Horoscop lunar

#horoscop martie #horoscop

HOROSCOP dragoste MARTIE 2021. Mai multe zodii gasesc dragostea la inceput de primavara

Atmosfera de primavara ne face mai romantici si mai atenti la detalii. Planetele lucreaza pentru a aduce dragostea in viata zodiilor, mai ales la jumatatea lunii, cand multi nativi s-ar putea indragosti. Atentie, insa! Conjunctia Venus - Neptun poate fi destul de inselatoare si este bine sa analizati cu atentie orice persoana care va face sa fiti cu capul in nori, pentru a nu cadea in capcane.

HOROSCOP dragoste MARTIE 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Cateva zodii vor avea probleme la capitolul comunicare, iar de aici pot sa apara tensiuni in relatii.

HOROSCOP MARTIE 2021 BERBEC

Marte si Venus se joaca cu mintea ta cand vine vorba de chestiuni sentimentale. Esti bulversat complet cand vine vorba de relatia cu partenerul, ai o multime de intrebari si ai nevoie de raspunsuri, insa teama de adevar te face sa bati pasul pe loc. Inceteaza sa cauti semne in jurul tau si comunica! Este singura cale care te va ajuta sa scapi de incertitudini si nesiguranta. Apele se vor limpezi in jurul datei de 22.

HOROSCOP MARTIE 2021 TAUR

Taurii care cauta dragostea au sanse sa o intalneasca in primele trei saptamani din luna, cat Soarele se afla in romantica zodie a pestilor. Cei aflati deja intr-o relatie nu au altceva de facut decat sa se bucure de tot ceea ce traiesc si de romantismul sporit din aceasta perioada.

HOROSCOP MARTIE 2021 GEMENI

Se anunta conflicte in cuplu si ar fi bine sa incerci sa nu reactionezi la primul impuls. Gemenii care nu si-au gasit inca perechea au sansa sa o faca acum, chiar daca nu se concentreaza prea mult pe acest aspect.

HOROSCOP MARTIE 2021 RAC

Dragostea este unul dintre putinele sectoare din viata ta care iti aduc satisfactie in aceasta perioada. Daca esti intr-o relatie, ai toate sansele sa primesti vestea ca vei avea un copil. Bucura-te de conexiunea la nivel inalt pe care o ai cu partenerul in aceasta perioada si evita discutiile in contradictoriu care ar putea sa apara in urma unor schimbari neasteptate. Certurile nu vor aduce nimic bun.

HOROSCOP MARTIE 2021 LEU

Relatia ta ar putea trece prin cateva "turbulente" in perioada urmatoare, insa nu este nimic care sa nu poata fi rezolvat prin comunicare.

HOROSCOP MARTIE 2021 FECIOARA

Ai o luna tensionata in viata de cuplu; partenerul parca te sufoca si parca iti urmareste fiecare miscare, pana intr-acolo incat te face sa te simti oprimata si anxioasa, ba chiar in pericol uneori. Totul se poate rezolva cu o mai buna comunicare, insa aveti grija ca dialogul sa nu degenereze si sa nu se ajunga la cuvinte urate.

HOROSCOP MARTIE 2021 BALANTA

Venus si Marte creeaza o atmosfera romantica si pasionala pentru tine, draga Balanta! Te simti in elementul tau si profiti din plin de energia martiana de care simteai nevoia in ultima vreme. Dupa o perioada mai tensionata, certurile si disensiunile s-au domolit, in sfarsit, si te poti bucura de momente placute. Partenerul este acolo pentru tine si este momentul sa inveti sa il apreciezi mai mult si sa faci mai multe eforturi pentru ca relatia voastra sa mearga din bine in mai bine.

HOROSCOP MARTIE 2021 SCORPION

Orice faci iti iese perfect, iar starea ta de bine se reflecta in viata sentimentala. Lipsa stresului te ajuta sa dai frau liber pasiunii si romantismului.

HOROSCOP MARTIE 2021 SAGETATOR

Uranus creeaza mereu probleme in Sagetator si depinde doar de tine sa ramai lucid. Poate ar fi mai bine sa te retragi intr-un loc sigur din mintea ta, decat sa te implici in conflictele pe care le aduce luna martie in viata de cuplu.

HOROSCOP MARTIE 2021 CAPRICORN

Profiti de acesta perioada pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubita, poate chiar sa invitati pe la voi grupuri de prieteni pe care nu i-ati vazut atat de des in ultima vreme.

HOROSCOP MARTIE 2021 VARSATOR

Totul merge struna in relatia cu partenerul; romantismul si pasiunea sunt la cote inalte si asta iti da o stare de bine. Daca aveti copii, s-ar putea sa va izbiti de acel conflict intre generatii in urmatoarea perioada.

HOROSCOP MARTIE 2021 PESTI

Chiar daca te numeri printre sarbatoritii lunii, nu prea te simti in apele tale. Problemele financiare ar putea fi sursa unor tensiuni in cuplu, dar ar fi bine sa lasati banii si discutiile despre ei la usa dormitorului.

FOTO: piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului