Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP bani si succes 15-21 FEBRUARIE. Instabilitate financiara si tensiuni in cariera

 

Multe zodii parca merg pe sarma in aceste zile cand vine vorba de bani. Situatia nu este cea mai buna, insa nici cea mai rea. Este nevoie de echilibru si de stabilirea prioritatilor pentru a depasi cu bine aceasta perioada putin cam tulbure.

HOROSCOP 15-21 februarie bani si success. Previziuni pentru toate zodiile

Astrele ne incarca de energie si optimism si, datorita lor, vom reusi sa depasim cu bine toate obstacolele ce ne ies in cale. Cei mai multi dintre nativi, cel putin.

HOROSCOP 15-21 februarie BERBEC

Planetele sunt de partea ta in aceasta saptamana si orice intreprinzi la munca iese perfect. Ai o stare buna, comunici bine si cu colegii, si cu sefii, asa ca la orizont se arata un progres. Daca scopul tau este sa obtii o promovare sau o marire de salariu, acum este momentul sa gasesti calea cea mai buna pentru a-ti indeplini scopurile. Ai parte de o saptamana dinamica si in plan financiar, cu posibile castiguri.

HOROSCOP 15-21 februarie TAUR

In jurul tau este multa competitie si se tes multe intrigi, insa tu iti vezi de drum si obtii rezultatele dorite. Faci fata cu bine obstacolelor si conflictelor. Daca este nevoie, nu ezita sa iti aperi pozitia si sa iti sustii cauzele. Ai nevoie de o restructurare a planului de cheltuieli, pentru a-ti controla mai bine veniturile.

HOROSCOP 15-21 februarie GEMENI

Este momentul tau si vei reusi sa depasesti orice obstacole si sa iti stabilesti noi obiective. Aceasta perioada este perfecta pentru a semna contracte, pentru a identifica oportunitatile cele mai profitabile. Situatia ta financiara poate suferi o imbunatatire brusca datorita alegerilor inspirate si aproape miraculoase pe care reusesti sa le faci.

HOROSCOP 15-21 februarie RAC

Lucrurile iti merg conform planului la serviciu si ai sanse sa mearga si ma bine. Dai dovada de o incredere de sine care te ajuta sa gestionezi in favoarea ta chiar si lucrurile neplacute ce se ivesc. Nimeni nu iti poate sta in cale si reusesti chiar sa pui bazele unui nou proiect. Ai nevoie de o reconstructie in plan financiar, poate ai epuizat toate economiile si este nevoie sa incepi sa pui din nou deoparte. Cauta solutiile cele mai potrivite pentru a o face si cu siguranta nu vei regreta.

HOROSCOP 15-21 februarie LEU

Este un moment propice pentru noi inceputuri si noi obligatii. Poate iti schimbi jobul sau poate primesti pe mana un proiect nou. Oricare ar fi situatia, te vei descurca de minune si vei avea ocazia sa iti pui in valoare calitatile. Noua era in care esti gata sa pasesti te va face sa ai din ce in ce mai mare incredere in judecata ta. Ai nevoie de reorganizare pe plan financiar pentru a reusi sa iti atingi scopurile.

HOROSCOP 15-21 februarie FECIOARA

Rabdarea, motivatia si ambitia sunt cuvintele cheie ale saptamanii. Iti vei folosi din plin experienta acumulata si vei reusi sa faci fata oricaror dificultati. Vin si banii saptamana aceasta, mai ales daca ai de gand sa tranzactionezi sau sa vinzi ceva.

HOROSCOP 15-21 februarie BALANTA

Lucrurile merg bine la serviciu, reusesti sa profiti din plin de cunostintele si experienta pe care le-ai acumulat. Este momentul sa dai dovada de responsabilitate si maturitate cand ai de gestionat situatii solicitante. Inventivitatea care te caracterizeaza iti va fi si ea de ajutor. N-ar fi rau sa incepi sa pui bani deoparte.

HOROSCOP 15-21 februarie SCORPION

Schimbarea bate la usa si ar fi bine sa ii deschizi fara teama. In mintea ta ai deja solutiile cele mai bune, trebuie doar sa ai curaj sa le accepti si sa le implementezi pentru a putea intoarce lucrurile in favoarea ta. Gandeste bine orice pas si ai grija sa alegi solutiile favorabile pe termen lung. Ai potentialul si vointa necesare pentru a te apropia de telurile tale, asa ca nu ar fi rau sa gandesti si pentru viitor, nu doar pentru prezent, mai ales in ceea ce priveste latura financiara a vietii tale.

HOROSCOP 15-21 februarie SAGETATOR

Mici neplaceri, piedici, intarzieri apar din toate partile saptamana aceasta. Ai mult de lucru, insa asta nu te opreste. S-ar putea sa semnezi contracte noi, care vor fi foarte benefice pentru cariera ta viitoare. Profita de faptul ca ai mintea limpede si incearca sa iti organizezi bugetul si cheltuielile.

HOROSCOP 15-21 februarie CAPRICORN

Se anunta schimbari in plan profesional. Ideile tale sunt bune si daca reusesti sa le si comunici celor din jur este posibil sa ai parte de o promovare sau de o marire de salariu ori de un bonus. Nu este exclusa o calatorie in scop profesional. In plan financiar ai nevoie de o redefinire a prioritatilor, pentru a gestiona lucrurile cat mai bine.

HOROSCOP 15-21 februarie VARSATOR

Nu este momentul pentru decizii majore sau pentru a semna contracte. Incearca, pe cat posibil, sa le amani pentru vremuri mai putin tulburi. Macar pentru cateva zile. In final ratiunea si determinarea te vor conduce catre alegerile cele mai profitabile. Financiar nu stai grozav, dar sunt sanse sa observi o usoara imbunatatire a lucrurilor in curand.

HOROSCOP 15-21 februarie PESTI

Ai toata energia si tot dinamismul necesare pentru ca lucrurile sa iti mearga struna. Niciun obstacol nu este de netrecut pentru tine in aceste zile, mai ales daca il in intampini cu optimism si o atitudine pozitiva. S-ar putea sa faci o calatorie in interes de serviciu. Daca pana acum nu ai stat grozav din punct de vedere financiar, este momentul sa iti faci noi planuri si sa incerci sa iti gestionezi mai bine bugetul. Organizarea te va ajuta sa iti revii rapid.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare