Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai. Saptamana Patimilor da batai de cap unor zodii

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai. Multe zodii trec printr-o perioada a schimbarilor si vor primi adevarate lectii de la astre in Saptamana Mare. Minivacanta de Paste si 1 Mai vine ca un premiu dupa o perioada agitata.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai. Previziuni complete pentru zodii

Zilele dinaintea Pastelui sunt agitate pentru multi nativi. Luna Plina in Scorpion favorizeaza schimbarile si lumina sa scoate la iveala planuri ascunse si oameni cu doua fete.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai BERBEC

Increderea in sine si in abilitatile tale sunt armele tale in aceasta Saptamana a Patimilor, care va fi ca o calatorie spre echilibrul interior.

Faci totul asa cum vrei si tot singur vei suporta si consecintele deciziilor tale, asa ca nu ai motive sa te temi si nici nu trebuie sa dai socoteala nimanui. Te bucuri de sprijinul unei persoane la care tii foarte mult. Minivacanta de Paste si 1 Mai te va ajuta sa iti reincarci bateriile in sanul familiei.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai TAUR

Saptamana Patimilor este chiar dificila pentru tine, draga Taurule. Orice ai face, inoti impotriva curentului; treci printr-o faza de negare si pui la indoiala tot ce se petrece in jurul tau si toti oamenii din preajma ta. Gandurile contradictorii nu iti dau pace, insa nu trebuie sa te ingrijorezi; este o etapa la finele careia vei fi mai matur.

Minivacanta de Paste si 1 Mai te va ajuta sa te relaxezi si sa redefinesti constantele in jurul carora se invarte viata ta. Renunta la lucrurile si persoanele care te deranjeaza si pastreaza doar ceea ce iti aduce satisfactie.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai GEMENI

Te preocupa mult pozitia in societate si in grupurile din care faci parte. Treci printr-o perioada de redefinire, ca urmare a unor lucruri ce te fac sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva noua. Te intrebi care sunt scopurile tale reale, cum te percep ceilalti, iar aceasta "cautare" te poate ajuta sa consolidezi relatii si sa te repozitionezi in raport cu viitorul. Pentru a avea succes trebuie sa fii sincer cu tine in primul rand.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai RAC

Este momentul sa te concentrezi mai mult pe familie, pentru ca este nevoie de prezenta ta si de interventia ta in anumite decizii. Cei care nu au format inca o familie se gandesc tot mai serios la asta. In minivacanta s-ar putea sa te intalnesti cu persoane dragi pe care nu le-ai mai vazut de multa vreme.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai LEU

Te-ai saturat de restrictii si incepi sa faci planuri de calatorie si sa organizezi intalniri cu oameni apropiati. Ai o energie buna si te bucuri de sprijinul celor dragi.

Atentie la persoanele care in ultima vreme au incercat diferite subterfugii impotriva ta; isi vor da arama pe fata si vor scoate la iveala lucruri care ti-ar putea face viata grea, chiar daca nu sunt adevarate. Comunicarea poate fi solutia pentru a depasi obstacolele ridicate in calea ta, asa ca spune lucrurilor pe nume fara teama.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai FECIOARA

Este momentul sa pui in aplicare planurile pe care le tot faci de ceva vreme. Gandirea ta creativa te va ajuta sa gasesti solutiile potrivite pentru probleme cotidiene, insa ai grija sa uiti ca scopul nu scuza chiar orice mijloace. Deciziile pe care le iei trebuie sa respecte si nevoile altora, asa ca tempereaza-ti entuziasmul pentru ca uneori s-ar putea sa iti intunece judecata.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai BALANTA

Ai cu adevarat o saptamana a patimilor, insa acest lucru nu te sperie. Nu este prima oara cand ai de a face cu greutati si nici prima oara cand oameni cu doua fete vor fi demascati. Banuieli legate de anumite persoane din anturajul tau vor fi confirmate, insa ai avantajul de a fi fost precauta si pana acum in privinta lor. Atacul este cea mai buna aparare de multe ori, asa ca nu ezita in a cere ceea ce ti se cuvine si in a-ti clarifica pozitia.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai SCORPION

Perioada urmatoare este pentru tine una in care te redefinesti si te repozitionezi fata de anumite aspecte ale vietii. Faci schimbari benefice, unele poate chiar radicale, pentru ca ai inteles ca doar asa vei putea avea mai mare grija de tine si iti vei putea imbunatati calitatea vietii, la nivel fizic si emotional.

Faci curatenie de Paste nu doar in casa, ci si in relatiile cu anumite persoane; unii trebuie sa dispara din anturajul tau, dar pe altii trebuie sa ii tii aproape cu orice pret.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai SAGETATOR

Saptamana Patimilor este pentru tine una a transformarii. Daca pana acum angajamentele te speriau, atitudinea ta se schimba radical. Este posibil sa te gandesti la casatorie sau sa te muti cu partenerul; poate decizi ca este timpul sa ai un copil sau poate iei o decizie radicala in privinta carierei. Indiferent despre ce este vorba, incearca sa-ti temperezi entuziasmul, pentru ca doar asa vei vedea lucrurile clar. Vantul schimbarii se inteteste, insa nu trebuie sa te pripesti, ci sa incerci sa gandesti lucrurile pe termen mediu si lung. Nu ar strica sa ceri si parerea persoanelor in care ai cea mai mare incredere.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai CAPRICORN

Nostalgia te cuprinde in aceste zile; privesti in urma si analizezi felul in care ti s-a schimbat viata, cum a evoluat situatia familiala sau cea financiara. Faci bilantul schimbarilor prin care ai trecut si intelegi ca acestea erau inevitabile; te pregatesti, astfel, pentru o noua etapa a transformarilor, insa vestea buna este ca ai inteles de acum ca lucrurile pot fi impinse in directia dorita. Ai de luat decizii importante si ar trebui sa o faci fara ezitare.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai VARSATOR

Esti unul dintre rasfatatii astrelor in aceasta perioada, draga Varsatorule! Iei decizii importante si indraznete care te apropie de telurile tale si te bucuri de sprijin din partea unor persoane care conteaza pentru tine. O chestiune care nu ti-a dat pace in ultima vreme se rezolva in favoarea ta, asa ca minivacanta de Paste si 1 Mai vine ca un premiu bine meritat dupa o perioada agitata.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai PESTI

Nu treci prin cea mai buna perioada a vietii tale. In Saptamana Patimilor va trebui sa fii sincera cu tine insati, sa gandesti realist si sa iei decizii determinante de viitorul tau, desi nu iti va fi usor. Cantareste corect lucrurile si incearca sa nu irosesti prea mult timp, pentru ca el se scurge in defavoarea ta. Invata sa iti pui propriile nevoi pe primul loc, pentru ca sacrificiile pe care le-ai facut pana acum sa nu fi fost in van. Nu ezita sa ceri ajutorul persoanelor la care tii si in care ai incredere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare