Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #Luna Noua #horoscop

HOROSCOP 8-14 martie. Planetele au pus la cale o saptamana intensa. Cum te influenteaza Luna Noua in Pesti

HOROSCOP 8-14 martie.Este o saptamana aparent linistita, insa conjunctia Mercur - Jupiter, alinierea Soare - Venus - Neptun in Pesti si Luna Noua de la sfarsitul saptamanii creeaza un context astral propice pentru vindecare, imparcare cu trecutul si schimbari poate nu tocmai placute, dar benefice pe termen lung.

Conjunctia Mercur - Jupiter deschide saptamana cu artificii si note sclipitoare, energice; acest aspect astral ne forteaza sa vedem binele din orice, sa fim optimisti, sa ne privim cu ochi buni si sa asteptam cu incredere viitorul.

Soarele, Venus si Neptun si-au dat intalnire in Pesti si pun la cale o alianta cu efecte minunate pentru multe zodii. Este vremea vindecarii, a compasiunii, a dezvoltarii spirituale si a impacarii cu trecutul.

Adaptabilitatea Pestilor si energia acestor trei planete aliniate indeaproape se reflecta in mod benefic asupra zodiilor. Poate este momentul sa renunti la obiceiuri sau comportamente vechi care nu iti mai aduc niciun beneficiu sau poate lasi in sfarsit in urma un trecut care nu iti face tocmai bine. Este o perioada perfecta pentru a-i ierta pe cei care ne-au gresit si pentru a accepta ca viata nu este doar despre material, tangibil, ci si despre lucruri efemere.

Meditatia, exercitiile de respiratie, plimbarile in natura vor fi de mare ajutor in aceasta perioada, mai ales daca ai posibilitatea sa ajungi langa o apa, pentru a te reincarca spiritual si emotional.

HOROSCOP 8-14 martie. E vremea marilor schimbari

Empatia este la un nivel ridicat in aceste zile. Cei care lucreaza cu oameni ce au nevoie de ajutor, poate in spitale, in camine de batrani sau cu copii cu dizabilitati, vor avea mari satisfactii; poate unii nativi vor decide sa imbratiseze o cariera intr-un astfelde domeniu, ceea ce le va da o senzatie de inaltare si multumire sufleteasca. Altii poate isi vor gasi refugiul in arta si activitati relaxante, adevarate medicamente pentru suflet.

Luna Noua in Pesti de sambata, ajutata de forta lui Pluto, planeta schimbarii si a transformarii, activeaza forte nebanuite. Facem planuri, construim idei, insa nu ne simtim pregatiti sa actionam. Lucram cu noi, cu sinele nostru, avem revelatii si simtim cum crestem in interior, pregatindu-ne de a inflori. Tot pe 13 martie avem o conjunctie Venus-Neptun in Pesti, ceea ce scoate la iveala, intr-un fel sau altul, latura intunecata din fiecare dintre noi. Pot aparea idei indraznete pe care nu ne putem hotari daca le punem in aplicare sau le pastram pentru mai tarziu.

Foto: piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro