Horoscop lunar

#Mercur retrograd #horoscop

HOROSCOP. Mercur retrograd in Gemeni da peste cap viata zodiilor in mai. Cum te va influenta

Luna mai este o luna incarcata cu evenimente astrologice importante. Desi avem o eclipsa de Luna Plina in Sagetator, a carei energie trebuie investita in rezolvarea unor probleme vechi si suparatoare si a unor proiecte importante, cel mai important eveniment astral este intrarea lui Mercur in mers retrograd in Gemeni, in 30 mai.

HOROSCOP. Ce inseamna Mercur retrograd

Una dintre cele mai capricioase planete, Mercur poate da peste cap viata zodiilor atunci cand intra in mers retrograd. Aflat in dualul semn al Gemenilor, de aceasta data Mercur pune la cale prabusirea cailor de comunicare. Vor aparea o multime de neintelegeri cauzate de erori de comunicare; ar fi bine sa va asteptati la informatii alterate, la semnale amestecate si la momente in care orice ai spune esti inteles gresit.

Conjunctia cu Venus in Gemeni este o piatra de incercare pentru acesti nativi, care parca uita sa comunice, dintr-o data; dialogul va servi in continuare la acumularea de informatii, insa doar atat timp cat ai rabdare sa intelegi tot ce se discuta.

HOROSCOP. Schimbarea care afecteaza toate zodiile

Faza retrograda a lui Mercur va dura aproximativ 3 saptamani, pana pe 21 iunie, si va genera un val de schimbari si multa confuzie in ganduri, comunicare si relatii.

Desi comunicarea incepe sa aiba de suferit, este momentul oportun pentru zodii de a face o reevaluare a prioritatilor, aspiratiilor si a drumului lor in viata. Relatiile se pot strica din cauza dificultatilor in comunicare, chiar daca pana acum totul mergea ca la carte. Certurile si lacrimile vor fi la ordinea zilei timp de trei saptamani, resentimentele mai vechi se reactiveaza si, daca Mercur da cu spatele, ne indeamna sa ne agatam mai mult de trecut si de persoane care nu mai fac parte din prezentul nostru.

HOROSCOP. Cine castiga de pe urma lui Mercur retrograd

Nu toate zodiile vor avea probleme majore; pentru unii nativi acest trazit adice castiguri neasteptate: rezolvarea unor coflicte de la serviciu, o posibila marire de salariu sau un bonus, ori o dragoste noua, care te ia prin surprindere.

Berbec - Evita sa actionezi pripit, sa barfesti sau sa te multumesti cu raspunsuri superficiale la intrebarile tale.

Taur - Nu lua decizii fara a avea toate informatiile necesare.

Gemeni - Haosul domneste in viata ta si peste toate astea vei suferi de migrene si lipsa de concentrare; atentie la minciuni, cinism si inselatorii.

Rac - Reinventezi felul in care interactionezi cu cei din jur; asculta-ti vocea interioara mai mult.

Leu - Reevaluezi felul in care comunici cu prietenii sau colegii; este posibil sa reiei o legatura mai veche, care s-a racit in ultima perioada.

Fecioara - Incepi sa ai intrebari existentiale legate de drumul tau in viata, de scopurile profesionale.

Balanta - Mercur provoaca intarzieri in proiecte importante pentru tine. Cu rabdarea treci marea!

Scorpion - Mercur retrograd genereaza suspiciuni in cuplu, mai ales acolo unde exista probleme nerezolvate si lucruri nespuse.

Sagetator - Pot aparea conflicte cu un partener sau cu un prieten bun, poate chiar probleme de natura legala.

Capricorn - Mercur retrograd iti aduce neintelegeri cu colegii, stres, epuizare si scaderea imunitatii.

Varsator - Ai probleme de comunicare cu copiii sau cu subalternii. Nu lasa frustrarea si pesimismul sa te controleze.

Pesti - Poti avea conflicte cu fratii sau vecinii, cauzate de barfa sau de neintelegeri verbale. Atentie la certurile in familie, generate de secete ce ies la iveala, si la functionarea electronicelor din casa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro