Horoscop lunar

#dragoste #astrologie #horoscop #predictii #horoscop dragoste #horoscop mai #horoscop 2013 # mai 2013 #horoscop lunar dragoste

Horoscop dragoste mai 2013: ce surprize te asteapta la final de primavara!

Luna mai 2013 vine cu vesti noi pentru toti nativii din horoscop, unele bune, altele mai putin imbucuratoare. Daca vrei sa afli ce surprize romantice te asteapta la final de primavara, verifica horoscopul si pregateste-te din timp pentru provocarile aduse de influentele astrale!


Berbec

Luna mai aduce pentru Berbec o tranzitie importanta pe plan personal, de la extrema lipsei de expresivitate, la cea in care nativul isi exprima clar dorintele, asteptarile si nazuintele. Berbecii cuplati isi surprind partenerul cu abilitati superioare de comunicare, iar cei singuri au tendinta sa cedeze tuturor flirturilor, fara prea multa selectivitate.


Taur

Taurii stau excelent in dragoste luna aceasta, mai ales daca se afla intr-o relatie. Cei cuplati vor fi mai hotarati ca niciodata sa faca marele pas al casatoriei. Cei singuri au mari sanse sa isi gaseasca jumatatea in deplasare, cu ocazia unei calatorii. Taurii casatoriti duc la bun sfarsit un proiect personal cu sotul/sotia, chiar daca parea imposibil de realizat.


Gemeni

Gemenii aflati intr-o relatie vor fi, in luna mai, nemultumiti de compatibilitatea in cuplu: li se va parea ca partenerul lor are viziuni diferite despre viata, de aici si cateva surse periculoase de conflict. Nativii singuri sunt foarte curtati si totodata dispusi sa dea o sansa curtezanilor. Acest lucru nu inseamna ca Gemenii renunta in mai la defectelor unui potential partener.


Rac

Racii care se bucura de o viata de cuplu stabila risca sa puna in pericol armonia relatiei, printr-o atitudine periculoasa: au exigente foarte mari, standardele lor sunt in continua crestere, iar disponibilitatea de a face compromisuri este minima. Racii celibatari nu sunt in cea mai buna forma pentru flirt.


Leu

Bunadispozitia Leilor din luna mai ii face adorabili si usor de iubit. Prin urmare, nativii se pot lauda cu multa pace si intelegere in amor. Leii vor manifesta o putere de atractie incredibila asupra sexului opus, gratie optimismului de care debordeaza si senzualitatii pe care planeta Venus le-o insufla. Nativii singuri au mari sanse de a-si gasi un partener pe masura asteptarilor!


Fecioara

Fecioarele se bucura de liniste in viata de cuplu, chiar daca pot deveni mai geloase decat de obicei. Din fericire, Mercur le ajuta sa ramana rationale si le insufla o atitudine romantica, afectuoasa si toleranta. Pot sa apara chiar si discutii de casatorie. Fecioarele singure nu duc lipsa de aer seducator, deci nici de curtezani.


Balanta

Pentru Balante, dragostea din luna mai nu este nici dezamagitoare, nici exceptionala. Pasiunea si focurile de artificii lipsesc, insa exista armonie, confort, pace si romantism. Sper sfarsitul lunii, pot sa apara discutii contradictorii cu partenerul, dar din motive care tin mai degraba de bani sau afaceri. Balantele singure au tendinta sa fie prea superficiale!


Scorpion

La inceputul lunii, firea interiorizata a Scorpionilor le poate aduce mici certuri in cuplu, care sa le perturbe starea de bine. Din fericire, neintelegerile dispar de la jumatatea lunii si reincep planurile indraznete de viitor. Scorpionii singuri au mari sanse de a cuceri parteneri aparent inaccesibili lor!


Sagetator

Sagetatorii ar putea resimti o nevoie acuta de schimbare pe plan personal. Poate fi vorba de rutina in cuplu, nevoia de a cunoaste oameni noi sau dorinta ca celalalt sa preia initiativa. Oricum ar fi, daca se iveste ocazia, nativii vor fi extrem de vulnerabili in fata schimbarii. Sagetatorii singuri ajung sa se cunoasca mai bine pe ei insisi.


Capricorn

Pentru Capricorni, intelegerea pe toate planurile cu partenerul de cuplu este deplina. Mai sentimentali si senzuali ca niciodata, acesti nativi reusesc sa se reinventeze si sa fascineze prin firea lor seducatoare. Capricornii singuri isi pot manifesta "pofta" de iubit acceptand o relatie de convenienta!


Varsator

Vesti bune pentru Varsatorii cuplati: in mai, sunt stabili, pasionali, surprinzatori, inventivi si fascinanti. Conflictele mai vechi isi gasesc rezolvare si, in sfarsit, nativii simt ca au in viata sare si piper. Cei celibatari sunt refractari cuplarilor, desi ar trebui sa se lase purtati de val!


Pesti

Pestii vor dori sa schimbe ceva in viata lor amoroasa si vor face tot ce le sta in putinta pentru un suflu nou pe plan intim. Poate o escapada romantica sau "jucarii" noi in dormitor ori simpla diversificare a activitatilor in doi, pot fi masurile pe care nativii sa le ia pentru mai mult entuziasm emotional. Pestii singuri sunt prea putin dornici de angajamente.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro