Horoscop lunar

#horoscop dragoste #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #astrologie #horoscop iulie 2020

Horoscop dragoste – iulie 2020! Cum stai cu dragostea in luna lui cuptor

Luna iulie se anunta a fi o luna benefica pentru multe cupluri, in ceea ce priveste viata sentimentala. Si unii nativi care sunt singuri, au sansa ca luna aceasta sa-si gaseasca marea dragoste. Trebuie sa fie insa suficient de deschisi pentru a accepta pe cineva in viata lor. Afla ce surprize ti-au pregatit astrele in plan sentimental, pentru luna iulie.

Berbec

Luna iulie vine cu vesti bune pentru viata sentimentala a Berbecilor. Viata de cuplu a acestor nativi va cunoaste o imbunatatire fata de perioada anterioara. Cuplurile vor fi mai unite ca niciodata si isi vor face chiar si planuri de viitor, impreuna. Berbecii singuri au sanse sa isi gaseasca iubirea in cadrul unei adunari colective, a unui eveniment sau in timpul iesirilor cu gasca de prieteni.

Taur

Taurii trec printr-o perioada de revitalizare a energie, ceea ce le va aduce numai beneficii in viata de cuplu. Vor fi mai pasionali ca niciodata si total lipsiti de inhibitii iar relatia de cuplu va deveni luna aceasta mai intensa. Cei singuri vor avea parte de multe aventuri incendiare.

Gemeni

Gemenii sunt mai romantici ca niciodata. Acestia au un sex-appeal crescut si o dispozitie de zile mari. In prima parte a lunii, nativii isi vor concentra energia asupra analizei si trairilor interioare si este posibil sa descopere un secret semnificativ pentru relatie. A doua jumatate a lunii este linistita, relaxata si optimista. Sunt favorizate calatoriile in doi.

Rac

Racii au parte de o viata sociala intensa, iar cei singuri au sanse mari sa se indragosteasca sau sa isi recastige o dragoste pierduta. Cei afati deja intr-o relatie, isi concentreaza atentia asupra vietii de cuplu si isi fac planuri de viitor alaturi de acesta. Este posibil chiar sa aiba loc cereri in casatorie si/sau aflarea vestii venirii pe lume a unui copil.

Leu

Leii se bucura in luna iulie de intelegere si armonie in viata de cuplu. Pentru cei care se afla deja intr-o relatie stabila se aud clopote de nunta. Viata relationala a nativilor este marcata in aceasta luna de sansa, afectiune, armonie si comunicare. Cei singuri pot incepe o noua idila, chiar la locul de munca.

Fecioara

Fecioarele debordeaza de optimism si energie, iar asta ii face extrem de atractivi pentru cei din jur. Nativii singuri au sanse mari sa-si gaseasca sufletul pereche. Iulie este o perioada minunata pentru viata de cuplu, iar nativii aflati deja intr-o relatie au parte de surprize placute din partea partenerului si de momente unice petrecute in doi.

Balanta

Balantele vor avea parte de o vara fierbinte. In luna iulie, nativii vor avea un apetit sexual crescut si doresc sa incerce lucruri noi in asternuturi, alaturi de partenerul de cuplu. Cei singuri vor avea in schimb parte de aventuri de-o noapte, pe care nu le vor uita usor. Este posibil ca luna aceasta sa se infiripe noi legaturi romantice.

Scorpion

Luna iulie nu este o luna benefica in plan amoros pentru Scorpioni. Chiar daca probleme mai vechi se lamuresc la inceputul lunii, nativii vor fi nevoiti sa ia decizii importante in ceea ce priveste viata de cuplu. Vor avea in sfarsit curajul sa puna punctul pe i si aleaga pe ce drum urmeaza sa mearga. Nativii singuri nu au sanse foarte mari sa isi gaseasca iubirea luna aceasta.

Sagetator

Viata sentimantala a Sagetatorilor ramane complicata in continuare, insa lucrurile par sa mearga mai bine in aceasta una. Desi in viata de cuplu pot intampina dificultati, si pot aparea discutii in contradictoriu, nativii se vor putea bucura si de momente placute petrecute alaturi de partener. Cei singuri vor face multe cuceriri, insa sansele sa ramana alturi de una dintrea aceste pentru o perioada indelungata, sunt destul de mici.

Capricorn

Capriconii o duc cum nu se poate mai bine, in plan sentimental. Cei aflati deja intr-o relatie se bucura de impliniri sentimentale si de momente tandre alaturi de partener. In plus, erotismul Capricornilor atinge cote maxime in iulie, traind astfel momente unice alaturi de partener. Nativii singuri au sanse mari sa se indragosteasca in prima jumatate a lunii.

Varsator

Prima parte a lunii le va aduce Varsatorilor dezamagiri. Fie ca este vorba despre certuri in viata de cuplu sau chiar despartiri, nativii nu trebuie sa dispere. Dupa jumatatea lunii lucrurile se vor linisti si vor avea parte de armonie in viata de cuplu. Cei care isi pierd insa partenerul in aceasta perioada, au sanse mari sa gaseasca o noua iubire.

Pesti

Luna iulie este o luna benefica pe plan amoros pentru Pesti. Nativii singuri au sanse mari sa isi gaseasca dragostea luna aceasta. Nativii aflati deja intr-o relatie se bucura de intelegere si armonie in viata de cuplu.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro