Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 15-21 FEBRUARIE. Ce zodii dau lovitura in perioada urmatoare

Astrele ne-au pregatit multe evenimente pentru aceasta saptamana. Optimismul si energia cu care ne incarca planetele ne vor ajuta sa vedem lucrurile mai clar si sa ne folosim experienta pentru a face fata provocarilor si obstacolelor.

HOROSCOP 15-21 februarie. Previziuni complete pentru zodii

Bate vantul schimbarii pentru multi nativi in aceasta perioada si este nevoie de multa incredere si de folosirea experientei acumulate pana in prezent pentru a putea lua cele mai bune decizii.

HOROSCOP 15-21 februarie BERBEC

Ai o stare mai buna decat in ultimele saptamani; planetele iti dau acea doza de optimism care iti permite sa fii activ si plin de viata. Problemele de la serviciu vor fi gestionate cu usurinta si vei avea suficient timp liber pentru a te gandi la tine si la planurile personale.

Un nou capitol este pe cale sa inceapa pentru tine si te simti pregatit pentru a tinti sus si a-ti indeplini cele mai arzatoare dorinte. Esti, in sfarsit, tu insuti!

HOROSCOP 15-21 februarie TAUR

Optimism si energie! Acestea sunt cuvintele cheie ale saptamanii pentru tine. Esti ca un magnet care atrage lucruri bune si simti nevoia sa pornesti intr-o aventura la care te gandesti de multa vreme si care iti va aduce experiente benefice si cunostinte ce te vor ajuta sa te dezvolti. Experienta te va ajuta sa te strecori usor printre obstacole si capcane, iar faptul ca esti in perfecta armonie cu tine iti va fi de mare ajutor. Actioneaza organizat si disciplinat pentru a sti exact ce ai de facut, la fiecare pas.

HOROSCOP 15-21 februarie GEMENI

Este o saptamana benefica pentru tine; planurile si actiunile ti se leaga perfect. Ai dinamismul si luciditatea necesare pentru a face pasii perfecti pe calea evolutiei personale. Esti in cautarea unui job nou? Te afli in fata unor decizii majore? Relatia ta trece printr-o perioada dificila? Nu te teme de intrebari, ci cauta raspunuri. Ai, in sfarsit, capacitatea de a vedea lucrurile cu realism si intelegere, iar asta te va ajuta sa depasesti orice obstacol. Identifica lucrurile care te deranjeaza si fa schimbarile necesare.

HOROSCOP 15-21 februarie RAC

Ai sansa sa corectezi greseli din trecut si sa pui noi baze in zone ale vietii care sunt foarte importante pentru tine. Da-ti voie sa traiesti aventuri noi si sa explorezi noi orizonturi. Doar experientele noi te vor ajuta sa evoluezi, insa nu uita de ce ai invatat pana acum pentru ca numai asa vei sti sa iti pregatesti viitoarele "mutari". Traieste viata pas cu pas si nu uita ca independenta ta depinde doar de deciziile pe care le iei.

HOROSCOP 15-21 februarie LEU

Ai ocazia sa iti etalezi potentialul si sa te apropii de telurile tale. Pesimismul si nesiguranta nu au ce sa caute in viata ta. La orizont se arata lucruri bune, iar asta iti da motivatia necesara in orice intreprinzi. Este momentul sa faci schimbarile pe care le-ai tot amanat pana acum, fie ca vorbim despre unele marunte, cum ar fi sa intri la dieta sau sa te apuci de sport, fie ca vrei sa renunti la un viciu, sa iti schimbi jobul sau poate chiar partenerul de viata.

HOROSCOP 15-21 februarie FECIOARA

Ai nevoie de un boost, iar saptamana aceasta il vei primi. Dinamismul, energia si dorinta de a progresa te vor ajuta sa iesi din situatii dificile care te presau. In sfarsit lucrurile par sa se miste in ritmul pe care ti-l doreai si te apropii de rezultatele urmarite. E posibil sa faci planuri de vacanta, insa ar fi bine sa te concentrezi mai mult si pe organizarea zilnica.

HOROSCOP 15-21 februarie BALANTA

E timpul sa inveti sa iti iei singura deciziile, draga Balanta, sa nu mai oscilezi mereu intre variante in cautarea echilibrului si sa te arunci in aceasta aventura care este viata. Este un moment bun pentru noi inceputuri si noi responsabilitati. Optimismul si spontaneitatea te vor ajuta sa gestionezi mai bine rutina si sa vezi cu ochi buni viitorul. Incearca sa nu te pierzi in detalii si sa nu irosesti timp cu situatii care nu pot evolua, pentru a avea timp si pentru viata personala.

HOROSCOP 15-21 februarie SCORPION

E cel mai bun moment sa te increzi in intuitie si sa improvizezi. Detaseaza-te putin de realitatea din jurul tau pentru a putea sa iti largesti ideile si orizonturile. Poate fi momentul potrivit sa pui capat unor situatii care stagneaza sau pentru care nu vezi nicio evolutie. Nu iti irosi timpul batand la porti inchise. Tinteste sus si investeste-ti energia si experienta in orice te poate duce mai aproape de scopul final.

HOROSCOP 15-21 februarie SAGETATOR

Te asteapta o saptamana dinamica si foarte aglomerata. Este posibil sa inchei relatii sau raporturi contractuale care nu mai au nici viitor, nici sens in viata ta si care iti aduc numai energii negative. Lasa ratiunea sa te ghideze, organizeaza-ti viata cum stii mai bine si elibereaza-te de temeri si nesiguranta.

HOROSCOP 15-21 februarie CAPRICORN

Este momentul sa iti acorzi si tie timp, sa te concentrezi pe propria persoana. Nu ai niciodata scapare in fata constiintei de sine, oricat de ocupata incerci sa iti pastrezi mintea. Tine cont de tot ce ai invatat pana acum in viata si foloseste-ti experienta pentru a face alegerile de care ai nevoie. Ai nevoie de schimbari si le vei face cu succes atat timp cat nu te mai opui, si atat timp cat dai dovada de disciplina si organizare.

HOROSCOP 15-21 februarie VARSATOR

Ai ocazia sa iti redefinesti prezentul si sa iti reimaginezi viitorul. Este momentul sa iti stabilesti obiective noi si sa pornesti pe drumul catre realizarea lor. Spontaneitatea si starea de spirit buna de care dai dovada iti vor fi de mare ajutor, la fel ca experienta acumulata pana acum. Nimic nu este intamplator in viata si tot ce ai invatat din lectiile primite poate fi de ajutor in procesul de evolutie.

HOROSCOP 15-21 februarie PESTI

Saptamana acesta iti aduce optimism si perspective bune. E posibil sa te regasesti in fata unui nou inceput, asa ca lasa-te ghidat de vise si dorinte. Intri intr-o perioada de reconstructie si s-ar putea sa ai nevoie de un plan care sa te ajute sa ajungi unde iti doresti. Weekendul iti aduce implinirea unor vise.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro