Horoscop lunar

# horoscop ianuarie 2021 #horoscop dragoste #horoscop #horoscop lunar

Horoscop dragoste ianuarie 2021. Doar relatiile solide vor rezista "furtunilor" astrale la inceput de an

Dragostea pluteste in aer la inceput de an, insa planetele ne joaca si o multime de feste. Unii nativi vor avea parte de despartiri inca din prima luna din 2021, insa acestea nu vor fi neaparat un lucru rau.

Ianuarie 2021 marcheaza un nou inceput pentru multe zodii in plan amoros. Fie ca se reindragostesc de parteneri, fie ca gasesc in sfarsit curajul sa isi dezvaluie sentimentele, multi nativi vor avea parte de un inceput de an tumultuos.

HOROSCOP ianuarie 2021. Cine gaseste dragostea si cine pune capat unor relatii toxice

BERBEC (21 martie - 20 aprilie) - Prima luna din 2021 este caracterizata de instabilitate emotionala. Daca esti intr-o relatie, aceasta va trece prin momente explozive. Starea ta de spirit va fi schimbatoare si acest lucru va afecta felul in care comunici cu partenerul. Doar cele legaturi puternice si pline de substanta vor reusi sa supravietuiasca "furtunii" emotionale. Partea buna este ca la finalul acestei perioade agitate vei avea o viziune mai clara asupra viitorului tau; daca relatia de cuplu va depasi cu bine turbulentele la care o vei supune, sunt sanse sa o si oficializezi in curand sau poate sa treceti la nivelul urmator, sa va ganditi la copii, la cumpararea unei case etc.

Berbecii singuri care cauta dragostea ar putea gasi in sfarsit acea persoana care sa se ridice la inaltimea asteptarilor lor. Veti avea parte de mult flirt si de multa "joaca", mai ales daca va lasati in voia pasiunii si a sentimentelor. Incercati sa lasati deoparte indoielile si inhibitiile pentru ca nu va aduc nimic bun.

TAUR (21 aprilie - 20 mai) - Ai parte de un inceput de an dinamic si intens in plan sentimental, mai ales daca esti deja intr-o relatie, draga Taurule! Ies la lumina chestiuni adanc ingropate si ai ocazia sa dai un restart relatiei de cuplu; chiar daca nu toate lucrurile care ies la iveala sunt placute, daca tu si partenerul aveti o legatura puternica, nimieni si nimic nu va va putea desparti. Daca stii deja ca nu stati pe roze, poate discutiile pe care le aveti in ianuarie te vor convinge ca este timpul sa va despartiti si ca a fi singur nu este nicidecum mai rau decat a fi intr-o relatie disfunctionala.

Tensiunea se risipeste spre sfarsitul lunii, cand iti gasesti echilibrul.

Taurii singuri vor avea mai multe sanse de a intra intr-o relatie; alegeti oportunitatea care vi se potriveste cel mai bine si acordati-va o sansa la fericire, fara sa va mai ganditi la suferinte din trecut. S-ar putea sa aveti surprize mari!

GEMENI (21 mai - 21 iunie) - Viata amoroasa trece printr-o serie de turbulente in aceasta luna. Relatia ta va fi "in ceata", vei avea multe neintelegeri cu partenerul, care ar putea duce chiar la o ruptura, daca legatura dintre voi nu este suficient de solida. Nu este momentul sa te gandesti la casatorie, daca nu v-ati oficializat pana acum relatia; asteapta ca legatura dintre voi si dragostea sa creasca si sa evolueze.

Gemenii singuri ar trebui sa renunte la pasivitate, mai ales ca au sansa sa intalneasca pe cineva care le va da viata peste cap si le va rasturna tot sistemul de valori de pana acum. Este posibil chiar sa incepeti sa vedeti intr-o lumina noua o persoana pe care o cunoasteti deja; uneori persoana pe care o cautam este chiar in fata noastra, dar avem nevoie de timp pentru a realiza cat de importanta este pentru noi.

RAC (22 iunie - 22 iulie) - Viata ta amoroasa inregistreaza o evolutie pozitiva inca de la inceputul lunii. Ai ocazia sa iti imbunatatesti relatia cu partenerul, sa va simtiti bine impreuna si sa improspatati atmosfera dintre voi. Esti fermecator si reusesti sa il faci pe celalalt sa se reindragosteasca de tine, asa ca profita de situatie pentru a condimenta putin lucrurile. Plecati impreuna intr-o calatorie sau intr-o excursie scurta, care va fi extrem de benefica pentru voi, mai ales daca in ultima vreme flacara pasiunii parca s-a mai domolit.

Racii singuri au parte de mult sprijin din partea universului. Tot ce aveti de facut este sa credeti in voi si sa lasati farmecul personal sa atraga persoana potrivita. Daca o veti primi in viata voastra, nu va mai pleca niciodata!

LEU (23 iulie - 23 august) - Desi te concentrezi mai mult pe cariera, viata amoroasa are si ea un loc special printre prioritatile tale. Lucrurile mergbine in relatia cu partenerul si reusesti sa clarifici anumite aspecte pe care le priveai ca pe o povara; unele sunt legate de trecut si poate au fost cauza unor discutii mai aprinse intre voi. Partenerul este alaturi de tine atunci cand vrei sa iti urmezi visurile.

Leii singuri trebuie sa fie atenti la fiecare pas, pentru ca ceva minunat si total neasteptat este pe cale sa se intample; o prietenie s-ar putea sa evolueze intr-o frumoasa poveste de dragoste.

FECIOARA (24 august - 22 septembrie) - Dragostea pluteste in aer mai mult ca niciodata. Daca esti intr-o relatie, romantismul te ajuta sa gasesti echilibrul si sa depasesti sentimente si rani mai vechi. Ai parte de experiente minunate si pasionale alaturi de partener. Daca aveti probleme in cuplu, nu trebuie sa te ingrijorezi; totul se va rezolva in interesul tau. Trebuie doar sa iti arati sprijinul pentru partener si sa le dai forta sa isi indeplineasca dorintele.

Fecioarele singure vor gasi dragostea cand se asteapta mai putin, poate in timpul unei calatorii. Sentimentele ce iau nastere vor fi foarte puternice.

BALANTA (23 septembrie - 22 octombrie) - Chestiuni nerezolvate legate de viata amoroasa isi gasesc rezolvarea in ianuarie. Daca esti intr-o relatie, frustrarile acumulate si imperfectiunile vor deveni tot mai evidente si i-ar putea schimba cursul. Doar acele legaturi cu o fundatie solida vor supravietui acestei perioade, iar cele superficiale vor lua sfarsit si vor face loc unui nou inceput pentru ambele "tabere". Intelept este sa comunicati si sa lamuriti lucrurile inainte de orice decizie.

Balantele singure au sansa sa intalneasca o persoana care le va trage presul de sub picioare. O persoana care ti-a starnit de mult interesul iti acorda in sfarsit atentia dorita si puteti incepe o relatie foarte frumoasa. Daca nu v-ati indragostit, asteptati-va sa cunoasteti pe cineva special.

SCORPION (23 octombrie - 22 noiembrie) - Ai o viata amoroasa intensa. Daca esti intr-o relatie, vei trai lucruri magnifice impreuna cu partenerul, chiar daca anumite diferente de opinie vor crea dialoguri mai aprinse intre voi. Ti se pare dificil sa pastrezi un echilibru intre viata sociala si cea personala.

Scorpionii singuri au mai multe oportunitati de a aduce dragostea in viata lor si vor fi atrasi catre persoane puternice, cu pozitie importanta. Incearca sa profiti la maximum de situatiile care iti ies in cale. Ai incredere in sentimentele tale!

SAGETATOR (23 noiembrie - 21 decembrie) - In dragoste ai gasit in sfarsit echilibrul pe care il cautai, iar energia pozitiva a astrelor aduce doar beneficii relatiei in care te afli. Trebuie sa incetezi sa te mai plangi si sa renunti la pretentiile exagerate pe care le ai de la altii, pentru a evita disputele.

Sagetatorii singuri se simt epuizati si au nevoie de o pauza in cautarile lor, insa dupa un timp vor reintra in joc la fel de dinamici ca inainte. Diplomatia si aptitudinile sociale te vor ajuta sa cunosti persoane noi, iar farmecul caracteristic va atrage atentia oricarei persoane pe care pui ochii.

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie) - Treci printr-o perioada ciudata, ce poate fi hotaratoare pentru relatia ta. Probleme pe care le-ai dat deliberat uitarii, fara a le fi rezolvat, revin pe tapet si creeaza o adevarata furtuna; ai nevoie de solutii permanente. Pana la sfarsitul lunii vei reusi sa afli daca relatia ta este suficient de solida sau daca este momentul sa apucati pe cai diferite. Chiar daca poate o sa doara, priveste despartirea ca pe o oportunitate.

Capricornii singuri sunt foarte comunicativi si expresivi si isi fac usor cunostinte noi, iar una dintre persoanele pe care le intalnesc le va starni interesul.

VARSATOR (20 ianuarie - 19 februarie) - Viata sentimentala trece printr-o perioada excelenta. Comunici bine cu partenerul, reusesti sa ii indeplinesti toate dorintele si sa dai un suflu nou relatiei. Este o perioada in care reevaluezi oamenii si te gandesti bine la locul si importanta lor in viata ta.

Esti fermecator si vei atrage atentia oricui, asa ca, daca esti celibatar, ar trebui sa profiti la maximum de aceasta perioada, pentru ca ai sansa sa incepi o relatie ce se va dovedi foarte fructuoasa.

PESTI (20 februarie - 20 martie) - Te afli intr-o perioada de cautare a adevarului. Simti nevoia de clarificari in viata sentimentala si acest lucru te epuizeaza. Daca esti intr-o relatie, nevoile tale devin pretentii exprimate cu glasul ridicat; refuzi orice compromis si dai dovada de o incapatanare greu de suportat. Comportamentul de copil rasfatat il va face pe partener sa se indeparteze de tine, insa nu este exclus ca asta sa fie ce iti doresti si sa nu stii cum sa faci lucrurile altfel. Poate esti in cautarea unei jumatati mai bune, iar acest lucru s-ar putea concretiza dupa jumatatea lunii; esti fermecator si irezistibil si asta te va face sa traiesti momente de neuitat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro