Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 8-14 martie. Saptamana agitata pentru multe zodii. Cine ajunge in pragul colapsului

 

Horoscop 8.14 martie. Planetele sunt prietenoase cu multe zodii in a doua saptamana din martie. Sunt, insa, si nativi carora astrele le vor da batai de cap. Atentie la conflicte si la deciziile pripite!

HOROSCOP 8-14 martie. Previziuni complete pentru zodii

Atentie la conflicte si la deciziile pripite!

HOROSCOP 8-14 martie BERBEC

Te asteapta o saptamana ca un roller coaster, mai ales la nivel emotional si al realizarilor. Latura ta intunecata se manifesta mai ales la nivelul dorintei carnale, dar si al creativitatii. Vei fi foarte inspirat, draga Berbecule, si nu vei avea parte de nimic monoton in aceste zile. Profita din plin de aceasta perioada si impartaseste-ti atitudinea si energia si cu cei din jur. E posibil sa te afli in fata unor decizii importante, asa ca incearca sa actionezi cu intelepciune si rabdare.

HOROSCOP 8-14 martie TAUR

Felul in care comunici cu cei din jur ar putea avea de suferit, insa acest lucru nu poate umbri senzatia de implinire si confort pe care o ai. Daca nu reusesti sa te exprimi prea bine in cuvinte, o poti face prin gesturi, in special in plan sentimental. Luna Noua te pune pe ganduri, in sensul ca incepi sa pui la cale si sa schitezi un proiect ce se va dovedi de bun augur. Cineva apropiat iti cere o favoare; nu ezita nicio clipa sa ii vii in ajutor, pentru ca vei fi recompensat.

HOROSCOP 8-14 martie GEMENI

Venus te face sa te gandesti mult la viata amoroasa si la sentimente. S-ar putea sa te simti singura sau sa simti ca nevoile nu iti sunt implinite in aceste zile; tristetea nu trebuie sa se transforme in lipsa de respect de sine. Sa iti plangi de mila este cel mai rau lucru pe care il poti face in aceasta perioada; invinge-ti aceasta tendinta prin meditatie si exercitii care sa te ajute sa scapi de stres.

HOROSCOP 8-14 martie RAC

Inceputul de saptamana este foarte stresant si iti provoaca anxietate, insa fii convins, draga Racule, ca vin si zile mai bune, chiar la sfarsitul saptamanii. Luna Noua si Venus iti aduc inspiratie si idei noi, care te ajuta sa pui bazele unor proiecte creative. Atentie la sanatate, mai ales la cea a ochilor!

Stai aproape de prieteni in aceste zile, iar unul dintre ei ti-ar putea aduce vesti foarte bune. Este un moment perfect pentru a negocia si a semna contracte.

HOROSCOP 8-14 martie LEU

Marte te umple de energie in aceasta saptamana si esti pus pe treaba. Nici macar munca in echipa nu te sperie sau faptul ca de data aceasta nu te vei afla in postura de lider. Esti mai deschis decat de obicei la ceea ce au altii de spus si faptul ca esti atat de cooperant te pune intr-o lumina buna. Aplici aceeasi metoda si in viata sentimentala, iar partenerul va fi foarte fericit.

HOROSCOP 8-14 martie FECIOARA

Te asteapta o multime de schimbari, insa acestea iti vor da motivatia de care ai avut nevoie in ultima vreme, dar pe care nu o gaseai. Desi nu esti un fan al schimbarilor, pentru ca le consideri intreruperi sau dezechilibre, stii bine ca doar asa poti evolua, uneori. Marte s-ar putea sa creeze ceva tensiuni, dar vei sti foarte bine cum sa e gestionezi.

Este momentul sa incerci ceva nou si sa lasi trecutul acolo unde ii este locul: in urma!

HOROSCOP 8-14 martie BALANTA

Intuitia este punctul tau forte in aceasta saptamana. Marte iti da un "boost" de energie si pasiune, iar simptul tau de justitiar va fi foarte pronuntat, mai ales pe masura ce se apropie Luna Noua. Comunici bine si cu apropiatii, si cu strainii si ai o siguranta de sine care ii dezarmeaza pe cei din jur.

HOROSCOP 8-14 martie SCORPION

Visele, sperantele, planurile tale din ultima vreme par sa dea in sfarsit roade in aceasta saptamana. Soarele in Pesti iti ofera un calm interior si un echilibru cum nu ai mai avut de multa vreme. Vei avea o saptamana productiva.

In plan sentimental descoperi beneficiile comunicarii deschise cu partenerul. Simti ca poti sa te controlezi mult mai bine si ca stapanesti mai bine orice situatie. Fa-ti o bucurie si ocupa-te de un proiect care iti stimuleaza creativitatea.

HOROSCOP 8-14 martie SAGETATOR

Marte parca iti pune numai piedici si aceasta situatie nu se va imbunatati pana in jurul datei de 22 martie. Desi te concentrezi bine pe tot ce ai de facut, te confrunti cu multa opozitie din partea celor din jur, ceea ce iti creeaza frustrari.

Ar fi bine sa ai mai multa grija de sanatate, mai ales cand vine vorba de exercitii si dieta. Esti mai productiv acasa decat la serviciu, draga Sagetatorule!

Venus in Pesti nu anunta lucruri bune in plan sentimental. Te copleseste un sentiment de singuratate si anxietate. Cum nici financiar nu stai grozav, tot ce faci in aceste zile este sa astepti ca saptamana sa se incheie cat mai repede.

HOROSCOP 8-14 martie CAPRICORN

Stai bine si cu dragostea, si cu banii. Reusesti sa impresionezi pe cineva si fie faci o cucerire noua, fie obtii o marire de salariu. Simti nevoia de iubire si de atentie, insa totul depinde de a-ti invinge tendinta de a fi apatic si lenes, draga Capricornule!

Stim ca iti place recunoasterea imediata a meritelor, dar incearca sa nu fortezi lucrurile. Nu renunta la planurile tale doar pentru ca rasplata nu apare imediat.

HOROSCOP 8-14 martie VARSATOR

Planetele iti dau un "boost" de energie, te simti echilibrat si stabilitatea iti place. Toate actiunile tale te vor face sa cresti in ochii altora, iar charisma pe care o ai in aceste zile iti va fi de folos in relatiile de orice tip.

HOROSCOP 8-14 martie PESTI

Desi nu esti genul care sa isi asume riscuri, in aceste zile esti tentat sa faci schimbari pripite. Cel mai bine este sa mai astepti, sa nu reactionezi la primul impuls, mai ales cand lucrurile nu ies asa cum iti doresti. Da dovada de maturitate si nu te purta ca un copil, pentru ca vei deranja multa lume. Consuma-ti energia cu exercitii, fa-ti un plan care sa te ajute sa traiesti mai sanatos, fa orice iti abate gandul de la furia mocnita, care te poate face sa izbucnesti in orice moment. Gandeste-te serios la binele si sanatatea ta si incearca sa scapi, pe cat posibil, de stres.

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare