Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 22-28 februarie zodii. Se platesc datorii karmice si au loc intalniri de destin

Miscarile astrale din aceasta saptamana aduc schimbari neasteptate in viata multor zodii. Este timpul pentru multi sa iasa din zona de confort, sa nu mai puna pret pe gura lumii si sa nu isi mai impuna singuri restrictii.

Luna Plina in Fecioara de la sfarsitul saptamanii poate marca incheierea unui ciclu; desi Venus intra in Pesti si multi se vor simti mai iubiti si mai "iubibili", unele relatii, in special cele serioase, dar care au intrat intr-un con de umbra, ar putea ajunge la capatul drumului in aceasta perioada. Se platesc datorii karmice si ni se pregatesc momente cheie si chiar intalniri de destin.

HOROSCOP 22-28 februarie. Previziuni complete pentru toate zodiile

Mercur reintra in mers direct si simtim nevoia sa ne ocupam de toate lucrurile care au trenat in ultimele saptamani. Ne ocupam de treburi serioase, facem schimbari pe care ni le doream deja de ceva timp si avem mai mult curaj in fata provocarilor.

HOROSCOP 22-28 februarie BERBEC

Ai o stare de spirit mai buna decat in ultima vreme; esti optimist si te inconjori de oameni care sunt "vii" si activi. Reusesti sa faci fata cu succes provocarilor de la serviciu si chiar iti faci timp pentru tine si pentru a pune la punct planuri pentru urmatoarele luni.

Esti pe punctul de a incepe un nou capitol in viata ta, care iti va aduce implinirea celor mai patimase dorinte. Reusesti sa te exprimi mult mai bine, iar asta iti va fi de mare ajutor.

HOROSCOP 22-28 februarie TAUR

Debordezi de optimism si energie si ai parte de lucruri bune. In ultima vreme ai facut planuri, calcule, iar acum te simti gata de marea aventura a vietii tale, care iti va aduce si cunostinte, si experienta. Nu te astepta la o calatorie fara obstacole, dar tine ochii bine deschisi pentru a putea invata din ele lucruri ce iti vor fi de mare folos in viitor.

HOROSCOP 22-28 februarie GEMENI

Intuitia este una dintre superputerile tale, insa in aceste zile te vei simti ca si cum reusesti sa citesti gandurile celorlalti. Cel mai probabil acest lucru se datoreaza apropierii Lunii Pline de sambata. Imbratiseaza-ti latura spirituala, incearca sa meditezi, sa te deschizi catre raspunsurile pe care Universul ti le poate da. Te vei simti puternic si vulnerabil in acelasi timp, insa nu te lasa coplesit, ci incearca sa te incarci.

HOROSCOP 22-28 februarie RAC

Este o saptamana a transformarii pentru tine, draga Racule! Treci printr-o perioada mai analitica si vei simti nevoia sa afli cine iti este cu adevarat prieten; este posibil sa reiei legatura cu persoane din trecut de care te-ai indepartat.

HOROSCOP 22-28 februarie LEU

Este momentul sa fii liderul care te-ai nascut sa fii. Trigonul Marte - Pluto are o mare influenta asupra casei carierei si lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Tot ce trebuie sa faci este sa le demonstrezi celor din jur ca pot avea incredere in tine.

HOROSCOP 22-28 februarie FECIOARA

De obicei esti "rupta" intre dorinta de a le demonstra tuturor ca ai dreptate si teama de a te exprima de teama de a nu fi respinsa, draga Fecioara. Saptamana aceasta nu prea esti dispusa sa te abtii de la comentarii, asa ca exista riscul sa jignesti pe cineva, sa deranjezi pe multi, doar pentru a te elibera tu de energiile negative acumulate. Poate ar fi bine sa gandesti de doua ori inainte sa vorbesti, mai ales ca s-ar putea sa nu ai dreptate chiar de fiecare data; in plus, nici ceilalti nu sunt obligati sa iti suporte rautatile fara sa reactioneze.

HOROSCOP 22-28 februarie BALANTA

Te-ai obisnuit sa nu iti dezvalui prea mult emotiile si, chiar daca asta nu te bucura, macar te scuteste de suferinte inutile. Saptamana aceasta s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la armura ta, pentru ca sentimentele te vor coplesi. Te vei simti cam ca Grinch cand inima ii creste de 10 ori datorita iubirii pe care o simte.

Emotiile iti sporesc creativitatea si te fac mai indrazneata, draga Balanta! Lasa-te in voia lor si te vei bucura de succes, mai ales daca incetezi sa te mai indoiesti de tine.

HOROSCOP 22-28 februarie SCORPION

Planetele care iti guverneaza zodia stralucesc puternic in aceasta saptamana, iar tu vei simti asta din plin. Simti nevoia sa comunici cu cei din jur si o faci mai bine ca niciodata.

Superluna de sambata, prima dintre cele patru care ne asteapta in 2021, isi manifesta energia inca dinainte de punctul culminant si vei simti asta din plin. Planuri care au stagnat pana acum sunt, in sfarsit, finalizate; ai satisfactii pe mai multe planuri si simti, in sfarsit, ca munca si eforturile iti sunt rasplatite. Incearca sa iti domolesti nevoia de conflicte!

HOROSCOP 22-28 februarie SAGETATOR

Determinarea de a duce la indeplinire sarcinile si constiinta lucrurului bine facut sunt si mai pronuntate in aceasta saptamana. Nu ai timp de discutii inutile si tot ce te intereseaza este ca lucrurile sa se miste in ritmul si in directia dorite. Nu vrei sa auzi scuze si nu vrei sa iti cauti scuze, insa ar fi bine sa nu uiti ca tonul face muzica si sa fii mai atent la felul in care comunici cu cei din jur, atat in plan personal, cat si profesional.

HOROSCOP 22-28 februarie CAPRICORN

Te poti considera unul dintre rasfatatii astrelor in acesta saptamana. Totul iti merge ca uns si te vei simti ca un superstar. Pur si simplu, si daca ai incerca, nu ai putea face pasi gresiti in urmatoarea perioada, datorita energiei lui Marte, care te poarta spre locuri si succese nebanuite.

HOROSCOP 22-28 februarie VARSATOR

Este saptamana schimbarilor pentru tine, mai ales in planul caminului, al familiei si al lucrurilor neterminate. Daca ai datorii, saptamana aceasta vei face ceva pentru a scapa de ele sau macar pentru a imbunatati putin situatia. Daca simti nevoia de o schimbare acasa, te apuci de treaba. Daca schimbarile de care ai nevoie sunt de alta natura, ai grija sa nu faci victime pe drum, mai ales victime colaterale.

HOROSCOP 22-28 februarie PESTI

Saptamana aceasta este despre comunicare adecvata si eficienta; toti ochii sunt pe tine si sunt foarte multi cei care asteapta sa vada ce ai de spus si ce idei ai. Ideal este sa iti dai seama in primul rand ce vrei, inainte sa te apuci de treaba; nu confunda importanta pe care o dau altii spuselor tale cu puterea. Incearca sa nu vorbesti doar de dragul de a spune ceva si nu ezita sa ceri ajutor din motive ce tin de orgoliu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului