Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop #luna plina

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie. Trei zodii au cea mai grea saptamana

Ultimele zile din 2020 si inceputul lui 2021 nu vor fi foarte diferite de ultimul an pentru cativa nativi. Miscarile astrale din aceasta saptamana vor fi o lovitura puternica pentru trei zodii.

La finalul acestei saptamani cei nascuti in Gemeni, Balanta sau Varsator se vor simti epuizati, coplesiti de emotii si, totodata, eliberati. Din fericire lucrurile nu stau chiar asa de rau cum par.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie. Nesiguranta si vulnerabilitate

Luna Plina in Rac este un eveniment magic, iar sextilul pe care il formeaza cu Uranus va oferi o experienta intensa, chiar daca iti va zdruncina viata, pe alocuri.

Opozitia dintre Soare si Luna arunca o lumina intensa asupra gandurilor si sentimentelor ascunse si scoate la iveala adevaruri tinute secrete. Oricat de minunat suna, aceasta nu este o experienta placuta pentru toate zodiile; nesiguranta si sensibilitatea excesiva se pot accentua, iar relatiile cu cei dragi ar putea avea de suferit.

Gemeni - Relatia ta scartie

S-ar putea sa nu mai intelegi nimic din relatia ta in aceasta saptamana. Soarele se afla in casa a opta si te incurajeaza sa iti cultivi relatiile cu intelegere. Venus in casa a saptea, a parteneriatelor, in cuadratura cu Neptun te-ar putea face sa simti ca nu mai intelegi ce simte celalalt. Exista riscul ca imaginatia sa iti ofere raspunsurile pe care le cauti, asa ca ai grija sa analizezi realitatea, nu doar ceea ce crezi tu.

Balanta - Iei lucrurile prea personal

Sa nu te surprinda faptul ca te simti foarte sensibil in aceasta saptamana. Luna Plina in Rac te preseaza sa iesi in fata. Soarele in casa a patra, a sensibilitatii, te aduce mai aproape de ceea ce simti si te face sa fii, in acelasi timp, mai defensiv. Conversatiile pot fi scoase din context in aceasta saptamana, asa ca acorda o mare atentie lucrurilor pe care le spui si nu incerca sa citesti prea mult printre randuri. Spune lucrurilor pe nume, scurt si concis, si nu lua personal rautatile altora.

Varsator - Te copleseste sentimentul de singuratate

Soarele in casa a 12-a, a spiritualitatii, te incurajeaza sa privesti in tine si sa incerci sa intelegi sentimentele pe care le ai pentru cei din jur. Treci printr-o perioada de solitudine si liniste autoimpuse, insa simti, in acelasi timp, nevoia de a socializa, de a te conecta cu altii. Cuadratura dintre Venus si Neptun te impiedica sa intelegi ce loc ai in cercul tau social. Vestea buna este ca aceasta perioada va trece si ca cei dragi sunt doar la un telefon distanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro