Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #zodii #horoscop #luna plina

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie. Anul se incheie cu Luna Plina, ispite si schimbari majore

Ultimele zile dintr-un 2020 tulbure ne aduc evenimente astrale ce ne fac nerabdatori, ne scot din rutina si ne duc in ispita. Luna plina de miercuri ne face sa ne luam "adio" de la 2020 intr-o nota emotionanta.

Anul 2020 se incheie asa cum a inceput: cu o luna plina in Rac; deosebirea este, insa, ca acum nu mai avem de a face cu o eclipsa de luna. Eclipsele s-au mutat din semnele cardinale, la fel si Saturn, care acum este in Varsator. Cei mai castigati sunt cei nascuti in Rac, Balanta, Berbec si Capricorn.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie. E momentul pentru marturisirea sentimentelor!

Trigonul Soare - Uranus de pe 28 decembrie aduce agitatie, nerabdare; Venus formeaza o conjunctie cu Nodul Sud chiar pe 31 decembrie, ceea ce iti poate crea un deja-vu romantic; sextilul Mercur - Neptun de pe 1 ianuarie aduce dragoste si sclipire in ochi.

Toate miscarile astrale care se petrec in preajma Lunii Pline conduc catre o spovedanie, catre o marturisire a sentimentelor fie ca rezolutie de final de an, fie pentru a incepe anul urmator cu inima usoara.

Trigonul Soare in Capricorn - Uranus de luni da o nota de nerabdare tuturor lucrurilor pe care le faci. Poate te bucuri din plin de cadourile primite de Craciun, poate astepti ceva cu mare nerabdare. Oricum ar fi, te asteapta o mare surpriza, placuta, care iti va rasturna rutina de zi cu zi si te va ispiti la maximum.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie. Foste iubiri se pot reaprinde

Luna Plina in Rac din 30 decembrie da o nota emotionala acestui sfarsit de an. Gasesti curajul sau puterea de a spune lucrurilor pe nume, de a face gesturi nebunesti, de a marturisi sentimente reprimate. Inainte de sfarsitul anului se vor petrece evenimente majore pe casa guvernata de Rac a fiecarei zodii, iar schimbarile asteptau de mult timp sa se produca, poate chiar de cativa ani, de cand a avut loc ultima Luna Plina fara eclipsa in Rac (2018-2019).

Conjunctia dintre Venus si Nodul Sud in Sagetator, din ajunul Anului Nou, aduce la usa ta foste iubiri, fizic sau virtual. Se deschide un portal catre povesti neterminate, catre karma si trecut; poate vei avea ocazia sa iti usurezi inima si sa pasesti in noul an cu sufletul mult mai usor.

Sextilul Mercur - Neptun de pe 1 ianuarie aduce romantism si o atmosfera de basm. Te simti de parca viata ta abia incepe odata cu anul 2021, visezi cu ochii deschisi si mintea iti zboara la toate lucrurile minunate pe care ai vrea sa le faci in acest an.

Citeste si PREVIZIUNI complete pentru fiecare zodie pentru saptamana 28 decembrie - 3 ianuarie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare