Horoscop lunar

# horoscop decembrie 2020 #eclipsa de soare #horoscop bani #horoscop # conjunctie jupiter saturn

HOROSCOP DECEMBRIE 2020. Eclipsa de soare si conjunctia Jupiter-Saturn aduc bani si succes pentru zodii

 

HOROSCOP decembrie 2020. Evenimentele astrale care marcheaza ultima luna a anului vor fi de bun augur pentru majoritatea nativilor zodiacului. Eclipsa totala de soare din 14 decembrie deschide poarta catre noi inceputuri. Conjunctia Jupiter-Saturn in Varsator, fenomen ce se petrece o data la 20 de ani, favorizeaza progresul, evolutia, prosperitatea.

Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte in plan financiar si al carierei:

HOROSCOP decembrie 2020 BERBEC

Nu este momentul pentru schimbari si decizii importante; acestea pot astepta pana spre sfarsitul lunii. Pana atunci iti va fi greu sa comunici in mod relevant planurile si ideile pe care le ai. Pastreaza discretia si lucreaza in liniste la ceea ce ai de facut, pentru a pune totul pe masa la momentul potrivit, cand nu vei mai avea obstacole in calea ta. Financiar lucrurile stau grozav, gratie experientei si priceperii de a gestiona acest sector.

HOROSCOP decembrie 2020 TAUR

Esti foarte creativ luna aceasta si ai oportunitatea de a demara noi colaborari ce se vor dovedi de durata si profitabile. Totul merge ca pe roate la serviciu si din punct de vedere financiar. Presiunea nu te sperie si reusesti sa te achiti onorabil de toate sarcinile.

Decembrie este luna in care pui bazele unor proiecte care iti vor spori veniturile si in care reusesti sa scapi de datorii.

HOROSCOP decembrie 2020 GEMENI

La serviciu ai nevoie de multa concentrare si atentie. Comunicarea nu este la cel mai bun nivel in aceasta perioada, asa ca mare atentie la unele neintelegeri ce ar putea sa apara in relatia cu colegii si cu sefii. Trateaza fiecare sarcina cu seriozitate maxima pentru a depasi cu bine aceasta perioada. Desi cheltui destul de mult pe cadouri, nu ai motive sa te plangi din punct de vedere financiar, mai ales ca apar si oportunitati de colaborare care iti vor spori veniturile.

HOROSCOP decembrie 2020 RAC

Lucrurile nu arata prea bine la serviciu. Comunicarea cu colaboratorii are de suferit si ai nevoie de multa rabdare pentru ca lucrurile sa se intample asa cum trebuie. Ai posibilitatea sa castigi mai multi bani in decembrie, daca dai curs unor oferte de colaborare neasteptate.

HOROSCOP decembrie 2020 LEU

Pasiunea si dinamismul de care dai dovada in cariera sunt in sfarsit rasplatite. Totul merge ca uns in proiectele ce tin de serviciu si reusesti sa obtii maximul in tot ceea ce iti propui. Profesionalismul si responsabilitatea de care dai dovada vor fi rasplatite si financiar, iar castigurile pe care le obtii te vor ajuta sa te achiti de anumite obligatii pe care le-ai tot amanat.

HOROSCOP decembrie 2020 FECIOARA

Lucrurile arata tare bine pentru tine in plan profesional. Te descurci cu orice sarcina ti-ar fi trasata si acest lucru este apreciat de sefi, care iti rasplatesc capacitatea, poate chiar cu o promovare. Financiar stai destul de bine, insa este loc de castiguri mai mari.

HOROSCOP decembrie 2020 BALANTA

Problemele financiare cu care te-ai confruntat pana acum devin de domeniul trecutului. Lucrurile se aseaza in sfarsit si pentru tine si ai linistea necesara pentru a privi viitorul cu optimism. La serviciu esti increzator si responsabil si te achiti de sarcini intr-un mod care este pe placul superiorilor.

HOROSCOP decembrie 2020 SCORPION

Pentru tine cel mai mare cadou din decembrie este oportunitatea de a-ti spori veniturile; astrele iti scot in cale oportunitati de a progresa profesional si de a-ti imbunatati situatia financiara, asa ca tine ochii bine deschisi, pentru a putea profita de ele. La serviciu s-ar putea sa apara o oportunitate de promovare sau sefii se gandesc in sfarsit sa iti mareasca salariul. Lucrurile stau cum nu se poate mai bine!

HOROSCOP decembrie 2020 SAGETATOR

Este momentul potrivit sa incerci sa iti sporesti veniturile. Profita de toate legaturile sociale si profesionale pe care le ai pentru a obtine colaborari fructuoase. La locul de munca este important sa iti alegi cu grija cuvintele.

HOROSCOP decembrie 2020 CAPRICORN

Se prefigureaza o schimbare in plan profesional, care se va dovedi fructuoasa si profitabila pe termen lung. Colaborarile mai vechi pot trece la un alt nivel, unul benefic atat din punct de vedere al carierei, cat si din punct de vedere financiar. Ramai deschis la oportunitati si profita de ele cum se cuvine.

HOROSCOP decembrie 2020 VARSATOR

Dificultatile si obstacolele care iti ies in cale la nivel profesional vor fi depasite cu succes. Profita de aceasta perioada favorabila pentru a-ti spori veniturile. Puterea de munca iti va fi rasplatita cu varf si indesat.

HOROSCOP decembrie 2020 PESTI

Astrele lucreaza in favoarea ta si reusesti sa scoti bani si din piatra seaca. Situtatia ta financiara este pe o panta ascendenta si toate colaborarile tale se dovedesc profitabile. Comunicarea are de suferit luna aceasta din cauza lui Mercur, insa eforturile tale de a te face inteles vor avea in cele din urma succesul scontat. Reusesti, astfel, sa progresezi in cariera, sa pastrezi o relatie echilibrata cu colegii. Evita semnarea de contracte la inceputul lunii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro