Horoscop lunar

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP bani si succes 26 aprilie - 2 mai. Cine castiga la Loto in Saptamana Mare

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai. Astrele au pregatit o saptamana incarcata pentru unele zodii, insa vestea buna este ca toate eforturile depuse in Saptamana Patimilor vor fi in curand rasplatite.

Atentie la tendinta de a munci mai mult decat puteti duce si la tentatia de a deveni risipitori cand faceti cumparaturile pentru Paste!

HOROSCOP bani si succes 26 aprilie - 2 mai. Previziuni complete

O zodie are sanse sa castige la loterie si va avea o minivacanta de vis.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai BERBEC

Apar oportunitati de promovare, iar abilitatile de care ai dat dovada de-a lungul timpului te pot ajuta sa avansezi. Evita speculatiile financiare si investitiile.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai TAUR

Primesti noi responsabilitati sau o functie noua, insa schimbarile vor fi spre binele tau. Se anunta cheltuieli neprevazute, care iti vor da ceva batai de cap.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai GEMENI

Ai initiativa si faci exact acele mutari care te vor ajuta sa obtii ceea ce iti doresti. Castigi bani dintr-o sursa neasteptata, dar nu este cazul sa te lasi luat de val, pentru ca risti sa ii pierzi la fel de repede.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai RAC

Este momentul sa arati ce poti cu adevarat in fata colegilor si a superiorilor. Nu face, insa, caz de asta, pentru ca s-ar putea sa starnesti invidie si sa atragi ostilitate. Situatia financiara se imbunatateste si poti privi cu incredere spre viitor.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai LEU

Lucrurile se desfasoara conform planului la serviciu, iar proiectele tale vor fi vazute cu ochi buni. Ai putere de convingere si tocmai de aceea negocierile sunt favorizate. Te echilibrezi financiar, insa mai ai de asteptat pana cand lucrurile vor sta cu adevarat bine.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai FECIOARA

Comunicarea este cheia succesului in aceasta saptamana, pentru ca ea te va ajuta sa avansezi in cariera. Toate eforturile tale vor fi apreciate de superiori, atat timp cat vei avea grija sa le faci sa fie vizibile. Cu banii nu stai grozav, asa ca nu te avanta in cheltuieli prea mari inainte de Paste.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai BALANTA

Sarcinile primite la serviciu te coplesesc, asa ca este bine sa stii cand trebuie sa spui nu sau sa ceri ajutorul colegilor; chiar daca intentionezi sa obtii o promovare, trebuie sa inveti ca nu poti face totul perfect de unul singur.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai SCORPION

Lucrurile stau cum nu se poate mai bine la serviciu si gasesti chiar si timp pentru a te relaxa. Eforturile depuse in ultima vreme incep sa se vada si in plan financiar.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai SAGETATOR

Saptamana Patimilor te gaseste si la serviciu, unde intampini cateva turbulente si frustrari generate de faptul ca trebuie sa rezolvi probleme pe care nu le-ai creat. Evita cheltuielile in exces pentru ca risipa de acum isi va intinde efectele pe o perioada mai lunga.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai CAPRICORN

Pregateste-te pentru o saptamana intensa, pentru ca vei avea multe de rezolvat; vestea buna este ca lucrurile vor evolua in favoarea ta. Nu stai grozav cu banii, asa ca gestioneaza-i inteligent.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai VARSATOR

Au loc schimbari de care vei beneficia din plin. Este o perioada buna pentru negocieri, pentru ca ai toate sansele sa obtii ceea ce iti doresti. In plan financiar vezi ceva imbunatatiri, dupa eforturile din ultima vreme; norocul este de partea ta, asa ca nu ar strica sa joci la loterie.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai PESTI

Esti pe un drum ascendent in cariera si astrele iti batatoresc calea pentru a-ti duce planurile la indeplinire. Esti in fata unui drum nou, care iti va aduce beneficii pe termen lung.

Financiar esti in agonie si te simti presat de obligatii pe care le-ai tot amanat, in speranta ca iti vei gasi echilibrul. Evita cheltuielile in exces, mai ales daca va fi nevoie sa te imprumuti pentru ele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare