Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP bani si succes 22-28 februarie. Ce zodii trag lozul cel mare in perioada urmatoare

Iesirea lui Mercur din retrograd si reintrarea sa in mers direct face loc unei mai bune comunicari pe toate planurile. Proiecte care au stagnat in ultimele saptamani isi urmeaza cursul firesc in perioda urmatoare; este momentul potrivit pentru contracte si angajamente noi si profitabile.

HOROSCOP bani si succes 22-28 februarie. Previziuni complete pentru zodii

Sextilul dintre Soarele in Pesti si Uranus in Taur ne promite o serie de succese, daca stim cum sa ne jucam cartile; trigonul Jupiter in Varsator - Nodul Nord in Gemeni ne poate pune in fata unor alegeri neasteptate, iar in situatii limita este bine sa va urmati intuitia.

HOROSCOP 22-28 februarie BERBEC

Esti mai stapan pe tine ca oricand si faptul ca iti cunosti punctele forte, dar si slabiciunile, te va ajuta mult in proiectele tale. Nu uita, insa, de modestie, chiar daca te simti stapanul lumii in unele momente.

HOROSCOP 22-28 februarie TAUR

Capacitatea ta de a face planuri si de a vedea lucrurile in perspectiva iti va fi de mare ajutor; tot ce mai ai nevoie este un pic de organizare si, daca vei reusi asta, vei da lovitura cu orice idee care iti vine in minte. Incearca sa nu ii calci pe altii in picioare pe drumul spre succes.

HOROSCOP 22-28 februarie GEMENI

Saptamana aceasta aproape ca ai abilitati de medium, iar asta te va ajuta foarte mult in cariera. Canalizeaza-ti energia pe lucrurile care conteaza, iar succesul nu se va lasa asteptat si se va traduce intr-o imbunatatire a situatiei financiare.

HOROSCOP 22-28 februarie RAC

Este posibil sa semnezi un nou contract in aceasta perioada, iar iesirea lui Mercur din retrograd nu putea sa vina intr-un moment mai bun.

HOROSCOP 22-28 februarie LEU

Totul merge ca uns in cariera si atragi banii ca un magnet. Chiar daca nu toata lumea va imbratisa ideile tale, nu te lasa afectat, draga Leule. Este firesc ca nu toata lumea sa fie incantata sa te vada stralucind.

HOROSCOP 22-28 februarie FECIOARA

Tensiunea pe care ai acumulat-o in ultima vreme incepe sa iasa la suprafata si primi care vor simti "revarsarea" ta vor fi colegii si colaboratorii. Va fi greu sa iti controlezi impulsivitatea, desi de obicei esti o persoana echilibrata, care nu face nimic la voia intamplarii. Atentie mare la conflicte. Nu incerca sa te detensionezi facand cumparaturi compulsiv; bugetul tau nu poate incasa o asemenea lovitura.

HOROSCOP 22-28 februarie BALANTA

Treci printr-o perioada excelenta pe toate planurile, iar asta se vede si in cariera. Creativitatea te ajuta sa faci fata tuturor provocarilor si daca vei inceta sa te mai indoiesti de tine, momentul in care vei atinge culmea succesului este foarte aproape. Nu iti pune singura piedici, draga Balanta, pentru ca Universul lucreaza in favoarea ta.

HOROSCOP 22-28 februarie SCORPION

Simti, in sfarsit, ca munca si eforturile depuse in ultima vreme iti sunt rasplatite. Comunici bine cu colegii si colaboratorii si asta te ajuta sa te achiti bine de sarcini la serviciu. O suma de bani mult asteptata intra in cont in jurul datei de 25. Atentie cum alegi sa o cheltuiesti!

HOROSCOP 22-28 februarie SAGETATOR

Esti un pic "control freak" in aceasta saptamana. Vrei ca lucrurile sa se rezolve cum ai pocni din degete si nu lasi nimanui timp sa respire, nici macar tie. Nu vrei scuze si explicatii, ci solutii si actiune; cei care te cunosc bine, stiu deja cat esti de determinat, insa nu inseamna ca poti lasa politetea pe planul doi. Nu uita ca munca in echipa este cea mai buna, iar in echipa este nevoie de cooperare, nu de ordine si executanti.

HOROSCOP 22-28 februarie CAPRICORN

Totul iti merge ca uns in cariera; ideile si proiectele tale sunt vazute cu ochi buni de colaboratori sau de sefi. In weekend e posibil sa iti vina cea mai buna idee pe care ai avut-o vreodata si s-ar putea sa faci ore suplimentare lucrand la un proiect nou, care iti va aduce o multime de satisfactii.

HOROSCOP 22-28 februarie VARSATOR

Te deranjeaza proiectele care treneaza, indiferent de motive. Simti nevoia sa faci schimbari din mers, insa demersurile tale ar putea crea probleme altor persoane, care poate nu au nicio vina pentru situatiile care te deranjeaza. Ideal ar fi sa actionezi discret, fara sa faci prea multe valuri, si sa intelegi ca unele lucruri nu se pot schimba radical peste noapte.

HOROSCOP 22-28 februarie PESTI

Abilitatile si experienta te fac o persoana foarte apreciata in mediul tau de lucru si toata lumea asteapta de la tine idei si solutii. Nu te lasa "imbatat" de senzatia de putere pe care ti-o da acest lucru, nu vorbi doar ca sa spui ceva, ci cauta sa o faci eficient si la obiect. Este momentul sa iti amintesti ca munca in echipa da, de obicei, cele mai bune rezultate, asa ca nu lasa mandria sa stea in calea succesului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului