Horoscop european

#zodii 2022 #astrologie 2022 #predictii 2022 #horoscop #horoscop 2020

HOROSCOP 2022. Anul vindecarilor si al regasirilor. Fenomenul astral care va schimba viata zodiilor

HOROSCOP 2022 anunta un an interesant, cu bune si cu rele pentru zodii. Dintre toate fenomenele astrale de care vom avea parte in 2022 se remarca, pe 12 aprilie, conjunctia Jupiter - Neptun in Pesti. Aceasta va aduce schimbari majore, ale caror efecte se vor resimti pana in 2035 atat la nivel personal, cat si social. Dispar tipare cu care eram obisnuiti pana acum, se schimba constiinte, iar multi se vor indrepta catre credinta si religie.

Mercur va avea patru perioade de mers retrograd in 2022: 14 ianuarie - 4 februarie, 10 mai - 3 iunie, 10 septembrie - 2 octombrie si 29-31 decembrie.

HOROSCOP 2022. Previziuni pentru toate zodiile

2022 va fi un an al vindecarilor fizice si emotionale, al iertarilor si al impacarii cu noi insine si cu trecutul.

Unele zodii vor trebui sa faca un pas inapoi pentru a-si putea vedea viata in ansamblu si a lua, astfel, cele mai bune decizii. Altele se vor afla in mijlocul unei nebuloase, abia vor reusi sa se regaseasca, insa tocmai de aici va veni si vindecarea mult asteptata. 

HOROSCOP 2022 BERBEC

In prima parte a anului te vezi nevoit sa amani toate planurile si proiectele pe care le-ai pus la punct in 2021. Iar asta te deranjeaza, ca pe orice Berbec care se respecta si nu simte o placere deosebita atunci cand trebuie sa faca un pas inapoi.

Profita de moment pentru a te ocupa de relatiile din viata ta, pentru ca Venus retrograd te va ajuta sa faci curatenie si sa te vindeci. Analizeaza-i cu atentie pe cei din jur, descopera cine sunt oamenii toxici din anturajul tau si nu lua pe incredere nici macar partenerul, daca esti intr-o relatie. Daca singura directie posibila va fi despartirea, nu dispera; dupa ce Venus isi incheie mersul retrograd ai sansa, in sfarsit, sa iti gasesti fericirea intr-o relatie sanatoasa, in care sa fii respectat si sa te poti respecta.

Conjunctia Jupiter - Neptun in Pesti iti cam zdruncina universul si iti schimba radical asteptarile si crezurile dupa care te ghidezi in viata. Intre 11 mai si 28 octombrie te bucuri de energia si increderea pe care ti le da Jupiter in Berbec si este momentul potrivit pentru proiecte si schimbari majore.

Din 30 octombrie, cand Marte va fi retrograd in Gemeni, ceea ce pentru tine poate insemna o schimbare in cariera, o oportunitate de a castiga bani din hobby-urile tale sau poate chiar o decizie privind inceperea unor studii importante pentru tine.

HOROSCOP 2022 TAUR

2022 te scoate din zona de confort si te pune fata in fata tocmai cu acele schimbari pe care le-ai tot amanat in 2021 sau pe care ai inceput sa le faci, dar nu le-ai dus la capat. Aceasta situatie nu iti va face vreo placere deosebita, dimpotriva! Saturn se afla pe tot parcursul anului pe casa a 10-a, a a carierei, si creeaza oarece neplaceri si frustrari si chiar dezamagiri.

Din 12 aprilie conjunctia Jupiter - Neptun arunca o perdea de ceata peste viitorul apropiat si incepi sa ai impresia ca nu ai pe nimeni de incredere in viata ta, asa ca iti cauti aliati exact acolo unde nu ai fi crezut vreodata. Vestea buna este ca inveti sa faci compromisuri benefice si, poate si mai important, sa nu mai depinzi de altii.

Unele relatii, mai ales cele care pareau solide, ar putea fi puternic zguduite. Nu intra in panica. Ce va ramane in picioare inseamna ca era cu adevarat trainic. Nu te teme de schimbari, mai ales de cele de ordin profesional.

HOROSCOP 2022 GEMENI

2022 iti poate aduce schimbari importante in cariera, dar si in viata personala. Din aprilie este posibil sa incepi un job nou, care desi se va dovedi altceva decat ai discutat, va fi un pas inainte pentru tine. 

Schimbarea se produce si la nivel intim si incepi sa privesti altfel decat pana acum ideea de cuplu. Nu este exclus sa te casatoresti anul acesta sau, dimpotriva, sa inchei un mariaj, mai ales daca descoperi ca partenerul este un element toxic in viata ta.

Intre 11 mai si 28 octombrie Jupiter se afla in casa relatiilor sociale si a prieteniilor si asta se poate traduce prin cunostinte noi si importante pentru tine. Cele mai bune perioade ale anului vor fi cele cu 

HOROSCOP 2022 RAC

In 2022 reinveti sa speri si iti regasesti credinta interioara. Vei calatori mai mult ca niciodata si te vei dezvolta foarte mult, asta si datorita oamenilor care vor intra in viata ta. Iti pui intrebari despre lume, incepi sa studiezi domenii noi si sa iti setezi obiective marete. Este un an al cunoasterii si al autocunoasterii pentru tine, draga Racule!

Saturn in casa a opta iti creeaza probleme legate de mosteniri, proprietati si bani, insa nu duci lipsa de nimic si poti incepe chiar sa economisesti.

Jupiter pe casa a noua iti poate aduce o schimbare de ordin profesional intre 11 mai si 28 octombrie, fie ca este vorba de un job nou, fie de o promovare sau de un proiect extrem de profitabil. In prima parte a anului inveti un lucru important despre relatii: ca nu trebuie sa incerci sa schimbi un om, ci sa il accepti si sa inveti sa te intalnesti cu el la jumatatea drumului; aceasta maturizare te va face sa te gandesti serios la casatorie.

HOROSCOP 2022 LEU

Este un an al noilor inceputuri. Saturn aflat tot anul in casa relatiilor te pune in fata unor alegeri si a unor adevaruri de care nu mai poti fugi. O relatie se poate oficializa sau se poate rupe si oricare va fi directia in care vei alege sa mergi, ea va arata ca te-ai maturizat si ai invatat sa nu mai umbli cu jumatati de masura.

Profesional pornesti pe un drum nou sau poate chiar iti deschizi o afacere; nu este exclus sa primesti bani dintr-o mostenire. Mare atentie la parteneriatele ce par prea bune sa fie adevarate, in special in preajma datei de 12 aprilie. Viata ta devine mai simpla abia dupa 20 august, cand devii mai increzator in tine si reusesti sa comunici mai eficient cu oamenii care conteaza pentru tine.

HOROSCOP 2022 FECIOARA

Este momentul sa inveti sa iti acorzi timp si sa te ocupi mai mult de viata personala, cu toate ca stim ca iti este greu sa nu mai exagerezi cu munca. Saturn, planeta maturitatii, incearca sa te invete ca daca iti asumi sarcini fara sa ti-o ceara nimeni, nu vei avea niciun beneficiu in plus fata de altii, nici macar de ordin moral.

Jupiter, in schimb, se ocupa de relatiile tale si intre 1 ianuarie si 11 mai si din 28 octombrie pana in 21 decembrie este posibil sa cunosti un potential partener. Atentie, insa, la aparentele ce pot fi foarte inselatoare si la tendinta de a intra intr-o relatie cu o persoana indisponibila emotional. Daca esti deja intr-o relatie functionala, este posibil sa faceti pasul urmator, in timp ce cuplurile care scartaie s-ar putea destrama.

HOROSCOP 2022 BALANTA

2022 este anul in care decizi sa iti faci ordine in viata, sa iti triezi anturajul si sa renunti la acele relatii disfunctionale, indiferent de natura lor. Esti singura persoana responsabila pentru fericirea ta, iar cand vei realiza acest lucru si nu vei mai simti nevoia de validare din partea altora viata ta va deveni mult mai simpla. Venus retrograd pana pe 30 ianuarie si efectele acestui tranzit te indeamna sa stabilesti limite atat in relatiile personale, cat si in cele profesionale. In prima parte a anului (1 ianuarie - 11 mai), dar si pe final (28 octombrie - 21 decembrie) vei avea mult de munca si chiar poti sa iti schimbi serviciul. Atentie, insa, si la sanatate, pentru ca problemele cronice pe care le ai ti-ar putea da batai de cap daca nu ai grija de tine.

HOROSCOP 2022 SCORPION

Daca nu ai invat-o pana acum, nu mai poti evita lectia iubirii si in 2022. Este anul in care inveti sa iubesti neconditionat, dar si sa te iubesti pe tine si sa iti dai voie sa fii vulnerabil, romantic, sincer si deschis. Daca ai copii, ai ocazia sa petreci mai mult timp cu ei, iar daca nu ai, s-ar putea ca acest lucru sa se schimbe. Este anul vindecarii emotionale si al acceptarii, al iertarilor. Chiar si relatia cu parintii devine mult mai buna, gratie conjunctiei Jupiter - Neptun din Pesti. 

Jupiter pe casa muncii intre 11 mai si 28 septembrie iti poate aduce schimbari de ordin profesional, fie ca vorbim despre un job nou, fie despre o renegociere a contractului actual. Vei munci mai mult si vei da dovada de si mai multa responsabilitate decat pana acum. Nu uita, insa, si de nevoia de timp liber si de calitatea acestuia. 

HOROSCOP 2022 SAGETATOR

Daca 2021 ti-a dat multe lectii, in 2022 ai ocazia sa verifici ce ai invatat din ele, atat in plan profesional, cat si in cel personal. Se anunta un an agitat in familie, cu evenimente care iti dau viata peste cap, dar din care trebuie sa iei ce este mai bun.

Conjunctia Jupiter - Neptun iti zdruncina putin sistemul de valori si scoate la iveala lucruri nebanuite despre oameni dragi. Ajungi sa nu te mai recunosti nici pe tine, insa vestea buna este ca tocmai de aici va veni transformarea benefica de care ai nevoie. Nu uita ca atunci cand ajungi pe fundul marii nu mai ai unde merge, decat in sus. Vei deveni mai introvertit si mult mai discret, insa nu iti pierzi optimismul. Iar asta nu este deloc un lucru rau. Ai ocazia sa petreci mai mult timp cu familia, sa te conectezi mai intens cu parintii sau cu propriii copii. Cheia unori relatii bune va fi sa inveti sa accepti ca nu doar adevarul tau conteaza, ci si ale celorlalti. Evita excesele de orice fel!

Dupa 20 august, pana la sfarsitul anului, Marte se va afla in casa relatiilor, iar asta poate insemna regasirea unei vechi iubiri, inceputul unei relatii noi sau ruperea uneia disfunctionale.

HOROSCOP 2022 CAPRICORN

Modul tau de gandire s-ar putea schimba radical in 2022, datorita unor evenimente neasteptate. Inveti sa fii mai empatic si mai flexibil, dar si sa accepti si alte pareri decat pe ale tale. Comunicarea va fi mai eficienta cu oamenii apropiati si inveti sa ierti.

Simti nevoia de schimbari in plan locativ asa ca fie te muti, fie renovezi casa in care locuiesti deja; unii si-ar putea cumpara chiar o casuta undeva mai aproape de natura.

Planul profesional va fi plin de provocari anul acesta, unele dintre ele de-a dreptul epuizante. Nu iti neglija sanatatea!

HOROSCOP 2022 VARSATOR

Te preocupa foarte mult zona banilor si felul in care poti gasi echilibrul intre venituri si cheltuieli. Jupiter pe casa banilor intre 28 decembrie 2021 si 11 mai 2022 si, apoi, intre 28 octombrie si 21 decembrie, iti poate aduce atat idei foarte profitabile, cat si impulsul de a face cheltuieli nechibzuite. Saturn se ocupa, insa, cu a-ti trasa limite acolo unde tu nu reusesti sa o faci si iti pune piedici care se vor dovedi a fi foarte benefice pe termen lung.

Este momentul sa acorzi o mai mare atentie sanatatii; atentie, in special, la tendintele de ingrasare si la dependente.

In plan sentimental lucrurile nu stau grozav pana prin august, insa apoi Marte parca mai limpezeste apele si te ajuta sa te vindeci de toate acele lucruri care te impiedica sa iubesti si sa te iubesti.

HOROSCOP 2022 PESTI

Este anul revelatiilor si al visarii, este anul in care inveti sa nu te mai autosabotezi sau sa te sacrifici pentru altii si sa faci mai multe pentru tine. Iar asta gratie conjunctiei pe care guvernatorii tai, Jupiter si Neptun, o bifeaza chiar la tine "acasa". Vei visa mai mult, vei face lucruri care iti plac, insa atentie mare la sanatate! Ai nevoie de mai multa odihna si, daca nu vei intelege singura asta, Saturn, aflat tot anul pe casa sanatatii, te va obliga sa o faci prin metode nu tocmai placute.

In plan profesional lucrurile stau bine, dar nu grozav si depinde doar de tine sa gasesti un sens in ceea ce faci sau sa schimbi macazul tocmai pentru a avea un sens. Cu banii nu stai rau, dar o marire de salariu nu vine mai devreme de 11 mai - 28 octombrie.

Sentimental vei avea un an abundent; fie iti maresti familia si va mutati intr-o casa mai mare, fie te indragostesti din nou dupa mult timp. Bucura-te de tot ce ti-au pregatit astrele!

Foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro