Horoscop saptamanal

# horoscop noiembrie 2020 #horoscop noiembrie #horoscop

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020. Cine gaseste marea dragoste si cine primeste o cerere in casatorie

Horoscop noiembrie 2020 pentru toate zodiile. Multi nativi vor avea o perioada agitata pe plan amoros. Unii se cearta si se impaca cu partenerul, altii se despart; unii flirteaza mult, fara a concretiza, insa, ceva, altii ar putea primi chiar o cerere in casatorie. Stresul este la cote maxime pentru cativa nativi si poate crea probleme de sanatate.

Horoscop Berbec Noiembrie 2020

Viata de cuplu va trece printr-o serie de turbulente, insa acestea vor fi depasite cu bine. Pentru Berbecii singuri apare o scanteie ce ar putea evolua intr-o relatie. Va simtiti bine in familie, iar sanatatea este si ea buna, ceea ce va incarca de energie pozitive. In cariera cuvantul de ordine este "inspiratie", in special pentru cei cu inclinatii artistice. Totusi, cu finantele nu stati grozav in aceasta luna, asa ca nu va aventurati in investitii majore.

Este o perioada favorabila pentru cei care studiaza si un moment oportun sa corectati greseli mai vechi.

Horoscop Taur Noiembrie 2020

Viata amoroasa va este afectata de responsabilitatile de la serviciu. Comunicarea buna pe care o aveti cu partenerul salveaza insa situatia in a doua decada a lunii. Pentru Taurii singuri, "iepurele" indragostirii sare de unde se asteapta mai putin: poate fi vorba despre cineva din vecini sau de la serviciu.

Sanatatea e la cote maxime, iar financiar, nu aveti de ce sa va plangeti, insa banii nu vin "gratis" la voi. In cariera si in familie ar putea aparea oarece probleme din cauza unor conflicte si a unor lupte pentru putere.

Horoscop Gemeni Noiembrie 2020

Luna aceasta vi se schimba prioritatile, iar chestiunile domestice si emotionale devin mai importante decat ambitiile profesionale. Aveti oportunitatea de a creste in aceasta perioada, insa asta depinde de abilitatile sociale. Trebuie sa invatati sa colaborati cu altii si sa faceti compromisuri.

Gemenii singuri trebie sa fie atenti la flirturi, pentru ca nu este cea mai buna perioada sa se indragosteasca. Cei care au deja pereche vor trai in armonie, doar cu conditia sa comunice cu partenerul.

Abilitatile manageriale va ajuta in cariera, iar veniturile vor fi si ele frmusele.

Spre sfarsitul lunii pot sa apara ceva probleme de sanatate, insa minore.

Horoscop Rac Noiembrie 2020

Inceputul lui noiembrie aduce o serie de dispute in cuplu si toata luna va veti concentra pe chestiuni ce tin de viata de cuplu si de armonia emotionala. Tensiunea va fi prezenta pana la inceputul celei de-a treia decade a lunii, cand romantismul isi face din nou loc in casa voastra. Racii singuri vor flirta mult, insa nu vor incepe nimic serios, insa cei care sunt intr-o relatie neoficializata ar putea trece la pasul urmator.

La serviciu toate merg ca unse, iar financiar stati chiar bine in aceasta perioada.

Horoscop Leu Noiembrie 2020

E o perioada agitata pentru cuplu, Leule, asa ca fii foarte atent la tot ce spui si ce faci. Doar cei care sunt in relatii solide vor reusi sa iasa cu bine din aceasta zona crepusculara a relatiilor.

Vestea buna este ca stati excelent pe plan financiar si in cariera, cu toate ca si aici aveti parte de oarece turbulente.

In general trebuie sa stiti sa faceti compromisuri luna aceasta pentru ca ele vor salva de multe ori situatii fara iesire.

Sanatatea este putin cam subreda, in special din cauza stresului.

Horoscop Fecioara Noiembrie 2020

Noiembrie este o luna in care va concentrati pe chestiuni domestice si pe stabilitate psihologica. Aveti parte de ceva tensiuni in cuplu, insa energia negativa poate fi investita in activitati utile. Tratati problemele cu gratie si diplomatie! Fecioarele singure pot gasi dragostea acolo unde se asteapta mai putin.

Independenta este buna, insa aveti nevoie si de colaborare cu altii pentru ca lucrurile sa functioneze in parametri optimi.

Apar schimbari in viata profesionala, iar banii vin usor catre voi. Sanatatea, in schimb, va cam da batai de cap si nu sunt excluse ceva vizite pe la medici. Aveti grija la nivelul de stres, pentru ca acesta poate fi principala sursa a problemelor.

Horoscop Balanta Noiembrie 2020

Noiembrie este o perioada in care va concentrati mai mult pe propria persoana si pe dezvoltare. Fie incepeti sa studiati un domeniu care va atrage, fie cititi mai mult despre comunicarea cu altii si incercati sa puneti in practica ceea ce ati invatat. Este o luna in care lucrati intens la imaginea si la farmecul vostru.

In cuplu toate merg bine, daca nu uitati ca partenerul va este egal in relatie. Balantele singure pot face cateva cuceriri, insa nu se va ajunge la nimic serios.

La locul de munca lucrurile nu stau prea bine. Atmosfera este incarcata si neplacuta, nu veti reusi sa va achitati cum trebuie de sarcini din cauza unor colegi si a sefilor. Poate ar fi o perioada mai potrivita pentru un mic concediu, pe care sa il folositi, insa, pentru a gasi noi cai de a va realiza financiar.

Horoscop Scorpion Noiembrie 2020

Este o perioada in care charisma si increderea pe care o ai in tine te ajuta sa obtii tot ce iti doresti. In cuplu aveti parte de intelegere si armonie, iar asiunea este la cote inalte; Scorpionii singuri pot da lovitura in viata amoroasa.

Puteti avansa in cariera gratie relatiilor armonioase pe care le-ati dezvoltat la locul de munca; financiar stati bine, insa nu va bucurati de o constanta a veniturilor.

Horoscop Sagetator Noiembrie 2020

Traversati o perioada de progres spiritual. Va intereseaza mai mult dezvoltarea personala, decat colaborarea cu altii. Este un moment bun sa va faceti planuri si sa demarati proiecte.

Sagetatorii aflati in relatii se vor bucura de armonie si romantism; cei singuri vor avea o aura care va atrage potentiali parteneri, insa vor raman singuri pentru ca se tem sa inceapa o poveste de dragoste.

In cariera lucrurile nu arata prea bine. Colegii si sefii nu va sustin in demersurile voastre; munciti mult, insa rezultatele intarzie sa apara. Financiar stati, insa, bine, si veti inregistra venituri din surse neasteptate. Este momentul potrivit sa faceti investitii, pentru ca se vor dovedi profitabile.

Horoscop Capricorn Noiembrie 2020

Noiembrie este o luna in care va bazati doar pe propriile puteri si pe propria viointa.

Relatiile stabile avanseaza in urmatoarea perioada, iar pentru cuplurile care nu au facut inca pasul cel mare bat clopote de nunta pentru voi. Dragostea apare si in viata Capricornilor singuri si sunt mari sanse ca un flirt sa se transforme intr-o relatie care va evolua frumos.

Lucrurile nu stau prea bine nici in cariera, nici pe plan financiar, insa daca veti munci mult roadele se vor arata, in cele din urma.

Horoscop Varsator Noiembrie 2020

Lucrurile stau bine pentru voi in general luna aceasta, mai putin pe plan financiar, unde se se anunta vremuri tulburi. Atentie la conflicte, pentru ca razboinicul Marte va influenteaza puternic in aceasta perioada, in care sunteti iritabili, intoleranti si deloc rabdatori.

In cuplu lucrurile merg cum trebuie, cu conditia sa nu lasati grijile de la serviciu sa va afecteze viata de acasa. Cuplurile necasatorite ar putea incepe sa faca planuri de nunta. Este o perioada marcata de romantism si senzualitate, iar acest aspect ii avantajeaza si pe Varsatorii singuri, care isi pot gasi marea dragoste in aceasta luna.

La serviciu ati putea avea parte de o promovare si de recompense financiare substantiale. Totusi, banii pe care ii castigati dispar usor din portofel, asa ca va fi nevoie de eforturi suplimentare.

Horoscop Pesti Noiembrie 2020

Sunteti mai independenti decat de obicei in aceasta luna si lasati deoparte interesele altora atunci cand vine vorba de a lua decizii importante. Va concentrati mai mult pe aspecte spirituale si educationale

In cuplu se anunta adevarate furtuni, insa relatiile solide le vor depasi cu bine, datorita iubirii si pasiunii. Pestii singuri pot gasi dragostea in cercul de prieteni si cel mai bine ar fi sa mearga cu valul si sa renunte la tendinta de a se opune curentului.

Sfarsitul lunii vine cu o avansare in cariera si cu o marire de salariu pentru ca meritele va sunt, in sfarsit, recunoscute.

Financiar stati perfect in aceasta perioada si oportunitatile de castig vin unele dupa altele. Aproape ca veti face bani din piatra seaca si este o perioada buna sa va ganditi la investitii si speculatii financiare care se vor dovedi profitabile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro