Horoscop lunar

# horoscop ianuarie 2021 #horoscop succes #horoscop bani #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP bani si succes ianuarie 2021. Schimbari radicale in cariera pentru zodii. Cine intoarce banii cu lopata la inceput de an

Ianuarie 2021 va fi o luna prolifica pentru multi nativi. Oportunitati noi de colaborare, oferte care aduc o crestere a veniturilor, promovari si cresteri salariale, toate sunt in tolba astrelor pentru inceputul anului. Insa nu toti nativii se pot bucura de statutul de rasfatati ai universului!

HOROSCOP ianuarie 2021. Cum stau zodiile cu banii si cariera

Comunicarea este favorizata de astre, cel putin in prima parte a lunii, iar cei care stiu sa foloseasca aceasta abilitate in favoarea lor vor avea numai de castigat. Multe zodii trebuie sa fie foarte atente cu cheltuielile la inceput de an, mai ales ca bugetul este usor destabilizat dupa sarbatori.

BERBEC (21 martie - 20 aprilie) - Inceputul de an ti-ar putea aduce schimbari in cariera. Vei avea sansa sa clarifici o serie de aspecte care te-au deranjat pana acum si curajul de a spune lucrurilor pe nume si de a actiona ti-ar putea aduce chiar o promovare sau o marire de salariu. Joaca dupa reguli si totul va fi bine!

Unii Berbeci si-ar putea schimba, insa, locul de munca, deoarece li se iveste o oportunitate greu de refuzat, pe care o vor aborda cu indrazneala si curaj.

In plan financiar aveti nevoie de un plan si de o reducere a cheltuielilor pentru a ramane in echilibru.

TAUR (21 aprilie - 20 mai) - Ai parte de o multime de experiente interesante in viata profesionala sau in afaceri. Legaturile sociale si felul in care le folosesti vor fi cheia succesului. Inceputul lunii va fi putin agitat pentru ca trebuie sa te ocupi de sarcini noi sau de contracte care au nevoie de o analiza atenta.

In plan financiar vei simti o imbunatatire treptata a situatiei si iti vei permite o serie de investitii la care visai de ceva timp. Nu lasa emotiile sa iti influenteze judecata.

Castigi bine la inceput de an si reusesti chiar sa faci acte de caritate, nu doar sa economisesti.

GEMENI (21 mai - 21 iunie) - Norocul este de partea ta in plan profesional si asta iti da increderea de care ai nevoie pentru a obtine ceea ce doresti. Reusesti sa pui la punct chestiuni care ti-au dat batai de cap de ceva vreme si de mare ajutor iti vor fi abilitatile de comunicare.

Iti convingi colegii sa te sprijine si astfel iti permiti sa iti asumi o serie de riscuri. Rezultatele vor fi pozitive si iti vor aduce bucurie, dar si satisfactii financiare.

Primesti oferte care iti ofera prilejul de a-ti spori veniturile.

RAC (22 iunie - 22 iulie) - Ai nevoie de multa energie si forta pentru a depasi obstacolele ce iti ies in cale, dar norocul va fi de partea ta. Iti atingi cu usurinta scopurile, dupa o perioada in care a trebuit sa muncesti prea mult pentru a obtine materializarea planurilor.

Este momentul oportun pentru proiecte noi si pentru pasi pe calea succesului. Abilitatea ta de a socializa si de a-i impresiona pe altii iti va fi de mare ajutor.

In plan financiar, reusesti sa mentii lucrurile in echilibru, insa vei avea cheltuieli neprevazute. Spre sfarsitul lunii reusesti sa rezolvi probleme legale, financiare sau legate de o proprietate.

LEU (23 iulie - 23 august) - Colaborati eficient cu oricine si reusiti sa rezolvati probleme care v-au facut sa bateti pasul pe loc. Concentrati-va pe ele pentru a iesi dintr-un cerc vicios! Sunteti dinamici si hotarati si asta va ofera un avantaj in lupta cu competitorii si sa iesiti cu fruntea sus din situatii incalcite.

Inceputul de an este momentul perfect pentru a negocia o marire de salariu care va va aduce in sfarsit echilibru in plan financiar. Nu cheltuiti exagerat si nu faceti achizitii inutile!

FECIOARA (24 august - 22 septembrie) - Ai o luna fabuloasa in plan profesional. Inteligenta te va ajuta sa depasesti problemele ce te-au deranjat in ultima perioada si sa mergi mai departe. Relatia cu colegii si colaboratorii va fi ideala si va fi baza succesului tau. La jumatatea lunii ar putea aparea oferte ce vor da un suflu nou carierei tale.

Reusesti sa economisesti si sa te achiti de obligatii financiare pe care le-ai tot amanat. Financiar lucrurile stau decent, insa trebuie sa gestionezi cu atentie cheltuielile. Spre sfarsitul lunii s-ar putea sa ai de rezolvat chestiuni legale.

BALANTA (23 septembrie - 22 octombrie) - Faci eforturi mari la locul de munca pentru a schimba lucruri care te-au deranjat in ultima vreme. Incearca sa lucrezi organizat si eficient, sa dai dovada de spirit de echipa si vei avea doar de castigat.

Financiar nu stai rau, dar e loc si de mai bine, mai ales ca ai o serie de obligatii urgente de care trebuie sa te achiti.

SCORPION (23 octombrie - 22 noiembrie) - Succesul este foarte aproape in plan profesional, draga Scorpionule. Trebuie doar sa ramai la fel de disciplinat si stabil ca pana acum si sa nu iti uiti prioritatile. Nu irosi timp cu chestiuni neimportante si nu lua decizii pripite. Ai putea primi oferte tentante, insa analizeaza-le cu atentie si nu te entuziasma gratuit, pentru ca ai putea trece cu vederea vicii ascunse. Nu ezita sa ceri sfaturi de la persoanele in care ai incredere.

In plan financiar inregistrezi un reviriment, chiar daca nu il simti cu adevarat. Ai o multime de obligatii de care trebuie sa te achiti, asa ca nu e loc de cheltuieli nechibzuite.

SAGETATOR (23 noiembrie - 21 decembrie) - Lucrurile stau fix asa cum iti doresti, asa ca poti face linistit pasii necesari pentru a te apropia de scopul tau. Ai mult de lucru si multe intalniri la care trebuie sa participi, insa gasesti timp sa te autoevaluezi si sa structurezi planuri pentru perioada urmatoare.

Vei primi oferte interesante si trebuie sa stii sa profiti de ele. Chiar daca vei munci mai mult, te vor ajuta sa evoluezi.

Finantele au nevoie de atentie deosebita in special spre sfarsitul lunii; fa-ti un plan si tine-te de el si nu face cheltuieli care ti-ar putea destabiliza bugetul.

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie) - Reusesti sa rezolvi chestiuni care treneaza de ceva timp si te apropii de atingerea telurilor pe care ti le-ai fixat. Determinarea te va conduce spre succes fie la vechiul loc de munca, fie ca incepi o colaborare noua. Este momentul ideal sa incerci deblochezi situatii are stagnau.

Financiar stai binisor, iar succesul de la locul ce munca aduce si o crestere a veniturilor. Sfarsitul lunii aduce surprize placute in plan material.

VARSATOR (20 ianuarie - 19 februarie) - Ti se da sansa sa te exprimi si sa iti dovedesti priceperea; si o faci cu varf si indesat! Poti incepe o colaborare noua sau poti avansa la serviciu. Mare atentie cu tranzactiile pe la jumatatea lunii, dar si la cei din jurul tau, care ar putea profita de bunele tale intentii.

Simti presiune in zona finantelor, pentru ca ai multe obligatii de care trebuie a te achiti. Nu amana lucrurile, chiar daca ai putea sa ramai cu un buget foarte limitat.

PESTI (20 februarie - 20 martie) - Inceputul lui 2021 iti aduce succesul pe care il asteptai de multa vreme. Chestiuni care au stagnat se rezolva, in sfarsit, iar energia si capacitatea ta de munca vor fi rasplatite. Ai oportunitati de colaborare, ideile tale sunt valoroase, iar strategiile pe care le gandesti se pun in aplicare cu usurinta, mai ales gratie lucrului in echipa.

Si in plan financiar ai oportunitati de a-ti rotunji veniturile; evident, cresterea financiara nu va fi gratuita, insa nu te-ai ferit niciodata de munca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului