Horoscop lunar

#iulie Berbeci #iulie #horoscop #astrologie

Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Cele mai importante zile din iulie pentru nativii Berbec

Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Cele mai importante zile din iulie pentru nativii Berbec

Una dintre zodiile care va avea lectii de vara, restante sau Re-re-uri, este chiar zodia cea mai aprinsa din zodiac, cea mai antrenanta si cea mai determinata. Poate de aceea si lectiile. Ele vor fi in principal lectii emotionale si le va atrage Berbecilor suparari sau temeri, mai ales in ceea ce priveste frica de abandon si de respingere.
 

Ei pot avea probleme in familie (cea de provenienta sau cea intemeiata) si de aceea recomand Berbecilor sa evita casatoriile in aceasta luna, daca isi doresc sa fie un pas pentru totdeauna si de bun augur.

Unii dintre nativi pot schimba cariera sau locul de munca, in timp ce altii pot afla despre despartiri sau schimbari neasteptate intervenite din frustrare - a lor sau a celor dragi lor.

Zilele cele mai importante pentru nativii Berbec vor fi 8, 9, 20, 23 si 25 Iulie.

Lectii in primele doua zile si imbunatatiri o data cu trecerea spre a doua jumatate de luna. 

Cele mai benefice aspecte vor fi cele privind o viata noua, fie familiala, fie relationala. Berbecul este aspectat favorabil pe teme precum: stabilitatea in cuplu si posibil un nou membru al familiei.

Sanatatea lui depinde de ceea ce a mostenit din familie, in special privind sistemul cardiovascular.

Sursa foto: pixabay.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •