Horoscop saptamanal

#horoscop succes # horoscop saptamanal #horoscop bani #horoscop

HOROSCOP bani si succes 22-28 martie. Succesul bate la usa unor zodii. Cine intoarce banii cu lopata

HOROSCOP 22-28 martie. Astrele sunt asezate intr-o maniera favorabila pentru mai toti nativii in aceasta saptamana. Atentie, insa, la persoane care ar putea incerca sa profite de buna voastra credinta si sa va insele.

HOROSCOP 22-28 martie. Previziuni pentru toate zodiile

In aceasta perioada este bine sa privim lucrurile dintr-o perspectiva rationala si sa nu lasam emotiile si sentimentele sa ne influenteze deciziile in plan profesional si, mai ales, financiar.

HOROSCOP 22-28 martie BERBEC

Trebuie sa fii atent la serviciu saptamana aceasta, draga Berbecule! Risti sa cazi in capcana unor promisiuni false care ti se fac si chiar sa nu iti respecti tu anumite angajamente, ceea ce nu te va pune intr-o lumina prea buna in viitor.

Din punct de vedere financiar, ar fi bine sa fii rezervat cu cheltuielile, ca sa nu risti sa te destabilizezi si mai rau.

HOROSCOP 22-28 martie TAUR

Saptamana aceasta sunt favorizate parteneriatele. Fie semnezi un contract, fie incepi o afacere cu cineva, fie ca pur si simplu lucrezi mai bine in echipa, norocul este de partea ta. Descoperi metode noi si eficiente de lucru si ti se ofera oportunitatea de a demara un proiect nou si de a lua decizii importante.

Cheltuieste-ti banii cu pragmatism si nu lasa emotiile sa iti influenteze deciziile. 

HOROSCOP 22-28 martie GEMENI

Munca in echipa si pragmatismul iti vor aduce succesul; parteneriatele sunt favorizate. Atentie la cei care vor sa te insele, dar incearca si sa nu inseli asteptarilealtora. Nu da bani cu imprumut saptamana aceasta si nu accepta investitii care in mod normal ar putea sa para cel putin dubioase.

HOROSCOP 22-28 martie RAC

Astrele sunt cei mai buni "colegi" ai tai saptamana aceasta. Ai mintea limpede si reusesti sa iei cele mai bune decizii. Muncesti mult si muncesti bine si obtii rezultatele dorite. Negocierea este punctul tau forte in aceste zile. Atentie la tendinta de a exagera cu cheltuielile, pentru ca risti sa intri intr-o zona tulbure din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 22-28 martie LEU

Dinamic si decis, reusesti sa obtii maximul de la aceasta saptamana. Negociaza-ti cu atentie pozitia si sarcinile si incearca sa iti controlezi nesiguranta si pesimismu si sa fii constient de abilitatile tale, draga Leule! Nu ai nevoie de sprijinul altora.

Este posibil ca veniturile tale sa creasca in aceasta perioada.

HOROSCOP 22-28 martie FECIOARA

Urmareste-ti scopurile cu dinamism si entuziasm si astfel vei reusi. Tratezi toate lucrurile rational si reusesti negocieri cu un rezultat spectaculos. Atentie la promisiuni fara suport.

HOROSCOP 22-28 martie BALANTA

Poti obtine multe lucruri in aceasta saptamana daca te lupti pentru ideile si interesele tale. Atentie la cei care vor sa profite de buna ta credinta si nu iti asuma riscuri inutile din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 22-28 martie SCORPION

Ai foarte mult de lucru, dar in cele din urma vei obtine si satisfactiile cautate. Incearca sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva noua, incearca abordari noi si vei culege in curand si roadele. Dupa multe schimbari si un sir intreg de noi inceputuri este timpul sa te pregatesti pentru succes. 

HOROSCOP 22-28 martie SAGETATOR

Dinamismul si hotararea ta iti pot aduce o promovare si sansa de a-ti vedea cariera trecand la un nou nivel. Nu te sperie munca si nici nu esti dispus sa iti suprimi gandurile si ideile, draga Sagetatorule. Actioneaza fara teama si metodic pentru a obtine rezultatele dorite. Atentie mare la sectorul financiar, mai ales la inceputul saptamanii, cand exista riscul sa pierzi niste bani.

HOROSCOP 22-28 martie CAPRICORN

Daca ai defacut negocieri, acum este momentul cel mai bun pentru ele; rezultatele iti vor aduce prosperitatea pe care o cauti. Controleaza-ti nesiguranta, pentru ca te-ar putea impinge spre alegeri gresite. Daca ramai disciplinat si responsabil, nu vei avea motive sa te plangi de bani.

HOROSCOP 22-28 martie VARSATOR

Fa ceea ce stii tu mai bine - sa actionezi cu intelepciune si logica - si totul va merge struna. Controleaza-ti emotiile, dar nu renunta la pasiunea cu care te achiti de sarcini. 

HOROSCOP 22-28 martie PESTI

Este momentul pentru decizii serioase privind interesul tau personal atat la serviciu, cat si in privinta altor colaborari. Nu ezita sa ceri sfaturi daca simti ca ai nevoie de ele. Ai nevoie de mai multa disciplina in gestionarea finantelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro