Horoscop lunar

# horoscop dragoste mai 2021 # horoscop mai 2021 #horoscop dragoste #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP dragoste mai 2021. Turbulente in viata sentimentala pentru zodii. Atentie la fantomele trecutului

 

Horoscop dragoste mai 2021. Per total viata amoroasa este bine aspectata in aceasta luna, insa multi nativi vor avea de a face cu situatii incomode in viata de cuplu. Cateva zodii s-ar putea trezi ca trecutul le bate din nou la usa.

Horoscop dragoste mai 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Multe relatii au parte de un refresh in aceasta perioada, cu conditia ca acele chestiuni din trecut care au generat tensiuni sa fie rezolvate pe calea dialogului. Acolo unde sunt probleme, o discutie sincera ar putea face minuni sau ar putea lumina calea pentru pasii de urmat spre binele fiecaruia.

HOROSCOP mai 2021 BERBEC

Lucrurile evolueaza bine in viata amoroasa, spre incantarea ta. Libidoul este la cote inalte si vei trai momente intense alaturi de partener. Mici neintelegeri aparute undeva la mijlocul lunii iti vor da bati de cap, dar daca relatia are o baza solida, totul va fi bine.

Berbecii singuri isi vor extinde cercul de cunostinte si isi vor intari increderea in sine prin flirturi care i-ar putea scoate in cale chiar jumatatea.

HOROSCOP mai 2021 TAUR

Conflictele si tensiunile ar putea afecta relatia, daca lasati oboseala si presiunea sarcinilor de zi cu zi sa va afecteze.

Taurii singuri ar putea fi tentati sa se intoarca la o relatie din trecut, uitand ca au avut motive solide pentru a pleca prima data. Nu va grabiti sa cautati ceva acolo unde nu aveti sanse sa mai gasiti, ci asteptati vremuri mai bune; dupa mijlocul lunii mai aveti sansa sa cunoasteti o persoana noua si foarte interesanta, care s-ar putea sa fie exact ceea ce aveti nevoie.

HOROSCOP mai 2021 GEMENI

Planetele sunt de partea ta si te ajuta sa te apropii de partener si sa dau un refresh relatiei. Nu te zgarci cu dovezile de dragoste si gesturile tandre.

Gemenii singuri flirteaza mult, iar prospectarea "pietei" le-ar putea aduce in preajma acea persoana care ii va putea face, in sfarsit, fericiti.

HOROSCOP mai 2021 RAC

Nu ai deloc viata usoara in cuplu; prima jumatate a lunii iti pune serios relatia la incercare, cu probleme noi si vechi, care au fost bagate sub pres in loc sa fie rezolvate la momentul oportun. Cauta si ofera solutii definitive de aceasta data, pentru ca doar asa vei reusi sa scapi de ele. Mijlocul lunii ar putea aduce un suflu nou in viata amoroasa, mai ales pentru Racii singuri, care au o predispozitie spre flirt in aceasta perioada.

HOROSCOP mai 2021 LEU

Turbulentele din ultima vreme te-au facut sa te simti debusolat, draga Leule, si simti nevoia sa pui in sfarsit ordine in lucruri. Si tu, si partenerul, aveti nevoie de un nou inceput, asa ca acordati-va timp unul celuilalt pentru a putea sa va apropiati din nou.

Leii singuri ar trebui sa fie foarte atenti la persoanele care incearca sa intre in viata lor. Analizati cu atentie calitatea oamenilor si intentiile lor, pentru a nu risca sa fiti dezamagiti.

HOROSCOP mai 2021 FECIOARA

Este momentul sa iti revizuiesti relatia, comportamentul si atitudinea fata de partener; doar asa vei putea corecta greselile care poate v-au indepartat in ultima vreme. Calea dialogului este mereu cea mai buna pentru a face lucrurile sa functioneze si pentru a iesi din impasul in care ati ajuns.

Fecioarele singure ar putea cunoaste o persoana care le ia prin surprindere si care ar putea fi exact cea pe care o cautau de atata vreme.

HOROSCOP mai 2021 BALANTA

Prima jumatate a lunii aduce acel calm de care aveai nevoie in relatie. Va simtiti mult mai apropiati si sunteti dispusi sa va satisfaceti nevoile unul altuia.

Balantele singure au un farmec irezistibil in aceasta perioada, iar printre cei atrasi ca albinele la miere s-ar putea regasi si acea persoana care le poate face fercite.

HOROSCOP mai 2021 SCORPION

Relatia ta are de suferit din cauza tendintei partenerului de a fi posesiv si nesigur si de a-si manifesta gelozia in moduri care te deranjeaza; simplul fapt ca te suspecteaza te scoate din sarite, insa poate n-ar fi rau sa te gandesti cat timp i-ai acordat in ultima vreme, pentru a intelege ce l-a facut sa se gandeasca la scenarii care te jignesc. Apele se linistesc in a doua parte a lunii, cand regasiti calmul si pasiunea necesare pentru a da un refresh relatiei.

Scorpionii singuri au tendinta sa flirteze mult, insa entuziasmul i-ar putea impinge catre alegeri gresite. Incearca sa te ghidezi dupa criterii clare atunci cand primesti o persoana in viata ta, pentru a nu risca dezamagiri. Spre sfarsitul lunii s-ar putea sa iti scoata in cale persoana potrivita.

HOROSCOP mai 2021 SAGETATOR

Relatia ta merge cum nu se poate mai bine; legatura dintre tine si partener pare mai solida ca niciodata, dragostea este puternica, iar intelegerea e la cote inalte. Comunicati bine, iar asta va ajuta sa puneti la punct mici chestiuni incomode, iar sfarsitul lunii v-ar putea gasi in postura de a va planui trecerea la urmatorul nivel in relatie.

HOROSCOP mai 2021 CAPRICORN

Schimbarile vin peste tine, fie ca sunt bune, fie ca sunt neplacute. Astrele scot la iveala lucruri despre relatia ta, care te vor lasa fara cuvinte; ideal ar fi sa depasesti repede socul si sa iei deciziile potrivite. Persoane dragi tie au nevoie de ajutorul tau in probleme majore.

Capricornii singuri vor fi de-a dreptul irezistibili, mai ales in a doua jumatate a lunii.

HOROSCOP mai 2021 VARSATOR

Este timpul sa incetezi sa te mai prefaci ca totul este in regula in cuplu, si sa infrunti adevarul rece si neplacut. Relatia ta are nevoie de o analiza profunda, de o identificare a greselilor pe care amandoi le-ati facut si de masuri pentru corectarea lor. Inceteaza sa te mai gandesti ca totul este din vina partenerului si incearca sa porti un dialog pe aceasta tema, pentru a sti amandoi ce aveti de facut in continuare.

Varsatorii singuri ar putea fi luati prin surprindere de un coleg care isi declara dragostea; nu va grabiti sa oferiti un raspuns final, fie el pozitiv, fie negativ. Acordati-va timp pentru a cunoaste persoana si pentru a avea suficiente date pentru a lua o decizie. A doua parte a lunii va gaseste cu libidoul la cote foarte inalte, ceea ce va va ajuta sa scapati de anumite inhibitii.

HOROSCOP mai 2021 PESTI

Treci printr-o perioada in care iti este foarte usor sa iti exprimi si sa arati sentimentele pentru partener. Evita, totusi, exagerarile, pentru ca ti-ar putea aduce un rezultat contrar asteptarilor. Nu iti sufoca partenerul! Anumite situatii din trecut, care poate au provocat suferinta, se rezolva in aceasta perioada si puteti sa va ganditi la un nou inceput.

Pestii singuri pot profita de aura pe care le-o ofera buna lor dispozitie; iesiti mai mult si s-ar putea sa cunoasteti persoana care va va face fericiti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro