Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP bani si succes 1-7 martie. Noroc la bani pentru mai multe zodii

Sextilul Venus - Uranus poate aduce surprize in plan financiar zodiilor. Norocul poate da peste oricine cand se asteapta mai putin, asa ca poate nu ar fi rau sa jucati la loterie. Cine stie de unde sare iepurele?

HOROSCOP bani si succes 1-7 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Atentie la investitiile riscante in perioada urmatoare! Chiar daca sectorul banilor este destul de bine aspectat pentru cei mai multi nativi, orice miscare gresita poate conduce la destabilizarea bugetului.

HOROSCOP 1-7 martie BERBEC

Intuitia te ajuta sa duci la indeplinire planuri care au trenat pana acum. Niciun obstacol nu ti se pare imposibil de trecut, iar optimismul iti este de mare ajutor in a gasi solutiile care se impun. Financiar nu stai rau, insa nu este momentul pentru investitii ce ti-ar putea destabiliza bugetul.

HOROSCOP 1-7 martie TAUR

Astrele sunt de partea ta si te bucuri de succese pe linie. La serviciu preferi sa faci totuldupa un program bine stabilit pentru ca asta iti da o senzatie de siguranta. Te asteapta cateva intalniri si sedinte la care vei avea nevoie de incredere in sine si autocontrol, mai ales daca este vorba despre semnarea unui contract.

HOROSCOP 1-7 martie GEMENI

Lucrurile merg destul de bine in plan profesional; ai capacitatea si increderea necesara pentru a depasi orice obstacol ti-ar putea aparea in cale. Comunici bine, sincer si eficient, ceea ce favorizeaza colaborarea cu colegii si "da bine" in fata superiorilor. Sectorul financiar va inregistra o imbunatatire ca urmare a unor tranzactii profitabile.

HOROSCOP 1-7 martie RAC

Ai o saptamana dinamica la serviciu, insa este indicat sa acorzi mai multa atentie felului in care comunici cu ceilalti. Profita de experienta acumulata pentru a intoarce lucrurile in favoarea ta. Domoleste-ti latura conflictuala, mai ales in timpul sedintelor. Este posibil sa primesti o oferta care te ajuta sa iti rotunjesti veniturile.

HOROSCOP 1-7 martie LEU

Ai probleme de concentrare si de comunicare, deci trebuie sa acorzi o foarte mare atentie felului in care discuti cu colegii si cu sefii. Daca ai contracte de negociat, poate ar fi mai bine sa amani momentul. Creativitatea si spontaneitatea ta nu sunt la cele mai inalte cote acum, iar stresul iti va zadarnici planurile. Nu te grabi sa iei decizii in aceasta saptamana si nu face investitii.

HOROSCOP 1-7 martie FECIOARA

Comunicarea nu este punctul tau forte in aceste zile si de aici vor aparea cateva probleme. Daca vei da dovada de responsabilitate si seriozitate, vei reusi sa castigi respectul celor din jur.

Este momentul sa achiti niste datorii mai vechi pentru a putea incepe sa-ti planifici bugetul pentru perioada urmatoare.

HOROSCOP 1-7 martie BALANTA

A venit vremea sa finalizezi proiecte mai vechi si sa te achiti de sarcini pe care le-ai cam amanat. Pentru ca lucrurile sa functioneze asa cum iti doresti trebuie doar sa te eliberezi de stres.

Nu face investitii si nu vinde nimic important in aceasta perioada.

HOROSCOP 1-7 martie SCORPION

Te asteapta o saptamana foarte solicitanta, dar vei reusi sa ii faci fata cu succes daca iti pastrezi mintea limpede. Uita de anxietate si nu mai cauta nod in papura, despicand firul in patru. Iti vin bani dintr-o sursa neasteptata, ceea ce te ajuta sa te echilibrezi financiar, dupa o lunga perioada de incertitudine.

HOROSCOP 1-7 martie SAGETATOR

Reusesti sa ramai organizat si sa te achiti de sarcini, cu toate ca treci printr-o perioada relativ haotica. Evita tranzactiile financiare, in special la mijlocul saptamanii.

HOROSCOP 1-7 martie CAPRICORN

Foloseste-ti intuitia pentru a face fata situatiilor complicate. Dinamismul si determinarea te vor ajuta sa obtii ceea ce iti doresti. Mare atentie la cheltuieli, pentru ca situatia ta financiara nu se va imbunatati curand.

HOROSCOP 1-7 martie VARSATOR

Treci printr-o perioada buna la serviciu si ai nevoie doar de determinare si incredere de sine. Este saptamana perfecta pentru a finaliza proiecte, a incheia contracte si a-ti atinge scopurile. Atentie la cheltuieli si investitii, mai ales la mijlocul saptamanii.

HOROSCOP 1-7 martie PESTI

Respecta-ti programul si planificarea pentru a te achita cum trebuie de sarcini. Incearca sa iti controlezi anxietatea si nu iti descarca nervi pe colegi. Sectorul financiar este bine aspectat, insa nu este momentul sa iti asumi riscuri.

FOTO: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare