Astrologie

#horoscop #cearta zodii #astrologie

Top 5 zodii cu care nu ar trebui sa te contrazici niciodata

Fiecare zodie detine un set unic de trasaturi, calitati si defecte, insa dintre acestea, conform astrologiei, exista 5 zodii cu care nu ar trebui sa te contrazici niciodata. Nu e vorba ca nu au in dreptate, dar acesti nativi sunt luptatori si vor ca propriile convingeri sa castige intotdeauna. Nativii Berbec, Balanta, Leu, Fecioara si Gemeni sunt cei cu care nu ar trebui sa te contrazici niciodata daca vrei cu adevarat sa-ti salvezi pielea si sa eviti confruntarile.

  1. Berbec. in ceea ce il priveste pe acest nativ, nu este recomandat nici sa incerci pentru ca sansele de a ceda ale acestuia sunt aproape de 0%. Fie ca detin sau nu dreptatea, acesti nativi sunt adevarati luptatori, iar pasiunea cu care lupta este alimentata de mandrie si se desfasoara agresiv.Atunci cand intri cu aceasta zodie intr-o polemica, orgoliul acestuia se activeaza si nu are de gand sa cedeze sub nicio forma. Putem spune despre acesta ca este incorect, insa are o tactica si inteligenta bine puse la punct. Scopul de a castiga il are de la bun inceput si are o natura razboinica.

  2. Balanta. Conform astrologiei, ar fi bine sa eviti orice confruntare cu acest nativ. infrangerea va fi inevitabila, vei pierde pur si simplu din cauza faptului ca acest semn zodiacal este inzestrat cu un mecanism de supravietuire care nu ii permite sa-si arate puterea deplina, prilejuind aparitia unui comportament pasiv-agresiv.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro