Horoscop lunar

#august 2017 #horoscop august 2017 #horoscop lunar august 2017 # horoscop cariera august #horoscop lunar august #horoscop bani august #horoscop august #horoscop cariera #horoscop bani #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #astrologie

Cariera si bani, august 2017! Zodia care se imbogateste peste noapte

Luna august, desi este luna concediilor, se anunta o luna prospera pentru multi dintre nativi, in afaceri. Se anunta avansari in post, noi colaborari si castiguri financiare insemnate, insa exista si nativi care au parte de multe provocari si esecuri. Iata ce ti-ai pregatit astrele in plan financiar si in cariera si care este zodia care se poate imbogati peste noapte in luna august.

Berbec

Berbecii nu au de ce sa se planga in ceea ce priveste cariera si afacerile in luna august. Sunt favorizate colaborarile si creativitatea, nativii avand sanse mari sa-si mareasca veniturile. Este o luna profitabila si pentru investitii, de orice fel. August este luna perfecta pentru cei care vor sa-si promoveze afacerea sau imaginea personala.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro