Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop #luna plina

Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie. Trei zodii au o saptamana de vis

Anul 2020 a fost ca un maraton si iata-ne aproape de finish si de intrarea in 2021, an ce arata promitator din punct de vedere astral. Trei zodii incheie excelent 2020 si incep foarte bine anul 2021!

Conjunctia Saturn-Pluto a fost una distructiva si a provocat multe schimbari in societate, asa cum stiti deja. Am avut de depasit si un Marte retrograd in Berbec si un Venus retrograd in Gemeni, ceea ce ne-a urcat pe toti intr-un fel de roller coaster emotional din care nu vom cobori prea curand.

Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie. Cine sunt rasfatatii astrelor

Totusi, ultimele zile din 2020 si primele din 2021 vor fi foarte bune din punct de vedere astral pentru trei zodii. Trigonul Soare in Capricorn - Uranus deschide usi catre explorarea unor aspecte personale care nu au ocazia sa fie exprimate prea des. Ai curajul sa fii tu, indiferent ce ar fi!

Luna Plina in Rac face ca 2020 sa se incheie intr-o puternica nota emotionala si ne vom aminti ceea ce conteaza cu adevarat si mai ales cat de bine este sa iubesti si sa ti se raspunda cu aceleasi sentimente. Energia cuadraturii dntre Venus si Neptun ne face mai sensibili si visatori. Iata ce zodii vor avea o saptamana de vis:

Taur - Cad bariere si ai parte de o multime de oportunitati

Dupa o perioada in care o multime de bariere si obstacole au stat in calea ta, in sfarsit incepe o perioada buna pentru tine. Soarele in casa a noua te incurajeaza sa iesi din zona de confort si sa te deschizi catre noi aventuri. Ai o saptamana plina, in care descoperi si explorezi lucruri si situatii pe care nu le-ai mai experimentat pana acum. Imbratiseaza-le si da-le voie sa iti schimbe perspectiva asupra vietii si sa te ajute sa evoluezi.

Fecioara - Descoperi fericirea in lucruri marunte

Inveti mereu lucruri noi despre tine, chiar si cand crezi ca nu mai ai nimic de descoperit. Iti gasesti mereu hobby-uri noi si interese care te fac sa zambesti. Saptamana aceasta, inclinatiile artistice si creative infloresc. Incearca lucruri noi, experimenteaza noi forme de bucurie si da-ti voie sa te joci. Soarele in casa a cincea, a distractiei si a placerii, te ajuta sa te conectezi cu copilul din tine, sa te eliberezi si sa fii cu adevarat fericita, draga Fecioara!

Capricorn - Ai parte de o reintalnire cu tine insuti

Toata lumea incearca sa se adapteze la situatiile prin care traieste. Este un mecanism de aparare si o abilitate importanta in vita. Saptamana aceasta, astrele te ajuta sa intorci roata si sa te afli in postura de a-i lasa pe altii sa se adapteze la tine. Reusesti sa te cercetezi mai adanc si sa intelegi ceea ce te face unic, sa iti accepti trasaturi ale personalitatii pe care poate le-ai ascuns de privirile indiscrete. Te bucuri de libertatea pe care o simti fiind tu insuti, draga Capricornule, fara a-ti mai face griji pentru ceea ce cred altii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului