Horoscop lunar

#probleme #astrologie #horoscop lunar #zodii #predictii #iulie #horoscopul lunii iulie

Ce probleme vei intampina in luna iulie, in functie de zodie

Vrei sa stii ce probleme poti intampina in aceasta luna, pentru a incerca sa te feresti de ele? Iata ce spun astrele despre cumpenele care se pot ivi in luna iulie pentru fiecare zodie in parte:


Berbec

Una dintre cele mai mari probleme pe care le intampina Berbecii in luna iulie este stresul prea mare. Parca toate lucrurile sunt impotriva lor, mai ales la locul de munca, unde se confrunta cu tot felul de greutati. Intr-un final insa, Berbecii vor obtine cu brio tot ceea ce isi doresc, chiar daca stresul creste la cote maxime.


Taur

Taurii au mari probleme de comunicare in luna iulie, mai ales in prima parte. In aceasta perioada, Taurii nu sunt intelesi de nimeni si nici nu reusesc sa transmita exact ceea ce isi doresc.


Gemeni

Gemenii sunt agitati, mereu nervosi si stresati in prima parte a lunii iulie. De asemenea, in aceasta perioada, Gemenii prezinta un risc mare de accidentari, de aceea este bine sa fie mai relaxati.


Rac

Racii se confrunta in luna iulie cu probleme de comunicare si cu o mare tendinta spre exagerare, care le pot crea neplaceri atat la munca, cat si in viata personala.

De aceea Racii trebuie sa fie foarte atenti la izbucnirile lor si sa evite cu orice pret conflictele si certurile aprinse mai ales la job, deoarece cu Mercur in retrograd, Marte si Jupiter sunt in acest semn si formeaza un adevarat teren minat pentru Raci.


Leu

In luna iulie, nativii Leu pot intampina mari probleme in ceea ce priveste relatia de cuplu. In aceasta perioada, la nativii Lei exista riscul de a se confrunta cu situatii conflictuale cu partenerul de viata. Leii se pot simti frustrati si neglijati de parteneri, de aceea este bine ca acestia sa isi tempereze pornirile in cazul in care se ivesc discutii mai aprinse cu persoana iubita.

Totodata, Racii pot intampina cateva cumpene si in domeniul profesional, peste care vor reusi insa sa treca cu bine pana la final, insa acestea le vor da mari emotii.


Fecioara

Nativii Fecioara trebuie sa aiba mare grija de sanatatea lor in luna iulie. Se simt slabiti, lipsiti de energie si parca nu au pur si simplu chef de viata. Un control medical de rutina nu le-ar strica acestor nativi, mai ales daca isi fac planuri de vacanta in luna iulie.

 

Balanta

Balantele intampina greutati in viata sentimentala in cea de-a doua jumatate a lunii iulie. Acestia vor fi macinati de ganduri si sunt dornici de schimbari, care ii vor supune la framantari serioase in ceea ce priveste relatia de cuplu.

Cel mai indicat lucru pentru Balante in aceasta perioada este sa incerce sa se focuseze pe lucrurile placute din viata lor si sa incerce sa nu ia decizii gresite, pe care sa le regrete mai tarziu.


Scorpion

Scorpionii au si ei probleme cu sanatatea in luna iulie. Nu se simt in forma si nu au energia necesara pentru a face tot ceea ce si-au propus pentru aceasta perioada.

Dezamagirea lor va fi si mai mare, mai ales ca planurile lor pentru luna iulie sunt unele destul de marete si importante, in special in ceea ce priveste cariera.

Scorpionii ar trebui sa evite in aceasta perioada orice fel de abuz si sa incerce sa aiba grija cat mai mult de sanatatea lor.


Sagetator

Sagetatorii se simt distantati fata de persoana iubita in luna iulie. Au senzatia ca partenerul de viata nu ii mai iubeste, iar acest lucru ii ingrijoreaza foarte tare. Pentru a pune capat acestor banuieli, cel mai indicat lucru pe care il pot face Sagetatorii este acela de a discuta deschis cu partenerul de viata.


Capricorn

Nativii din Capricorn cad in luna iulie in tot felul de situatii conflictuale, chiar si in relatia cu persoana iubita. In aceasta luna, Capricornii tind sa exagereze in toate privintele, lucru ce ii va scoate din minti atat pe apropiatii acestora, cat si pe colegii de munca. Nici cu sanatatea nu o duc mai bine in luna iulie, asa ca putina relaxare nu le-ar strica.


Varsator

Varsatorii se confrunta cu o comunicare destul de deficitara in aceasta luna, mai ales ca Mercur, planeta comunicarii si cea a calatorilor, este retrograda. Nativii acestei zodii pot intampina nenumarate neintelegeri si incurcaturi in privinta unor documente, destul de importante pentru ei. Asa ca ar trebui sa fie foarte atenti la actele pe care le au de semnat sau le au in grija.


Pesti

In luna iulie, Pestii trebuie sa fie foarte atenti la confesiunile pe care le fac, mai ales daca este vorba despre secrete in ceea ce priveste viata amoroasa. Pestii trebuie sa se abtina de la dezvaluri in luna iulie, deoarece secretele lor pot fi deconspirate.

Sursa foto: gindul.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului