Horoscop lunar

#iunie 2020 #horoscop 2020 #horoscop dragoste #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #astrologie

Horoscop dragoste – iunie 2020! Ce zodii se indragostesc si ce zodii se pregatesc de casatorie

Luna iunie vine cu schimbari pe plan sentimental pentru zodii. Este o luna a iubirii, a implinirilor si a daruirii vitii de cuplu! Afla ce ti-au pregatit astrele in dragoste, in functie de zodia ta.

Berbec

Berbecii aflati deja intr-o relatie de cuplu stabila isi fac planuri de nunta alaturi de partener. Cei singuri vor avea parte de multe aventuri si este posibil ca una dintre acestea sa devina o relatie serioasa.

Taur

Taurii care vor sa traiasca o poveste de dragoste de durata trebuie sa invete sa puna nevoile partenerului mai presus de ale lor si sa renunte la egoism. Cei aflati deja intr-o relatie stabila petrec clipe de neuitat alaturi de familie.

Gemeni

Si pentru Gemeni, luna iunie, se anunta o luna a dragostei. Cei singuri au sanse mari sa se indragosteasca la prima vedere si sa traiasca o poveste feerica. Isi vor tine insa ascunse sentimentele pana in momentul in care vor sti sigur ca sunt reciproce. Cei implicati intr-o relatie stabila isi vor concentra atentia asupra familiei si copiilor.

Rac

Racii vor avea o viata sociala activa in luna iunie. Cei singuri au sanse mari sa-si intalneasca jumatatea in cea de-a doua parte a lunii. Cei aflati deja intr-o relatie au parte de intelegere si armonie, si este posibil chiar sa primeasca o cerere in casatorie.

Leu

In prima jumatate a lunii, dragostea pluteste in aer pentru acesti nativi. Cei singuri au snse mari sa intalneasca o persoana deosebita in timpul unei calatorii. Cei care se afla intr-o relatie stabila este posbil sa primeasca vestea venirii pe lume a unui copil.

Fecioara

Nativii nascuti in aceasta zodie se simt atragatori in luna iunie, iar asta se vede in atitudinea lor. Vor atrage rapid, in jur, persoane de sex opus si vor avea ocazia de a cunoaste multe persoane interesante, alaturi de care vor lega relatii de durata. Cei aflati deja intr-o relatie se bucura de liniste in viata de cuplu si isi fac planuri de viitor alaturi de partener.

Balanta

Nativii nascuti sub semnul Balantei au sanse mari sa gaseasca persoana la care viseaza de multa vreme daca vor iesi mai des in oras, la petreceri, cinematograf sau chiar la competii sportive. Cei aflati deja intr-o relatie trebuie sa invete sa-si controleze impulsul si sa nu lase certurile sa se aplifice. Dupa jumatatea lunii sunt posibile cereri in casatorie.

Scorpion

Scorpionii singuri trebuie sa accepte cat mai multe invitatii in oras daca vor sa isi gaseasca perechea. Cei mai multi dintre nativii singuri vor trai momente pasionale intense. Trebuie sa deschida insa bine ochii daca vor ca marea dragoste sa nu treaca pe langa ei. Cei aflati intr-o relatie stabila isi dedica mare parte din timpul liber partenerului de cuplu.

Sagetator

Luna iunie, este luna iubirii pentru Sagetatori. Nativii singuri isi vor intalni in sfarsit marea dragoste, in cadrul unui eveniment caritabil la care participa, o intalnire amicala sau chiar pe strada. Cei aflati deja intr-o relatie se gandesc serios la casatorie.

Capricorn

Luna iunie anunta sitatii romantice pentru toti Capricornii. Cei singuri au sanse mari sa-si intalneasca dragostea daca participa la cat mai multe petreceri si evenimente sau pur si simplu acorda mai mult timp hobbyurilor. Cei aflati deja intr-o relatie de cuplu vor trai momente pasionale alaturi de partener si vor avea parte de momente unice de tandrete.

Varsator

Varsatorii implicati intr-o relatie serioasa se bucura de armonie, implinire si fericire si se vor gandi serios la mariaj. Cei singuri trebuie sa iasa mai des din casa daca vor sa isi gaseasca un partener.

Pesti

Pestii singuri vor avea posibilitatea sa cunoasca pe cineva deosebit in cea de-a doua parte a lunii. Vor trai in sfarsit o relatie de dragoste asa cum isi doresc. Cei aflati deja intr-o relatie stabila vor trebui sa lamureasca niste probleme cu partenerul si se anunta momente tensionate in viata de cuplu.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului