Horoscop lunar

# horoscop aprilie 2021 #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP APRILIE 2021. Patru zodii au cea mai grea luna din viata lor. Cine sunt rasfatatii astrelor

Horoscopul lunii aprilie nu vine cu vesti tocmai bune pentru unii nativi. Dificultati financiare, schimbari nedorite si capcane la tot pasul - asta le-au rezervat astrele mai multor nativi, in timp ce altii se bucura de favoruri din partea planetelor.

HOROSCOP APRILIE 2021. Previziuni complete pentru zodii

Cel mai greu incercati vor fi cei nascuti in Leu, Fecioara, Balanta si Scorpion, insa nici Capricornii nu vor avea viata tocmai usoara.

Nativii din Berbec, Taur, Rac si Varsator se bucura, insa, de toanele ceva mai bune ale planetelor si se pot considera norocosii lunii.

HOROSCOP APRILIE 2021 Berbec

Esti foarte dinamic, creativ si parca de neoprit, draga Berbecule! Faci fata cu succes ritmului si cerintelor vietii aproape nebune din luna aprilie. Trebuie sa ramai tare pe pozitii si sa lupti pentru tot ceea ce vrei sa obtii. Nu-i lasa pe altii sa te descurajeze!

Vei avea momente cand te vei simti slab, dar fix atunci te vei lupta mai tare. Spre sfarsitul lunii te poti relaxa, in sfarsit, pentru ca in ultima saptamana ai parte de o influenta pozitiva a astrelor, care iti dau un plus de incredere si de liniste; este momentul cel mai bun sa profiti din plin de orice oportunitate ti se arata.

HOROSCOP APRILIE 2021 Taur

Ai parte de o multime de schimbari benefice in viata personala si in plan financiar. Reusesti sa te achiti de datorii mai vechi, ceea ce iti aduce usurarea de care aveai nevoie.

Relatiile personale sunt favorizate, iar comunicarea cu cei din jur este impecabila. Incearca sa urmezi un plan pentru a te achita onorabil de toate angajamentele; doar asa vei reusi sa mai scapi de presiunea zilnica.

HOROSCOP APRILIE 2021 Gemeni

Ai de gestionat o multime de chestiuni ce tin de familie. Debordezi de incredere in tine si reusesti sa comunici excelent cu toata lumea. Dupa jumatatea lunii te vei confrunta cu o serie de tensiuni, insa vei reusi sa scoti ce e mai bun din ele si sa alungi plictiseala din rutina zilnica.

Acolo unde este nevoie, ia taurul de coarne si nu mai astepta sa actioneze altii; fa schimbari acolo unde acestea se impun. Nu te pierde in detalii si nu lasa micile neplaceri sa te demoralizeze. Tevei confrunta cu situatii confuze, dar vestea buna este ca vei sta mai bine cu banii in perioada urmatoare.

HOROSCOP APRILIE 2021 Rac

Pentru tine este o luna buna si in care ai toate motivele sa fii optimist, draga Racule! Vei avea multe realizari si iti vei indeplini visuri mai vechi. In plan personal te asteapta lucruri bune; vei trai intens si vei avea parte de clipe de neuitat in amor.

Planul profesional este si el bine aspectat, asa ca profita de moment pentru a te apropia de telurile tale, mai ales de cele care la un moment dat pareau greu de atins. A doua jumatate a lunii va fi cea mai fructuoasa. Totusi, ai nevoie de atentie la bani si la cheltuieli.

HOROSCOP APRILIE 2021 Leu

Din pacate ai o luna marcata de tensiuni in relatia cu cei dragi, ceea ce te face sa te simti trist si dezorientat, draga Leule. Gasesti, insa, o multime de satisfacii in plan profesional, iar asta te bucura nespus.

Astrele iti pun piedici la tot pasul, insa nu este nimic major si vei reusi sa treci cu bine de ele. Nu lasa de azi pe maine responsabilitati ce iti sunt atribuite, pentru ca va fi dificil sa recuperezi.

HOROSCOP APRILIE 2021 Fecioara

Ai o luna dificila, presanta si intensa. Nu stai grozav cu banii, iar asta te face sa traiesti intr-o constanta nesiguranta si cu teama ca ai putea pierde lucruri pentru care ai muncit din greu. Mai ales dupa jumatatea lunii vei simti ca totul se clatina in jurul tau; incearca sa eviti decizii si mutari pripite, pentru ca exista riscul sa fie complet gresite.

Ai un program foarte incarcat, insa incearca sa gasesti timp pentru odihna si pentru reincarcarea bateriilor. N-ar strica sa iti faci un plan pentru a te achita eficient de obligatii.

Vestea buna este ca in a doua parte a lunii reusesti sa iti pui ordine in viata personala, ceea ce iti aduce o usoara satisfactie in mijlocul furtunii prin care treci.

HOROSCOP APRILIE 2021 Balanta

Ai parte de schimbari neasteptate si de o serie de greutati. Lucrurile evolueaza in jurul tau cu o viteza uluitoare si iti este greu sa tii pasul, asa ca te vei simti dezorientata, draga Balanta! Trebuie sa ai mai multa grija de tine si de sanatatea ta. La serviciu nu toata lumea iti este asa de buna prietena cum ai crede, asa ca e bine sa ramai vigilenta, pentru a putea evita capcanele care ti se intind si conflictele.

Gandeste atent orice decizie pentru ca nu ai mintea cea mai limpede in aceasta perioada din cauza presiunii pe care o simti din toate directiile. Pastreaza-ti calmul si ratiunea, iar atunci obstacolele vor fi mai usor de depasit. Nu te teme sa ceri ceea ce ti se cuvine. Vestea buna este ca apele se linistesc in a doua jumatate a lunii.

HOROSCOP APRILIE 2021 Scorpion

Aprilie nu va fi chiar cea mai buna luna din viata ta. Schimbarile te iau prin surprindere, relatia cu cei din jur este tensionata si conflictele stau sa izbucneasca la orce pas. Controleaza-te si incearca sa nu dai o si mai mare amploare lucrurilor ori sa iei decizii pripite, pentru ca rezultatele vor fi exact invers fata de ceea ce incerci sa obtii.

Dupa mijlocul lunii problemele la serviciu si in familie se acutizeaza si va fi nevoie de toata atentia si energia ta pentru a le rezolva. Incearca sa iti faci timp si pentru cei dragi.

HOROSCOP APRILIE 2021 Sagetator

Daca ai ceva din abundenta in aprilie, aceea este creativitatea. Reusesti sa iti imbunatatesti relatia cu cei din jurul tau in perioada urmatoare.

Te simti sensibil si vulnerabil, dar trebuie sa faci eforturi pentru a ramane concentrat si pregatit pentru ceea ce te asteapta. Se intampla lucruri care iti influenteaza in bine prezentul si viitorul si trebuie sa te bucuri de ele.

Apara-ti ideile si convinge-i si pe altii de valoarea lor. Ai o relatie excelenta cu colegii si, daca reusesti sa mentii nivelul, te asteapta recompense consistente. Spre sfarsitul lunii evita speculatiile financiare pentru ca norocul nu e deloc de partea ta.

HOROSCOP APRILIE 2021 Capricorn

Luna incepe cu greutati, dar vestea buna este ca dupa mijlocul ei lucrurile se mai relaxeaza. Profita de schimbarile in bine de care vei avea parte si nu-i lasa pe altii sa te descurajeze.

In a doua parte a lunii va trebui sa analizezi o posibila schimbare in viata profesionala; nu te teme se iti asumi riscuri, mai ales daca telurile sunt mai inalte decat pana acum. Astrele sunt de partea ta!

HOROSCOP APRILIE 2021 Varsator

Ai o luna excelenta, draga Varsatorule! Te numeri printre rasfatatii astrelor in aprilie si totul se leaga fix asa cum iti doresti, in special in cariera. Evita, totusi, mutari iresponsabile care ti-ar putea destabiliza bugetul!

Fa-ti timp si pentru tine si nevoile tale; luna aceasta te simti popular si sociabil, insa in plan sentimental situatia este destul de confuza, cel putin pana la jumatatea lunii.

HOROSCOP APRILIE 2021 Pesti

Astrele creeaza contextul perfect care iti permite sa iti indeplinesti visuri atat in plan personal, cat si profesional. Nu uita sa acorzi timp familiei; cei dragi au mare nevoie de prezenta si ajutorul tau.

Sunteti mai sociabili decat de obicei si simtiti nevoia sa va faceti remarcati, dragi Pesti! In a doua parte a lunii evitati sa va asumati riscuri majore si fiti ceva mai rezervati in privinta celor de in jur pentru ca unii dintre ei ar putea avea o agenda ascunsa in ceea ce va priveste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului