Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 5-11 aprilie. Saptamana tensionata pentru multe zodii. Nu luati decizii pripite!

Horoscop 5-11 aprilie. Cei mai multi nativi simt o nevoie coplesitoare de autonomie si libertate, ceea ce ii poate face sa se grabeasca sa ia decizii, fara a analiza toate aspectele cu atentie.

 

HOROSCOP 5-11 aprilie. Previziuni complete pentru zodii

Astrele au pregatit o saptamana grea, cu suisuri si coborasuri, cu emotii puternice care risca sa intunece judecata,insa spre sfarsitul perioadei apele se limpezesc.

HOROSCOP 5-11 aprilie BERBEC

Incepeti saptamana bine, cu ocazii de a va indeplini dorinte mai vechi. Energia este la nivel maxim, asa ca sunteti foarte dinamici si reusiti sa faceti tot ce va propuneti.

Atentie la tendinta de a va asuma riscuri inutile, in urma carora ati putea avea de suferit, mai ales in plan financiar si profesional. Incapatanarea nu va este de niciun folos.

Sfarsitul saptamanii vine cu liniste si cu o buna comunicare cu cei din jur; atentie la posibilitatea de a fi inconsecventi si instabili in decizii.

HOROSCOP 5-11 aprilie TAUR

Te asteapta lucruri pozitive, insa unele zile te pun in dificultate. Atentie la obstacole! Incearca sa rezolvi ce ai de rezolvat in prima parte a saptamanii; adaptabilitatea te ajuta sa iti atingi scopurile.

In a doua parte a saptamanii te simti sufocat, prins ca intr-o plasa de anumite legaturi, insa nu este momentul sa le rupi; pastreaza-ti calmul si controleaza-ti sentimentele si impulsivitatea, pentru ca este doar o perioada mai agitata, care se va incheia inainte de weekend, cand vei gasi linistea dorita.

HOROSCOP 5-11 aprilie GEMENI

Saptamana acesta este ca un roller coaster emotional. Atentie la tendinta de a exagera lucrurile si la felul in care iti folosesti energia. Ai tendinta sa te incapatanezi, sa nu lasi deloc de la tine si sa te inchizi. Nu uita ca orice lucru neplacut are si o parte buna!

HOROSCOP 5-11 aprilie RAC

Tu esti intr-o dispozitie buna, iar astrele iti aduc prosperitate si te ajuta sa iti atingi scopurile, draga Racule. Incerci sa fii cea mai buna versiune a ta, insa tendinta de a obtine autonomie cu orice pret te-ar putea face sa exagerezi anumite situatii si sa dai dovada de indaratnicie. Nu lasa emotiile sa te controleze, in special in weekend. Comunici bine cu ceilalti, iar asta ti-ar putea aduce o relatie importanta si cunostinte ce iti vor fi de ajutor in viitor.

HOROSCOP 5-11 aprilie LEU

Planetele te cam zgaltaie in aceasta saptamana, care are un aer conflictual si emotional. Esti tensionat si te simti ca un arc gata sa sara de la locul lui in orice moment. Profita de aptitudinile tale sociale pentru a ramane in control.

La mijlocul saptamanii simti o nevoie nestapanita de libertate, ceea ce te face iritabil, nervos, nerabdator. Incearca sa iti controlezi impulsurile si asteapta weekendul, cand astrele vor fi mult mai prietenoase si te vor ajuta sa scapi de toate senzatiile neplacute, in special prin comunicare.

HOROSCOP 5-11 aprilie FECIOARA

Saptamana aceasta este oricum, numai usoara nu, insa nu inseamna ca trebuie sa iti pierzi optimismul. Vor fi zile cu suisuri si coborasuri, dar intuitia te ajuta sa controlezi bine orice situatie.

Ai nevoie de un moment in care sa te eliberezi de toate presiunile pe care le simti pe umerii tai, dar nu te lasa impinsa de emotii si nu lua decizii pripite, pentru ca nu vezi lucrurile tocmai obiectiv in aceasta perioada.

HOROSCOP 5-11 aprilie BALANTA

Se anunta turbulente in viata sentimentala. Te stresezi pentru orice, chiar si pentru cele mai marunte lucruri, si asta creeaza o tensiune uriasa in cuplu. Atentie la nervozitatea excesiva si la izbucniri, pentru ca nu vor aduce nimic bun.

Canalizeaza-ti incapatanarea si nevoia de a dinamiza lucrurile spre viata profesionala, pentru a detensiona lucrurile in cea personala. Nici weekendul nu vine cu vesti mai bune, asa ca incearca sa eviti situatiile care iti pun rabdarea la incercare.

HOROSCOP 5-11 aprilie SCORPION

Ai o saptamana complicata, in care emotiile intense si nu tocmai pozitive iti vor afecta comportamentul. Te simti presat de responsabilitatile pe care ti le traseaza altii si simti nevoia de autonomie si independenta. Temerile pe care le ai de ceva vreme te coplesesc si, pentru ca nu vrei sa mai depinzi de altii, incerci sa demonstrezi ca poti face lucrurile si pe cont propriu.

HOROSCOP 5-11 aprilie SAGETATOR

Intampini greutati in aceasta perioada si ele nu vor disparea pana nu reusesti sa stabilesti o cale de comunicare cu cei din jurul tau. Asupra ta planeaza un sentiment de vinovatie care te face sa te incapatanezi sa demonstrezi niste lucruri, insa risti sa sari din lac in put cu aceasta atitudine. Incearca sa iti pastrezi echilibrul pana cand aceasta perioada tensionata se va incheia.

HOROSCOP 5-11 aprilie CAPRICORN

Astrele ti-au pregatit capcane, dar si daruri. Atentie la tendinta ta permanenta de a-i ajuta pe altii, pentru ca cineva s-ar putea sa profite de bunele tale intentii. Foloseste-ti energia, determinarea si dinamismul pentru a lupta pentru lucrurile in care crezi, pentru a-ti promova planurile si ideile.

HOROSCOP 5-11 aprilie VARSATOR

Te asteapta zile cu destul de multe greutati si singura ta sansa de a trece cu bine de aceasta perioada est sa iti pastrezi calmul. Nu te lasa coplesit de emotii negative si obsesii, draga Varsatorule, si nu te lasa condus in eciziile tale de nevoia de independenta, pentru ca s-ar putea sa iei decizii pripite. Abia in ultima zi a saptamanii se arata luminita de la capatul tunelului, atunci cand vei reusi sa comunici bine cu persoanele importante din viata ta si sa te simti, in sfarsit, usurat.

HOROSCOP 5-11 aprilie PESTI

Emotiile tale sunt de-a dreptul extreme in aceasta perioada. Inceputul saptamanii te gaseste optimist, iar asta se manifesta printr-un interes urias pentru altii si printr-o mare generozitate. Presiunea pe umerii tai creste de la o zi la alta si odata cu ea si nevoia de a demonstra ca te poti descurca pe cont propriu. Devii agitat si iritabil, dar vineri apele se limpezesc. Ai viziunea necesara pentru a lua cele mai bune decizii si intelepciunea sa nu te grabesti ca fata mare la maritat. In weekend esti expus la a face greseli, ceea ce te va tulbura peste masura.

FOTO: pxhere.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Top