Horoscop lunar

# conjunctie jupiter saturn # horoscop decembrie 2020 #eclipsa de soare #horoscop

HOROSCOP DECEMBRIE 2020. Un fenomen care se produce o data la 20 de ani schimba radical viata zodiilor

Horoscop decembrie 2020. Prima luna de iarna vine cu o multime de evenimente astrale care vor avea o puternica influenta asupra tuturor zodiilor. Nu pentru toata lumea va fi vorba de cadouri din partea planetelor.

Daca luna noiembrie s-a incheiat cu o eclipsa de Luna plina in Gemeni, luna decembrie vine cu o eclipsa totala de soare in Sagetator, pe 14 decembrie, pentru a apasa si mai tare pe acceleratia schimbarilor. Ca si cum nu ar fi de ajuns, ultima una din an aduce si o confruntare a titanilor Saturn si Jupiter, care intra in Varsator pe 17, respectiv 19 decembrie si se intalnesc pe 21 decembrie, cand are loc Solstitiul de iarna. Prin urmare, prima luna de iarna aduce cu ea semintele unei lumi noi pentru fiecare zodie in parte, lume pe care abia acum incepeti sa o construiti.

HOROSCOP DECEMBRIE 2020. Conjunctia Gigantilor Saturn si Jupiter aduce schimbari majore

Jupiter si Saturn se intalnesc pe acelasi teren o data la 20 de ani si produc adevarate "cutremure", ale caror efecte se pot resimti chiar si doua secole. Intalnirea lor din decembrie 2020, care coincide cu Solstitiul de iarna, marcheaza un punct de cotitura din punct de vedere social; pot aparea progrese si realizari uriase in tehnologie, civilizatie si intelegere care vor semnifica un nou capitol in dezvoltarea noastra. Este un moment in care se intoarce o pagina si incepe sa se scrie una noua. Iar faptul ca acest fenomen astral rar vine dupa o eclipsa puternica potenteaza si mai mult schimbarile.

Eclipsa totala de soare din Sagetator coincide cu o Luna Noua si deschide un portal care va eradica minciun si dogme care ne impiedicau sa vedem adevarul.

Este un moment al descoperirii de noi sensuri si al recunoasterii, iar perioada 14-21 decembrie este una foarte puternica si incarcata. Saturn intra in Varsator pe 17, Jupiter il urmeaza pe 19 si cele doua planete formeaza o conjunctie pe 21, cand Soarele intra in Capricorn, ceea ce va marca un punct de cotitura pentru civilizatie, spiritualitate, societate, tehnologie si intelectualitate.

La nivel personal, conjunctia Saturn-Jupiter ne ajuta sa gasim oamenii potriviti, sa formam conexiuni la niveluri noi, sa intelegem si sa ne organizam viata mult mai bine decat pana acum. Este un moment care ne poate influenta viitorul in bine, mai alesca Soarele si Marte formeaza un trigon armonios cu Nodurile Lundare pe 11 si 12 decembrie, ceea ce ne incarca cu energie si entuziasm.

HOROSCOP DECEMBRIE 2020. Ce se intampla cu astrele de sarbatori

Marte este inca in Berbec, iar pe 23 decembrie va fi in quadratura cu Pluto, ceea ce va aduce o multime de provocari.

Venus calatoreste prin Scorpion, in armonie cu Neptun in Pesti pe 6 decembrie, asa ca romantismul va fi la cote ridicate; pe 10 decembrie se armonizeaza cu Pluto, iar la mijlocul lunii cu Jupiter si Saturn, ceea ce deblocheaza inimi si sentimente. Pe 15 decembrie Venus intra in Sagetator, unde va petrece si Craciunul.

Mercur Se afla in Sagetator de pe 1 decembrie, dar va petrece Craciunul in Capricorn, unde se intalneste cu Soarel pe 20, punand la cale ridicarea unor valuri si dezvaluirea unor informatii importante pentru viitor.

Marte si Pluto se afla intr-o adevarata cursa pana la Craciun, iar Uranus se intalneste cu Mercur si Soarele in Capricorn, punand la cale petreceri si distractie.

In preajma Anului Nou, pe 30 decembrie, vom avea parte de o Luna plina in Rac, ceea ce duce emotiile la cote inalte, fiind, poate, un varf emotional al anului 2020. Pe 31 decembrie Venus formeaza o conjunctie cu Nodul Lunar Sud, ceea ce este de bun augur pentru dragoste si relatii de destin. Se pot relua legaturi intre persoane care odata au insemnat mult una pentru alta.

HOROSCOP DECEMBRIE 2020 pentru toate zodiile

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare