Astrologie

#horoscop #luna plina # eclipsa de luna

Horoscop. Eclipsa de Luna plina din 30 noiembrie aduce rasturnari de situatii in viata zodiilor

Horoscop. Sfarsitul lunii noiembrie si inceputul lui decembrie aduc schimbari radicale in viata unor zodii. Luna plina de Sfantul Andrei aduce rasturnari de situatie, situatii neasteptate sau chiar momente de rascruce.

Luna plina din 30 noiembrie da startul sezonului eclipselor din sezonul toamna-iarna 2020. Eclipsele sunt momentul in care ne realiniem cu soarta si in care ne schimbam planurile curente, iar cea care se produce chiar la finalul lui noiembrie si inceputul lui decembrie va afecta mai mult sau mai putin fiecare zodie in parte.

Eclipsa de Luna plina in Gemeni

Devenim mult mai atenti la informatiile pe care le impartasim cu altii, la felul in care comunicam. Energia iluminatoare a Lunii pline se combina cu vibratia zguduitoare a eclipsei, ceea ce va face multe informatii revelatoare sa iasa la lumina.

S-ar putea sa simtim nevoia sa ne exprimam gandurile si emotiile altfel decat ofacem de obicei.

Cum afecteaza eclipsa de Luna plina fiecare zodie in parte

Energia generata de eclipsa de Luna plina creeaza o atmosfera haotica si avem nevoie de timp pentru a evalua si a asimila schimbarile care se produc. Se deschid usi noi, asa ca ramaneti cu ochii deschisi si cu mintea alerta.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este foarte important pentru tine sa te exprimi in lumina Lunii pline, chiar daca este greu sa iti dai seama ce va urma dupa acest pas. In loc sa iti irosesti energia incercand sa prevezi viitorul, exprima-ti sentimentele in prezent. Procesarea lor si a evenimentelor asa cum se intampla te vor ajuta sa fii pregatit pentru orice va urma, draga Berbecule!

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fii atent la ce te streseaza si la ce iti face placere. Cu toate schimbarile care au loc ca urmare a eclipsei de Luna plina, este important pentru nativii semnelor de pamant sa se simta in siguranta. Acorda mare atentie sectorului financiar al vietii si inconjoara-te de oameni care te fac sa te simti apreciat si ingrijit.

Gemeni (21 mai -20 iunie)

Luna decembrie va fi, pe de-a-ntregul, una care iti va oferi noi perspective asupra relatiilor tale personale. Eclipsa de Luna plina care are loc chiar in semnul tau zodiacal aduce cu sine o schimbare asupra lucrurilor pe care pui accent in viata, a felului in care te concentrezi pe imagine si pe deciziile pe care le ai de luat. Inveti cat este de important sa stii sa iti stabilesti prioritatile in functie de nevoi. Ascultati-va inima cand vine vorba de pasii pe care ii aveti de urmat!

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna plina care "inchide" luna noiembrie te ajuta sa vindeci rani adanci, din subconstientul tau. Acorda-ti timp de odihna si cufunda-te in puterea acestui elixir lunar al vindecarii. Ai nevoie de curaj sa iti infrunti sentimente reprimate, in loc sa te faci ca ele nu exista; ai incredere in faptul ca soarta va lua o turnura neasteptata, care va face vindecarea mult mai usoara.

Leu (23 iulie - 22 august)

Eclipsa de Luna plina in Gemeni pune reflectoarele pe grupul tau de prieteni si pe toti apropiatii si iti va arata cine sunt cei de conjunctura si cine este dispus sa iti fie cu adevarat alaturi la bine si la rau. Cercul celor in care merita sa ai incredere devine mai bine definit in aceasta perioada si ti se va dovedi ca pe unii chiar nu ai de ce sa ii regreti.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Toate privirile sunt atintite asupra ta in aceasta perioada; pregateste-te pentru schimbari neasteptate, majore, in cariera. Descoperi noi cai de a-ti face relatii si de a aduna informatii esentiale in viata profesionala; eclipsa de Luna plina te pune in fata unor rascruci de drumuri, insa nu te teme de usile care se inchid in fata ta, pentru ca altele abia asteapta sa se deschida.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Echilibrul este superputerea ta si acum este momentul sa gasesti calea de mijloc intre dorinta de aventura si responsabilitatile de zi cu zi. Energia eclipsei de Luna plina te ajuta sa iti deschizi mintea in fata unor noi oportunitati si sa descoperi feluri noi de a te conecta cu lumea. Accepta revelatiile si integreaza-le in stilul tau de viata.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Eclipsa de Luna plina nu aduce intuneric, ci pune in lumina tot bagajul tau emotional. Nu ai motive sa te temi, ci este momentul sa profiti de oportunitatea de a face o "curatenie" temeinica printre toate scheletele pe care le tii ascunse in dulap. Doar asa vei intra cu o energie buna in noul an.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Inceteaza sa mai astepti de la cei din jur sa fie capabili sa iti citeasca gandurile. Luna plina te invata despre puterea comunicarii clare, oneste si corecte. Eclipsa poate zgudui putin lucrurile in zona sentimentala a vietii tale, insa cu diplomatie toate problemele se vor rezolva.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Eclipsa de Luna plina aduce cu ea o aglomeratie de nedescris si un haos greu de gestionat in zona responsabilitatilor profesionale. Aminteste-ti sa ai grija de tine si nu incerca sa faci toate lucrurile deodata, pentru ca nu vei reusi si te vei stresa inutil. Respira adanc si apuca-te de treaba metodic, rezolvand fiecare task pe rand, pentru a putea procesa toate schimbarile care vor avea loc in aceasta perioada.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Te asteapta o perioada stresanta, cu toate rasturnarile de situatie pe care le provoaca in viata ta eclipsa de Luna plina din Gemeni. Singura cale de a depasi cu bine tot acest haos care ia nastere in viata ta este sa nu renunti la acele lucruri care iti fac placere si te relaxeaza. Implica-te intr-un proiect artistic sau distractiv, creeaza un playlist cu melodiile preferate, rasfata-te, fa-ti cadouri si incearca sa nu te lasi coplesit de tumultul de evenimente si schimbari, Varsatorule!

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Protejeaza-ti sentimentele de intensitatea Lunii pline pentru ca esti mai sensibil ca de obicei; construieste-ti un "cuib" in care te simti in siguranta, iubit si rasfatat. Vei avea adevarate revelatii legate de familia ta sau de camin, s-ar putea sa simti ca tot ceea ce te facea sa te simti in siguranta se va zgudui, insa ramai optimist/a ca lucrurile se vor aseza si vei depasi cu bine dramele care ar putea lua nastere in aceste zile. Ai alaturi prieteni care sunt gata sa iti fie alaturi in orice incercare, asa ca accepta-le ajutorul!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro