Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 3-9 mai. Se pune accent pe iubire si pe noi inceputuri

HOROSCOP 3-9 mai. Prima saptamana de dupa Paste se anunta a fi una interesanta. Planetele favorizeaza pasiunea si dragostea si indeamna la prudenta in privinta finantelor. Multe zodii se afla in fata unor noi inceputuri.

HOROSCOP 3-9 mai. Previziuni complete pentru zodii

Este saptamana deciziilor importante pentru multi nativi. Unii au nevoie de o vacanta, iar altii trebuie sa gaseasca forta si curajul de a se rupe de trecut.

HOROSCOP 3-9 mai BERBEC

In mintea ta se da o lupta intre logica si dorinta. Desi in general esti o persoana rationala, aspectele astrale creeaza o confuzie care te face sa vezi viata dintr-o perspectiva noua.

Stii ce vrei, insa saptamana aceasta nu vei reusi sa te exprimi clar, iar date noi pe care le ai te vor calauzi pe carari necunoscute. Nu te speria, depoarece cunoasterea se va dovedi valoroasa.

HOROSCOP 3-9 mai TAUR

Vei oscila intre nevoia de a face schimbari in viata ta de zi cu zi si cea de a duce o viata libera si neconventionala. Decat sa ramai agatat de situatii vechi, dar care iti ofera siguranta, orienteaza-te catre ceva nou, la care visezi de mult timp. Acum ai energia necesara pentru a-ti indepini visurile.

La final de saptamana, o intalnire cu prietenii sau o excursie te vor ajuta sa te relaxezi si sa te eliberezi de tensiune.

HOROSCOP 3-9 mai GEMENI

Te lupti din greu pentru a-ti impune convingerile in fata altora, mai ales pentru ca iti simti amenintat statutul profesional si social. Viata ta in aceasta saptamana este departe de a fi normala si conventionala. Ai de luat decizii importante legate de urmatorii pasi pentru a sti daca vei urma regulile sau daca iti vei crea propriul drum.

HOROSCOP 3-9 mai RAC

Ai o saptamana intensa si incarcata la serviciu; sarcinile pe care le primesti au nevoie de cele mai bune solutii. Vei neglija viata sociala si pe cea de familie, iar asta te va face sa te simti rau. Pentru a gestiona lucrurile bine, asigura-te ca iti faci timp si pentru cei dragi, pentru ca doar alaturi de ei te vei relaxa si iti vei incarca bateriile.

HOROSCOP 3-9 mai LEU

Imaginea pe care o ai in societate este foarte importanta pentru tine, asa ca nu vei rata nicio ocazie sa te faci remarcat. Profiti de ocazie pentru a te distra, dar si pentru a-ti promova planurile si pentru a-ti face cunostinte ce s-ar putea dovedi utile in viitor.

HOROSCOP 3-9 mai FECIOARA

Simti nevoia sa apesi pe butonul de "Oprire" pentru o vreme. Ai permis anxietatii sa te cuprinda, iar acum nu mai poti vedea realitatea asa cum este. Esti guvernata de propriile termeni si te simti incabila sa reactionezi.  Respira adanc si incearca sa vezi lucrurile in ansamblu, iar incet, incet lucrurile se vor reaseza. Atentie la conflictele cu cei din jur.

HOROSCOP 3-9 mai BALANTA

Te confrunti cu schimbari importante la locul de munca. Vestile sunt surprinzatore, dar incearca sa nu te pripesti cu concluziile, inainte de a avea toate informatiile. Ai de luat decizii importante pentru viata ta, legate de job sau de colegi, dar nu uita ca trebie sa iti ingrijesti si sanatatea.

HOROSCOP 3-9 mai SCORPION

Incerci din rasputeri sa mentii un echilibru intre ceea ce este corect si ceea ce este conventional, iar asta pune o mare presiune pe umerii tai. Comunicarea nu este aspectata grozav, asa ca va trebui sa iti alegi cu mare atentie cuvintele.

HOROSCOP 3-9 mai SAGETATOR

Trebuie sa gasesti timp pentru relaxare si pentru a te conecta cu latura ta emotionala. Ai increderea si energia necesare pentru a face fata oricarui obstacol, pentru ca stii ce inseamna sa muncesti pentru fiecare lucru obtinut in viata. Ai nevoie de o atitudine onesta, mai ales fata de tine insuti.

In weekend fa-ti timp pentru tine si abtine-te de la lucruri care iti stirbesc energia.

HOROSCOP 3-9 mai CAPRICORN

Ai parte de o saptamana minunata si reusesti sa iti pui toate lucrurile in ordine. Pana acum ceva sau cineva te-au facut sa bati pasul pe loc si sa nu evoluezi asa cum iti doreai. De acum vei reusi sa vezi lucrurile mai clar si sa intelegi cum poti avansa. Indrazneste sa iti faci noi planuri legate de profesie si sa implementezi idei creative, mai ales pe cele care implica internetul si calatoriile.

HOROSCOP 3-9 mai VARSATOR

Daca in ultima vreme te-ai concentrat pe latura financiara, saptamana aceasta va fi despre viitor. Multe probleme practice sunt clarificate in aceste zile, in care vei afla multe despre cum iti poti imbunatati calitatea vietii. Profita de aceste revelatii si lasa-le sa iti poarte pasii catre alegeri ce te vor ajuta sa gasesti echilibrul.

HOROSCOP 3-9 mai PESTI

Pregateste-te pentru artificii! Planetele te ajuta sa iti clarifici relatia cu o persoana foarte importanta, de la care poti obtine multe in viitor. Poti, in sfarsit, sa ai o viziune clara asupra drumului ce ti se asterne in fata. Energia si forta pe care simti ca le ai te incurajeaza sa faci pasi importanti spre indeplinirea unui vis. Fara indoiala, succesul este aproape; trebuie doar sa ai incredere in instinctul tau si rezultatele vor fi uimitoare. Un nou capitol din viata ta este pe cale sa inceapa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro