Horoscop lunar

# horoscop decembrie 2020 #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP DECEMBRIE 2020 pentru toate zodiile. Ce cadouri ti-au pregatit astrele in prag de Sarbatori

HOROSCOP DECEMBRIE 2020. Luna decembrie nu este doar luna cadourilor, ci si o perioada foarte incarcata din punct de vedere astral.

Eclipsa totala de soare din 14 decembrie si conjunctia Jupiter-Saturn din Varsator (21 decembrie) vor deschide un portal al revelatiilor, al progresului, al schimbarilor radicale.

Cum vor influenta toate miscarile astrale viata fiecarei zodii in parte, afli in cele ce urmeaza:

HOROSCOP decembrie 2020 BERBEC

Luna incepe cu o avalansa de emotii care iti vor tulbura ratiunea. Ai usoare probleme de comunicare, care iti vor pune piedici la serviciu, insa vei reusi sa le depasesti fara probleme si sa gasesti energia si determinarea necesare pentru a obtine rezultate sub presiune.

Decembrie 2020 este momentul potrivit sa iti pui in aplicare planurile si sa iti imbunatatesti statutul profesional. Te asteapta noi inceputuri entuziasmante daca stii sa profiti de oportunitatile care ti se ivesc, atat in plan personal, cat si profesional.

HOROSCOP decembrie 2020 TAUR

Esti foarte ocupat in decembrie si incerci sa rezolvi cat mai multe dintre problemele care ti-au dat batai de cap in ultima vreme. Comunicarea s-ar putea sa nu fie la cel mai bun nivel, insa daca faci un pic de efort, vei reusi sa te faci inteles. Spune clar ce ai de spus, atat la serviciu, cat si in viata personala, pentru ca nimeni nu poate ghici ce ai in minte.

Este posibil sa ai parte de negocieri si de contracte noi, care se vor dovedi de bun augur.

HOROSCOP decembrie 2020 GEMENI

Cand toata lumea se gandeste la minivacantele de Sarbatori, tu ai de a face cu noi oportunitati in plan personal si profesional. Muncesti din greu pentru a pune bazele unei relatii, dar te concentrezi si pe colaborarile de la serviciu si pe relatia cu colegii. Ai o perioada foarte solicitanta, insa o vei depasi cu bine datorita dinamismului care te caracterizeaza si energiei de care dai dovada.

Esti foarte concentrat pe scopurile tale si pe evolutia personala; s-ar putea sa incepi un curs de specializare sau sa decizi sa iti reiei studiile.

HOROSCOP decembrie 2020 RAC

Luna aceasta este momentul sa puneti baze solide pentru relatiile personale si de serviciu; decembrie 2020 va scoate in cale noi oportunitati, poate va ganditi sa schimbati locul de munca sau poate tintiti un post nou la serviciul actual. Trebuie sa analizati totul cat se poate de atent, sa puneti in balanta toate obligatiile pe care le aveti, inainte de a lua o decizie. Finalul de an este pentru voi un moment al bilantului si aveti de luat decizii privind evolutia voastra personala.

HOROSCOP decembrie 2020 LEU

Perioada urmatoare este una in care trebuie sa fii foarte atent la ce spui si mai ales la cum spui. Comunicarea are de suferit si iti poate aduce neplaceri in viata de zi cu zi. Trebuie sa faci eforturi pentru a te face inteles, altfel nu vei reusi sa depasesti obstacolele si problemele care iti ies in cale.

Este momentul sa nu mai amani rezolvarea unor chestiuni care ti-au dat batai de cap in ultima vreme, insa nu te astepta la rezultate inainte de sfarsitul lunii.

HOROSCOP decembrie 2020 FECIOARA

Ai parte de o luna buna! Relatiile tale cu cei din jur vor lua turnuri interesante. In sinea ta s-ar putea sa nu te simti prea bine, este posibil sa intampini dificultati la capitolul comunicare, insa in cele din urma vei gasi calea cea buna.

HOROSCOP decembrie 2020 BALANTA

Planetele ti-au pregatit surprize placute in decembrie. Totul merge asa cum vrei, planurile pe care le-ai facut se concretizeaza si relatia cu cei din jurul tau este excelenta. Gasesti echilibrul pe care poate l-ai pierdut in ultima vreme, atat in familie, cat si in raport cu colaboratorii; conflicte pe care poate le-ai avut cu altii isi gasesc rezolvarea si ai timp sa te ocupi si de tine.

Este momentul potrivit sa faci planuri si sa demarezi proiecte cu mari sanse de reusita.

HOROSCOP decembrie 2020 SCORPION

Desi toata lumea se gandeste la Sarbatori si minivacanta, tu, Scorpionule, esti pus pe treaba chiar si in decembrie. Dinamic, ambitions, onest si energic, esti determinat sa te ocupi de situatiile complicate care nu ti-au dat pace in ultima vreme. Nu vrei sa inchei anul cu socoteli neterminate, care te fac sa fii anxios si care iti strica starea de spirit. Astrele sunt de partea ta si toate deciziile pe care le vei lua in aceasta perioada se vor dovedi a fi cele corecte. Analizeaza lucrurile bine si pe toate partile si ai incredere ca totul va fi bine.

HOROSCOP decembrie 2020 SAGETATOR

Este o luna plina de turbulente pentru tine. Comunicarea va fi problematica, celorlalti le va fi greu sa inteleaga ce vrei sa spui, indiferent ca vorbim despre relatia cu colegii sau despre cea cu familia ori prietenii. Nici macar partenerul nu reuseste sa te "citeasca" in aceasta perioada, asa ca s-ar putea sa te trezesti in mijlocul unor neintelegeri de amploare. Trebuie sa faci eforturi pentru a-ti exprima ideile, planurile, sentimentele, ceea ce iti va da de multe ori o stare neplacuta.

HOROSCOP decembrie 2020 CAPRICORN

Viata ta ia o turnura interesanta. Asteapta-te la schimbari radicale si trateaza-le cu maturitate; chiar daca nu toate te vor face sa te simti confortabil, ele iti vor aduce evolutie si progres. Este momentul sa faci tot ce iti sta in putere pentru a ajunge in varf; luna decembrie iti aduce schimbari de viziune si o noua mentalitate.

HOROSCOP decembrie 2020 VARSATOR

Relatiile tale iau o noua turnura in decembrie. Viata de cuplu intra intr-o faza noua si simti ca toate problemele din trecut se rezolva ca prin minune. Cariera ta evolueaza in mod pozitiv, insa uneori s-ar putea sa ai dificultati de comunicare cu colaboratorii. Financiar, profesional si educational ai putea sta in fata unui nou inceput. Ideile pe care vrei sa le implementezi vor avea succes pe termen lung.

HOROSCOP decembrie 2020 PESTI

Universul lucreaza in favoarea ta si iti scoate in cale o multime de sanse de care trebuie doar sa stii sa profiti. Relatiile si colaborarile pot sa se imbunatateasca; tot ce intreprinzi in aceasta perioada va avea rezultate favorabile in viitor. Castigi mai multi bani, iti imbunatatesti reputatia si te devolti emotional, insa nu fara eforturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro