Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 3-9 mai. Dragostea bate la usa multor zodii. Atentie la speculatiile financiare

HOROSCOP 3-9 mai. Prima saptamana dupa Paste se anunta una interesanta din punct de vedere astrologic. Ochii si inimile trebuie sa ramana deschise, pentru a vedea lucrurile frumoase pregatite de astre.

HOROSCOP 3-9 mai. Saptamana marilor iubiri

Crezi in dragostea adevarata? Ar fi bine sa o faci, pentru ca saptamana aceasta ea este favorizata de astre. Cei mai norocosi vor trai in zilele urmatoare conexiuni care ar putea avea un impact major asupra vietii lor. Activitatea astrelor din debutul lunii mai are potentialul de a genera uniuni puternice, care, chiar daca nu vor dura o viata, vor fi de neuitat.

Venus, planeta iubirii, se afla pana duminica in Taur, iar sextilul cu Neptun si trigonul cu Pluto aduc un plus de senzualitate si seductie. Vor iesi la iveala iubiri ascunse, cei care tanjesc dupa cineva anume vor gasi curajul sa isi exprime in sfarsit sentimentele. Intimitatea si rasfatul sunt favorizate si ele, iar trecerea lui Mercur in Gemeni, de marti, poate adauga exact acea scanteie de care este nevoie pentru a aprinde flacarile intense ale pasiunii.

Luna in patrar de luni si cuadratura dintre Soarele in Taur si Saturn in Varsator ne indeamna sa ne conectam cu oameni ale caror valori le impartasim; nu sunt excluse nici neintelegeri sau obstacole care vor duce la ranirea orgoliilor.

HOROSCOP 3-9 mai. Atentie la riscurile financiare!

Evitati speculatiile sau aventurile promitatoare spre care va imbie prietenii, mai ales daca intentiile celor care participa nu sunt clare si convingatoare.

Saturn este si despre limitare, asa ca ar fi bine sa rezistati tentatiei de a risipi bani pe obiecte de lux care nu au o valoare practica si isi vor pierde curand stralucirea. Ganditi lucrurile pe termen lung!

HOROSCOP 3-9 mai. Flirt si creativitate

Intrarea lui Venus in Gemeni, alaturi de Mercur si Nodul Nord, ne aduce intr-o dispozitie jucausa si ne indeamna la flirt. Este un moment potrivit pentru a ne impartasi gandurile cu altii, pentru a lasa creativitatea sa iasa la suprafata; unii ar putea incepe sa scrie, in sfarsit, acea carte la care visau de multa vreme.

Marti Mercur intra in Gemeni, iar comunicarea devine mai facila; flirtul este si el favorizat. Inainte de a face, insa, trecerea, Mercur formeaza o cuadratura cu Jupiter in Varsator, ceea ce poate duce la neintelegeri generate de exprimari nefericite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro