Horoscop saptamanal

# horoscop 21-27 decembrie #horoscop

Horoscop saptamana 21-27 decembrie. Previziuni complete pentru zodii

Saptamana Craciunului este incarcata din punct de vedere astrologic. Solstitiul de iarna 2020 coincide cu Marea Conjunctie Saturn - Jupiter in Varsator, ceea ce creeaza un context rar, ce favorizeaza schimbari uriase in viata unor zodii.

HOROSCOP saptamana 21-27 decembrie. Nu toate sunt ce par a fi

Planetele au pregtit o saptamana interesanta, insa atentie la tensiunile ce ar putea strica spiritul Sarbatorilor! Unele zodii ar fi bine sa se tina departe de conflicte care ar putea degenera.

Este o saptamana in care ies la iveala lucruri nespuse si nu toate vor fi placute.

HOROSCOP 21-27 decembrie BERBEC

Ai o multime de lucruri care te macina inainte de Craciun, dar vestea buna este ca problemele se vor solutiona in favoarea ta. Nu ezita sa te bazezi pe apropiati si prieteni in aceasta perioada, pentru ca vor fi decisivi in atingerea scopurilor. Nu te sfii sa dai dovada de initiativa.

HOROSCOP 21-27 decembrie TAUR

Saptamana Craciunului este una a revelatiilor. Realizezi, draga Taurule, ca ai nevoie de o schimbare in felul in care iti gestionezi viata; incearca sa iti privesti obiectiv greselile si sa iti reconsideri pozitia, insa nu ceda controlul.

Planuieste-ti cu grija urmatoarele mutari si nu ii neglija pe cei care iti sunt aproape si au nevoie de tine in aceasta perioada.

HOROSCOP 21-27 decembrie GEMENI

Esti activ, creativ si eficient in aceste zile de sarbatoare. Planuri care trenau de ceva vreme se concretizeaza in sfarsit, daca actionezi cu istetime. Tine-te departe de conflicte si, cand te deranjeaza ceva, incearca sa nu te descarci pe persoane care nu au gresit cu nimic.

In weekend este posibil sa faci o scurta calatorie care te va ajuta sa te odihnesti, sa te relaxezi si sa gasesti energia necesara pentru a-ti reorganiza viata si a lua decizii importante privind noi inceputuri.

HOROSCOP 21-27 decembrie RAC

Comunicarea este punctul tau forte in aceasta perioada. Colaborezi bine cu cei din jurul tau si parca ai solutia la fiecare problema. Increderea in sine te va ajuta sa iei decizii importante si sa faci schimbari fara sa stai pe ganduri acolo unde este nevoie de ele.

HOROSCOP 21-27 decembrie LEU

In aceasta saptamana intelegi ca lucrurile nu se fac singure si ca nu este bine sa astepti de la altii sa le rezolve. Esti un om de actiune in aceasta perioada si te achiti de obligatii pe care le-ai tot amanat si faci schimbari radicale acolo unde este nevoie de ele si unde ai nemultumiri. Norocul este de partea ta si orice decizie iei in aceste zile se va dovedi a fi cea corecta.

HOROSCOP 21-27 decembrie FECIOARA

Aceasta saptamana va aduce mult calm si o stare de spirit buna. Increderea in sine este la cote inalte si reusiti sa depasiti obstacole care pana acum v-au cam tinut blocati. Va detasati in sfarsit de trecut si priviti cu incredere spre viitor.

HOROSCOP 21-27 decembrie BALANTA

Aveti o stare buna si o energie debordanta, molipsitoare, ceea ce va creste popularitatea in aceasta saptamana. Astrele va ofera sansa sa va impliniti un vis in aceasta perioada si sa rezolvati chestiuni care v-au stresat foarte mult in ultima vreme.

HOROSCOP 21-27 decembrie SCORPION

Ai nevoie de multa rabdare saptamana aceasta si trebuie sa muncesti din greu pentru ceea ce vrei sa realizezi. Daca ramai concentrat pe lucrurile care conteaza, totul se va rezolva fix asa cum iti doresti. Se prefigureaza multe schimbari in viata ta, toate de bun augur.

HOROSCOP 21-27 decembrie SAGETATOR

Au loc multe schimbari in viata ta si toate sunt pozitive. Iti pui in aplicare cu usurinta toate planurile si ideile, iar comunicarea este la un nivel bun, dupa o perioada destul de tulbure. Ai de a face si cu mici obstacole, insa niciunul nu se va dovedi de netrecut pentru tine.

HOROSCOP 21-27 decembrie CAPRICORN

Este o saptamana in care reusiti sa castigati increderea celor din jur, care va vad in sfarsit asa cum sunteti. Aveti un optimism debordant in aceste zile, iar energia pozitiva pe care o emanati se reflecta in tot ceea ce faceti si in starea de spirit a celor din preajma voastra.

HOROSCOP 21-27 decembrie VARSATOR

Poate in ultima vreme te-ai simtit usor deprimat si daca nu vei face eforturi sa iesi din aceasta stare vei strica toate lucrurile pentru care te-ai luptat pana acum. Cauta sa iti recapeti fortele si ai incredere in instinctul tau atunci cand iei o decizie.

HOROSCOP 21-27 decembrie PESTI

Este o saptamana in care e bine a incerci sa ramai cu picioarele pe pamant si sa nu iei decizii pripite, nici macar atunci cand ti se ivesc oportunitati tentante. Nesabuinta te-ar putea duce in situatii nedorite si neplacute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro