Horoscop lunar

#astrologie #horoscop lunar #predictii #decembrie #horoscop dragoste #horoscop decembrie

Horoscopul dragostei in luna decembrie

Te intrebi ce sta scris in horoscop pentru viata ta sentimentala in luna decembrie 2013? Afla ca o parte din nativi primesc vesti bune la acest capitol, pe cand ceilalti ar trebui sa se pregateasca de cateva surprize neplacute. Vezi cum stai cu dragostea in luna sarbatorilor de iarna!

Berbec

Daca nu ai pe cineva special in viata ta, luna decembrie iti ofera oportunitati nelimitate de a cunoaste oameni noi. Aventurile patimase sunt foarte posibile acum, insa ele vin cu adrenalina, posibil conflicte si neintelegeri. Daca esti deja intr-o relatie, ai grija sa nu aduci in prim-plan amintiri neplacute din trecut: certurile se anunta ceva mai aprinse decat de obicei.

Taur

Plecarea lui Mercur din zodia ta te face mai putin comunicativ si deschis fata de persoana iubita. Invata din erorile trecutului si nu lasa tensiunile sa iti strice relatia de cuplu. In plus, este posibil sa lasi problemele de la serviciu sa patrunda in viata ta privata. Daca nu ai pe nimeni special, sansele sa iti gasesti jumatatea sunt destul de mici.

Gemeni

In decembrie, incepi sa fii mai receptiv/a si mai sensibil fata de partenerul tau, ceea ce inseamna ca apropierea voastra emotionala se intensifica. Iubesti mai profund si mai armonios, ceea ce iti aduce un echilibru general benefic. Daca nu ti-ai intalnit inca jumatatea, ai multe sanse sa o faci, caci te vei invarti mai mult in cercuri sociale si vei atrage sexul opus cu "stralucirea" ta aparte.

Rac

Cu Venus in casa relatiilor, incepi sa tanjesti profund dupa afectiune, sentimente impartasite, gesturi romantice si nopti incendiare in doi. Daca te afli intr-o relatie, vei condimenta cu siguranta partidele de amor in dormitor. In schimb, daca te afli in cautarea jumatatii tale, ai tendinta sa lasi pretentiile la o parte si sa te multumesti cu putin: mare grija!

Leu

Daca te afli intr-o relatie de cuplu, decembrie nu te surprinde cu noutati spectaculoase, poate doar cu mai putine conflicte si momente tensionate. Mercur iti insufla o nevoie apriga de erotism, de aceea poti da curs unor aventuri trecatoare, mai ales daca nu ai deja pe cineva. Ai grija cum iti dozezi avantul, altfel vei putea avea de suferit.

Fecioara

Te asteapta o perioada prolifica pe plan personal, caci Jupiter este prezent in zodia ta si iti aduce liniste, romantism, armonie in bratele persoanei pe care o iubesti si multa caldura sufleteasca. Daca nu ai pe nimeni special in viata, poti constata ca cei din jurul tau sunt brusc mai interesati sa iti ofere atentie.

Balanta

Luna decembrie iti aduce mai multa pofta de aventura, experiente pasionale si spirit aventurier in dragoste. Daca te afli intr-o relatie de cuplu stabila, sexualitatea ta debordanta va alunga monotonia din dormitor, ceea ce nu poate fi decat de bun augur. In schimb, daca nu ai pe cineva special, poti sa intri in relatii incitante/periculoase, care sa contravina ulterior nevoii tale de calm.

Scorpion

Vestile nu exceleaza pentru tine in luna decembrie, din punct de vedere sentimental. Se anunta certuri si disensiuni pe fondul unor frustrari care ies brusc la suprafata. Din senin, tie sau partenerului tau nu iti mai convin multe lucruri, iar compromisurile intarzie sa apara. Daca nu ai pe nimeni, este posibil sa cunosti potentiali parteneri, dar nu se intrevede legarea unei relatii pe termen lung.

Sagetator

Te bucuri din nou de calm si stabilitate pe plan amoros in decembrie, dupa o perioada in care problemele au tot aparut in peisaj. Relevante sunt sansele tale mari de a cunoaste un potential partener, intrucat te vei bucura de mai multe oportunitati sa cunosti oameni noi.

Capricorn

Venus te influenteaza pozitiv in luna decembrie si te face sa iti doresti mai mult apropiere in cuplu, tandrete si romantism. Daca ai cateva probleme cu partenerul, vei face eforturi sa le rezolvi si sa va continuati drumul impreuna. Daca te decizi sa incepi o noua relatie, ai toate sansele sa pornesti inainte cu dreptul.

Varsator

Daca in ultimul timp ai avut o atitudine pozitiva fata de dragoste, din decembrie este posibil sa te lasi cuprins/a de ganduri negre. Te poti simti singur/a chiar daca ai pe cineva, iar in cazul in care nu esti intr-un cuplu, este posibil sa te angajezi in legaturi periculoase.

Pesti

Te asteapta o luna intreaga de impliniri pe plan sentimental. In cuplu, te bucuri de armonie, intelegere si calm. Daca nu ai intalnit pe cineva special, dispozitia ta emotionala pozitiva te ajuta sa atragi intocmai persoana care sa te completeze perfect!

Sursa foto: wallscorner.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare