Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop bani #horoscop #luna plina

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie bani si succes. Norocul intra in viata unor zodii la final de an

Unii nativi nu au deloc parte de o atmosfera de vacanta intre Craciun si Anul Nou. Astrele au pregatit surprize pentru multe zodii in cariera. Finantele nu arata excelent, insa sunt si norocosi care primesc bani din surse neasteptate.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie BERBEC

La serviciu apar discutii importante. Norocul este de partea ta si te ajuta sa iti duci la indeplinire planurile, asa ca nu te teme sa iti asumi riscuri. Primesti ajutor de la cei din jur, inclusiv in plan financiar, ceea ce iti ofera o usoara relaxare.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie TAUR

Ai nevoie sa iesi putin din atmosfera sarbatorilor si sa nu mai amani rezolvarea unor probleme ce treneaza deja de ceva timp. Cu dinamismul tau obisnuit, poti face orice sa se intample, asa ca apuca-te de treaba. Succesul este aproape, atat timp cat ai incredere in tine si cat respecti planul. Evident, trebuie sa fii prudent si sa ai un plan B la indemana, pentru orice eventualitate.

Sectorul financiar are nevoie de o atentie speciala in aceste zile; nu face investitii riscante, pentru ca iti poti pune in pericol bugetul in aceasta perioada.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie GEMENI

Vei avea o saptamana destul de stresanta. Gandeste-te bine la ceea ce iti doresti in viata si in cariera si nu lasa chestiuni personale sa iti influenteze judecata. Cand vine vorba de finante, cuvantul de ordine ar trebui sa fie prudenta in aceste zile; evita orice risc!

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie RAC

Ti se ivesc o serie de oportunitati ce ar putea fi definitorii pentru viitor. Nu te teme sa iti asumi riscuri pentru ca ai toate motivele sa fii increzator in abilitatile tale, draga Racule! Reusesti sa atingi scopuri fixate de multa vreme si demarezi proiecte noi.

Desi lucrurile merg bine la serviciu, nu face investitii nesabuite si taie din cheltuielile care nu sunt necesare.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie LEU

Fii cu bagare de seama la serviciu pentru ca nu toti cei care par "prieteni" sunt cu adevarat corecti cu tine. Nu iti dezvalui planurile si incearca sa faci doar pasi bine calculati. Financiar nu stai prea bine dupatoate cheltuielile facute de sarbatori, asa ca dramuieste-ti bugetul cu maturitate.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie FECIOARA

Cariera ta se afla intr-un moment bun, in ciuda unor conflicte cu colegii. Arata-ti talentele, ai incredere in tine si vei avea succes. In plan financiar este mai bine sa fii chibzuita, draga Fecioara! Chiar daca bugetul tau arata bine, nu este momentul pentru investitii nesabuite; ar fi mai bine sa te achiti de obligatii cat mai curand, pentru a nu avea probleme ulterior.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie BALANTA

Ai de rezolvat o multime de probleme urgente, asa ca ai nevoie de un plan. In loc sa pleci urechea la ce au altii de spus, ar fi bine sa te tii de planul propriu si sa te organizezi cum stii mai bine. Financiar nu stai chiar rau, insa nu este momentul pentru cheltuieli neimportante.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie SCORPION

Probleme nerezolvate din trecut ies la iveala in aceasta saptamana. Pastreaza o atitudine prudenta si rezervata si tine ochii bine deschisi pentru a putea profita de orice oportunitate benefica pentru cariera ta. Financiar nu stai grozav si probabil va trebui sa amani niste plati, insa acest lucru te nemultumeste si vei incerca sa gasesti surse alternative de venit.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie SAGETATOR

Lucrurile se petrec pe repede-inainte la serviciu si trebuie sa gasesti puterea sa tii ritmul in ultimele zile de lucru din 2020. Realismul si organizarea sunt cuvintele cheie in aceasta perioada. Chiar daca te vei simti epuizat, la final totul va fi meritat.

Primesti bani sau o oportunitate de a-ti spori veniturile.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie CAPRICORN

Primesti o serie de responsabilitati noi pe final de an si va trebui sa muncesti in plus. Faptul ca reusesti sa comunici bine cu colegii te ajuta sa rezolvi chestiuni importante si sa ai rezultate satisfacatoare. Financiar nu stai deloc bine, asa ca evita orice cheltuiala care ar putea agrava situatia.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie VARSATOR

Lucrezi sub presiune pe final de an si ai nevoie de calm si diplomatie. Nu dispera in fata unor situatii mai complicate, pentru ca, daca ai un plan, vei reusi sa iti finalizezi toate taskurile cu succes. Evita orice cheltuiala sau investitie care ti-ar putea destabiliza bugetul.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie PESTI

Apar oportunitati determinante pentru cariera ta in aceasta saptamana. Potentialul pe care l-ai aratat de atatea ori va starni interes si va deveni profitabil. Financiar, ai nevoie de un plan si de o reorganizare a cheltuielilor pe care obisnuiesti sa le faci.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului