestiuni importante. Din fericire, cei dragi sunt alaturi de tine si te ajuta sa treci cu bine de aceasta perioada usor tulbure, insa ai grija sa nu le inseli asteptarile. Comunicarea este favorizata de astre in prima parte a saptamanii.

HOROSCOP 12-18 aprilie LEU

Saptamana incepe poticnit si simti o presiune uriasa, care iti influenteaza capacitatea de a lua decizii. Controleaza-ti cu atentie emotiile la mijlocul saptamanii si incearca sa nu te comporti irational. Temerile si fobiile iti pot crea probleme doar daca le dai tu voie. Vineri este o zi ideala pentru negocieri, iar weekendul vine cu optimism si distractie.

HOROSCOP 12-18 aprilie FECIOARA

Esti foarte pretentioasa in ultima vreme, in special cu tine insati, draga Fecioara. Asta iti da, insa, dinamismul necesar pentru a gestiona cum se cuvine situatiile dificile, chiar daca uneori iti cam lipseste increderea in sine. De vineri incolo iti revii si sa iti recapeti determinarea si siguranta. Inveti sa ceri ceea ce ti se cuvine.

HOROSCOP 12-18 aprilie BALANTA

Ai o saptamana cu suisuri si coborasuri. Sentimentele foarte intense s-ar putea sa iti intunece judecata si poti depasi cu bine situatii delicate doar daca reusesti sa privesti lucrurile si din perspectiva altora. Nu lua decizii pripite!

Teaa de respingere te-ar putea impiedica sa iei anumite decizii importante. Finalul de saptamana vine ca o recompensa mult asteptata, cu voie buna, optimism si o stare de bine de care aveai mare nevoie, mai ales pentru a gestiona relatiile cu cei dragi.

HOROSCOP 12-18 aprilie SCORPION

Esti mai expresiv si mai conectat cu propriile emotii, draga Scorpionule! Ai o atitudine misterioasa si umbli mai mult cu capul in nori, ceea ce te poate face sa pierzi uneori contactul cu realitatea; atentie la dezamagiri, mai ales daca ai avut asteptari prea ridicate de la oameni si situatii. Gestioneaza-ti nesigurantele si profita de buna dispozitie pentru a te distra.

HOROSCOP 12-18 aprilie SAGETATOR

Simturile iti sunt mai ascutite decat de obicei, la fel si judecata. Sentimentele puternice iti afecteaza puterea de concentrare. Revii cu picioarele pe pamant dupa mijlocul saptamanii, insa te incearca o lipsa de incredere in fortele proprii.

HOROSCOP 12-18 aprilie CAPRICORN

Astrele trimit peste tine un val de emotii si nesiguranta, iar teama de respingere sau de esec iti afecteaza vizibil deciziile. Profita de weekend pentru a te relaxa si a te deconecta de tot ceea ce creeaza presiune asupra ta. Doar cu rabdare vei depasi aceasta perioada tulbure.

HOROSCOP 12-18 aprilie VARSATOR

Esti mai categoric si mai pretentios decat de obicei, draga Varsatorule. Traiesti totul la intensitate maxima, iar asta iti face viata putin mai grea. Ai nevoie de momente de relaxare pentru a putea face fata tensiunii. Spre sfarsitul saptamanii astrele iti scot in cale obstacole, dar cu rabdare si pragmatism vei reusi sa le depasesti.

HOROSCOP 12-18 aprilie PESTI

Te asteapta o saptamana cu turbulente. Colaborarile noi pot fi tentante, insa ar fi bine sa mai astepti inainte de a le parafa. Negativismul iti influenteaza viata sentimentala. Astrele iti pun piedici pe la mijlocul saptamanii, cand totul pare sa se miste in reluare, iar rabdarea iti este pusa la incercare. Bucura-te de compania prietenilor si a familiei la sfarsitul saptamanii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare